Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

1 minutno predviđanje – Je li Vam preporučljivo mijenjati radno mjesto sada?

Razmišljate o promjeni radnoga mjesta? Već odavno želite promjenu, ali se niste nikada usudili načiniti prvi korak? Želite saznati je li Vam je preporučljivo mijenjanje radnoga mjesta, želite brz i precizan odgovor, a nemate pri ruci nikakav proročanski alat? Rješenje je jednostavno : potražite jedan lančić i prsten. Dobro je ako na prstenu nema nikakav kamen, samo ako je jednostavna burma, ali ako imate isključivo prsten sa kamenčićem, onda koristite to.

 

 

loreana, Loreana_159 , savjet, pitajte, savjetnik, astro, astro centar, zapisano u zvjezdama

 

 

Prvo operite prsten pod tekućom vodom, zatim nekoliko sekundi držite prsten između svojih dlanova kako bi poprimio vaše vibracije. Stavite prsten na lančić, a kraj lančića zamotajte na prst.

Pitajte prsten na koji način će Vam pokazati potvrdni odgovor, znači da. Ukoliko se prsten pomjeri u nekome pravcu, zapamtite to, pa isto tako pogledajte prstenov znak na nepotrvdni odgovor, znači ne, kao što i kada nema odgovora, jer Vaše pitanje nije blagovremeno.

Nakon toga, ništa Vam drugo ne preostaje nego da na glas postavite pitanje trebate li promijeniti Vaše radno mjesto i gledajte u kojem će se smjeru Vaš visak pomjeriti. Ako želite saznati detalje, onda koristite i karte za otkrivanje više informacija. Ako ne poznajete karte, onda zatražite pomoć stručnjaka pozivom na broj 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min).

 

Mi imamo najveći tim vrhunskih stručnjaka!

Drugi jednostavan i brz način kako biste dobili potvrdni ili nepotrvdni odgovor na vaše pitanje je da zapalite jednu bijelu svijeću i gledate njegov plamen. Ako se plamen pomjeri u desno, to znači potvrdni odgovor, ako u lijevo onda nepotvrdni. Ukoliko svijeća dimi, onda imate negativne energije na sebi i možete izgubiti postojeći posao, stoga odmah nazovite na broj 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) i zatražite jedno čišćenje i zaštitu.

 

Želite znati da li trebate promjeniti posao već danas? Možete nazvati naše stručnjake koji mogu potvrditi ili raspršiti sve Vaše strahove! Dora, kod 903 i Dada, kod 432, mogu Vam pomoći. Pitajte ih da Vam objasne koji bi Vam posao najbolje odgovarao  064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520