Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Anđeoska magija za blagoslov rođenja djeteta

 

Vrlo česta tema je anđeoska magija! Sve češće tražimo pomoć anđela u različitim situacijama.

Mnogi već znaju zašto je važno pozvati u pomoć anđele, a ostali naslućuju zašto baš anđele molimo za pomoć ako želimo tražiti blagoslov za rođenje djeteta.

Nadam se da će se mnogi razveseliti što obrađujemo i ovu temu. Stoga, krenimo od početka, ali pročitajte tekst do kraja jer ćemo Vam u svemu pomoći od prvog sastanka, kroz odgoj djeteta, pa sve dok ne napusti obiteljsko gnijezdo.

Sve o magiji anđela za ljubav, možete saznati OVDJE!

 

Prvo, ako želite partnerski odnos ili poboljšati postojeću vezu, možete upotrijebiti anđeosku magiju za ljubav, a drugo svakako sredite Vašu partnersku vezu da bude savršena. OVDJE imate 9 savjeta za to!

 

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

 

 

I ondah slijedi magija!

Dan koji Vam najvše odgovara je ponedeljak. Tada odradite ovu anđeosku magiju jer je arkanđeo za blagoslov rođenja djeteta Gabriel, a njegov dan je ponedjeljak.

Naravno, NE molite za pomoć SAMO ponedjeljkom i ne mislite samo ponedjeljkom na anđeosku magiju, ali tada se specijalno koncentrirajte jer se trebate pripremiti do ponedjeljka.

Ono što će Vam trebati je biljka, po mogućnosti ona koja je procvjetala i bijela svijeća.

AKO mislite da djeluje neki psihički problem i blokirani ste, onda svakako to prvo riješite.

Moguće je da već dulje vrijeme pokušavate sa partnerom, ali ipak nemate bebu? Savjetnice Dora, kod 903 ili Dada, kod 432 će Vam otkriti koji psihički problemi stoje u pozadini na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)! Možete saznati što Vas spriječava u pristizanju djeteta, te Vam pomoći riješiti problem.

 

nazovite

 

 

Ako ste već sve ovo odradili i želite da sve bude na svojem mjestu, pripremite biljku, obratite pozornost na odabir boje i ne zaboravite svijeću. Obavezno nazovite najkasnije u ponedjeljak.

Tko su najbolje mame na osnovu horoskopskog znaka!? Kliknite OVDJE!

Kad ste na liniji sa savjetnikom, recite mu naziv teksta koji ste pročitali i zatražite tajni kratki tekst za obavljanje magije.

Čim si to zapišete, možete započeti magiju.

Sretno!

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!

 

 

 

 

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Tarot

    Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

    kod 997