Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Ako ovo sanjate, pronaći ćete partnera

Ako ovo sanjate, pronaći ćete partnera

Snovi 

Kad su snovi u pitanju jednu stvar možete biti sigurni, da naš mozak, podsvjest! Čak i svaka ćelija u Vama ne želi ništa drugo osim razvijati se, da postoji i živi po svom nekom rasporedu. Radi toga, Vaš unutrašnji ego koji je na višoj razini, kako to naziva moj prijatelj koji se bavi kontrolom uma! On Vam šalje poruku koja Vas može izvesti iz te sudbinske nepogode u kojoj se trenutno nalazite i ne vidite izlaz. Često je takva situacija i kada nemate partnera, pošto ste usamljena osoba bez oslonca, slabijeg zdravlja!

Ali sposobna za razvijanje, nego čovjek koji živi u harmoničnoj vezi. One snove koji Vam pomažu da nađete partnera, dijelimo na tri grupe. Prva grupa je ta kada Vaš um i Vaša podsvjest žele pomoći. Opaža osobu koja je u Vašem okruženju usamljena! S kojom Vam je ista razina vibracije i imate mogućnost za vezu. Sa ovom grupom ćemo se prvo baviti.

Ako ovo snovi, pronaći ćete partnera

Vrste snova!

Druga grupa je kad uz pomoć nebesa dobijete prvo san, a poslije toga partnera. Treća grupa je karmički odnos koji je već često bio prisutan i u Vašem prethodnom životu! Tj.duše se priželjkuju, tako da kroz snove stupaju u kontakt i počinju tražiti jedno drugoga. Kod svakog sna, simboli Vam ukazuju na to da Vam nešto želi reći naš mozak, podsvjest! Ili bilo koja druga sila. Simbolika snova koja proizilazi iz podsvjesti su vrlo jednostavne i jasne! Ali bez temeljnog poznavanja istoga, njihovo tumačenje može biti vrlo dugotrajno, a dok se to riješi, možda će već biti prekasno za sve.

Zabilježite Vaš san i nazovite savjetnika na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) te zatražite detaljnu analizu kako ne biste propustili nebesku priliku!

Često sanjate da ste u vezi s nekim poznanikom s kojim nikada niste mislili da ste ljubavi! Ali u jednom od Vaših snova se ipak dogodi to za što nikad niste niti vidjeli mogućnost. Tada se budite nemirni i danima Vam je u mislima taj prijatelj ili poznanik. Poželjno ga je potražiti ako tako nešto sanjate jer Vas um opominje na to da i on misli na Vas!  Ili je čak nesretan ako se nalazi u vezi. Zajedničke vibracije stvaraju takve snove uz suradnju Vašega uma. Osnovna karakteristika podsvjesnog odnosa snova je svakako takva osoba koja je Vaš neki stari poznanik! Ili pak netko iz vašeg okruženja koga možete naći, vidjeti ili ste ga ranije viđali, ali svakako vam je dostupan.

Pomoć?

Snovi se ne ponavljaju ili samo rijetko, i od ranije Vam je već poznato da se dogodilo poravnavanje, što kasnije može biti temelj jedne veze. Druga grupa ovakvih snova je ona koja je potaknuta od „nebesa“, tj. nekakva  natprirodna sila je uključena koja Vam stvara takve snove. Tu je već poželjno da potražite stručnjaka za tumačenje snova jer se može dogoditi! Da tako netko stavi na Vas ljubavnu povezanost! Prepoznavanje toga je vrlo važno ako ne želite upasti u zamku nekoj pseudo-vezi jer u isto vrijeme nemate priliku slobodno birati partnera za sreću!

Savjetnica je ta koja pomaže znanje anđela i koja će Vam pomoći, istog trena, te će Vam otkriti istinu. Zatražite njenu pomoć još danas na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

Takvi snovi mogu biti bolni. Glavna karakteristika im je ponavljanje kroz godine ili čak i kroz čitav život, uvijek s istom osobom, ali često na nepoznatim i drugačijim mjestima. U tom slučaju, ako poznajete osobu koja vam se pojavljuje u snovima, velika je vjerojatnost da nezaraslu ranu od prošlog života možete iscijeliti jer je u Vama obojim prisutna privlačnost, iskra za to da se ostvari veza.

Ako ovo snovi, pronaći ćete partnera

Često i ne poznajemo osobu koju sanjamo, tada, ako su tek snovi na početku i često se ponavljaju, možemo biti sigurni da se ta osoba nalazi negdje u našoj blizini, čak nam se najverojatnije približava neka veza u životu. Međutim, ako već godinama sanjate nekog nepoznatoga čovjeka, onda bez oklijevanja potražite pomoć stručnjaka!Jer teško je ranu tako zacijeliti da ljubav ni veza neće postojati jer očigledno nije ovaj život taj kada će se dva voljena srca ponovo spojiti. Ne treba padati u očaj zbog toga pošto je svaki život jedna posebna grana, tj.možemo u potpunosti biti sretni u nekoj drugoj vezi, ukoliko smo se oslobodili od tereta prethodnog života.

Što sanjamo?

Sa znanjem savjetnika to neće biti nikakav problem, promijenite još danas Vaš ljubavni život na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min).

Znači, glavna karakteristika takvih snova je ponavljanje jake, intenzive i često bolne emocije nakon snova, a često nepoznate lokacije, okruženja ili čak i razdoblja. Svakako je potrebna pomoć stručnjaka jer Vas možda snovi opominju da nikada više ne budete u vezi s tom osobom koju ste sanjali jer bi to bila nesretna veza.

Svijet snova je vrlo kompliciran. Pored navedenih brojnih faktora, trebate obratiti pažnju stručnjaku na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)  koji tumači snove radi toga kako bi dao što jasniju sliku svojim klijentima o njihovom unutrašnjem ili vanjskom simboličnom svijetu, možda neprenesenim reinkarnacijskim porukama.  

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Ako ovo snovi, pronaći ćete partnera

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Anđeoska poruka za mjesec listopad!

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro