Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
3 pokladne navike koje donose novac, a koje trebate znati!

3 pokladne navike koje donose novac, a koje trebate znati!

Novac u razdoblju od bogojavljanja pa sve do početka velikog posta (korizme), dio smo puno tradicionalnih igara, vašara i plesa, posebice u manjim mjestima, selima. Prije kršćanstva, slavlje proljeća je bilo razdoblje kada su se izvodili rituali gdje se tjerala zima i pjevale se pjesme pozivajući proljeće.

Evo tri stara karnevalska običaja kako bih ovo razdoblje i Vama donijelo novac:

  • Izbacite četiri takve stvari koje više ne koristite i potpuno su bezvrijedne. Nemaju emocionalnu niti novčanu vrijednost. Može to biti jedan stari račun, gumica, spajalica. Bilo što, što Vam je beskorisno. Kada se oslobodite beskorisnih stvari, dajete dragocjen prostor novim stvarima.
  • Posudite od nekoga 10 kuna, nije važno koliko novca, i taj novac poklonite nekome samo tako, bez razloga. Nije važno poznavati osobu kojoj ćete pokloniti, ali je bitno da Vi taj novac dobijete od prijatelja. S ovime započinjete cirkulaciju novca u Vašem životu.
  • Stavite jednu kovanicu u cipelu ili papuču, i tako nosite cipelu tijekom cijelog dana. Bez obzira koliko se neugodno osjećali, nemojte vaditi kovanicu iz njih. Tijekom prvog punog mjeseca bacite kovanicu u rijeku tako da stojite leđima okrenuti prema vodi i izgovarajte mantru koju možete saznati od naših savjetnika ako ih sada pozovete!

3 pokladne navike koje donose novac, a koje trebate znati!

 

Želite da Vaš novčanik nikada ne bude prazan i da uvijek imate rezervni novac na bankovnom računu? Sve to možete ostvariti, a ako ne uspijete sve to sami odraditi, pitajte naše savjetnike za pomoć. Saznajte Vaše osobne prakse za privlačenje novca još danas, nazovite ih na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Dodatni rituali koje trebate sprovesti u karnevalskom periodu,kako bi mogli doci do novca:

Sahranite siromaštvo. Prema praznovjerju će Vam trebati bilo kakva stara krpa ili prostirka. Važno je da bude stara, a pored toga će Vam trebati još jedan novac koji ima rupu. Ako ne možete naći ovakav novac, u tome slučaju možete koristit stari novac koji više nije u opticaju.

Pripremite još jedan predmet koji nema vrijednost, možete koristiti bilo koji bezvrijedni predmet koji je u Vašem posjedu. Sve to stavite u metalnu posudu, može to biti limenka ili bilo kakva druga metalna posuda, te za vrijeme punog mjeseca pokopajte u Vašem najsjevernijem kutku vrta. Pokopajte ga na najmanje 20 cm dubine i posadite cvijet na mjesto pokopa. Ako nemate Vaš vrt, onda posudu pokopajte na najbližoj zelenoj površini, isto na najsevernijem kutku.

Učinak rituala trebate osjetiti u roku od 30 dana, ali ako ne osjetite nikakve promjene, onda trebate ukloniti one predmete iz Vašeg doma koji Vam donose nevolje, a zatim pitati za analizu razine energije. Pokladskim pijankama i glasnom bukom ne tjerate samo zimu, s njima možete svrgnuti i negativne sile. Zato svakako i Vi budite dio jednih poklada.  

Pročitajte još: 

Pročitajte što Vas čeka ove godine vezano za novac!

Što trebate držati u novčaniku kako biste imali novaca!

 
 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro