Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za 2020.!

Anđeoska poruka za 2020.!

Anđeoska poruka ističe oprez!

Anđeoska poruka Vam daje savjete kako prolaziti kroz 2020. dok plivate u ovim tranzitnim vremenima. Zaviriti dublje u situaciju, ne budete reakcionarni i donosite promišljene odluke. Ponekad dok pronađemo sebe u izazovnoj dinamici želimo poduzeti trenutne korake, a neki put ubrzana akcija zapravo neće nam poslužiti. Imajte hrabrosti i pozovite Vaše vodiče i anđele da Vas podrže kako bi Vas utješili i pomogli Vam da imate suosjećanja za stvari oko Vas. Suosjećanje je gledanje na stvari s druge točke gledišta.

 

Pogledajte dublje, postoje i druge dinamike koje se događaju, neki ljudi oko Vas su zaduženi za stvaranje poremećaja. Obratite pažnju na sretne promjene u Vašoj obitelji. Ako ste imali poremećaje, ako ste imali izazove zbog kojih mislite da se svi ponašaju neprimjereno, možda to nisu baš svi. Događaju se događaji koji su sudbinski, budite nježni prema sebi, budite nježni prema svojim reakcijama i probajte poduzeti akcije s mirnim umom.

 

 

Vizualizirajte što želite.

Ako ste negativni ta će negativnost blokirati Vaš napredak. Zamolite anđele da razgledaju stvari kako bi ih vidjeli jasniju perspektivu. Odluke donosite na temelju vjere, a ne na strahu. Vjera ne govori uvijek kako će se stvari pojaviti u naš život. Ne kaže nam uvijek odakle novac dolazi ili gdje će biti prilika. Ali imati vjeru je dar od anđela za ostvarivanje te ideje. Sve što manifestiramo polazi od toga da smo energija. Kad ste mladi, jednostavno želite uskočiti u akciju, ne obraćajući pažnju na to što je bila platforma za Vašu akciju. Zahvalite se svojim vodičima i svojim anđelima što su Vam dali čvrstu vjeru i što Vas vode naprijed.

Nebesa su uvijek uz Vas i prate Vas, anđeli i u siječnju 2020. imaju veoma važnu poruku za Vas! Stoga nemojte dugo čekati, nazovite savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnicu Nives na kodu 226, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i poslušajte osobnu poruku Vašeg anđela čuvara!  

 

Pročitajte:

Želite postati bogati u roku 21 dan?

Kako se osloboditi prokletstva u samo tri koraka! 

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju 

Besplatno preuzmite  iPhone aplikaciju 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 ;

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro