Nazovite 064 609 992 i unesite kod (FIX: 6,99 kn/min / MOB: 8,41kn/min)

Registracija Prijava

Dada

Slobodno Zauzeto Nedostupno
kod 432

Tehnike: Tarot

Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

O meni

Ja sam Dada savjetnica sa koda 432 i bavim se tarotom 30-ak godina.

Gledam sve vrste tarota,sudbinske karte numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, hartmanove čvorove i kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija, savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, takodje čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbiske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budučnosti čega se rješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te andjeosku energiju čistim vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem vaše energetsko stanje, radim energotretmane , pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti…… tumačim snove i dajem numeorloske kodove za iscjeljenja po metodi Grabovoja poznatog znanstvenika, te savjetujem kojeboje, bilje i kristali dobro utječu na vas.

Ocjeni savjetnika

Ocijeni savjetnika

Pošalji SMS savjetniku i zatraži savjet

Pošalji sms na 647 444 (6,20 kn/sms) sa svojom godinom rođenja i pitanjem i ubrzo ces dobiti odgovor na svoje pitanje.

Nazovite 064 609 992 i unesite kod

Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi 064 609 992 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41kn/min) unesi kod svog savjetnika i započni savjetovanje.

Komentari korisnika

Željka, 32
14.10.2015

Često Vas zovem i pratim Vaše emisije! Vaši voditelji su mi puno pomogli!

Morate biti registrirani kako bi ostavili komentar