Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za mjesec kolovoz!

Anđeoska poruka za mjesec kolovoz!

Svako uz sebe ima anđela koji mu govori što su prave odluke, koraci i smjer. Iako osobnu anđeosku poruku možete dobiti samo od strane medija, naši su stručnjaci ipak pozvali neke anđele da ih pitaju, na što vrijedi obratiti pozornost tijekom ovog mjeseca.

Magiju svetog Juraja za ljepotu i zdravlje možete preuzeti klikom OVDJE!   

Mole Vas da više pažnje obratite na Vaše vrijednosti: važne dokumente i novčanik, posebice ako se krećete na mjestima gdje ima puno ljudi, jer će broj lopova biti veći nego obično. Posebno sada za vrijeme festivala. Najbolje je da ne nosite sa sobom više novca ili stvari nego što je to doista potrebno.

Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni, za sve savjete naših stručnjaka kliknite OVDJE

Broj osam je broj novca, to već znamo. Prema poruci anđela, 8. kolovoza, na dan dvostrukog novca, i Vi sami možete doći do neočekivanog i većeg iznosa. Anđeoski dobitni brojevi se ne mogu javno objavljivati, ali ako ih želite imati u Vašem posjedu i dobiti šanse za iznenadno bogatstvo, s povjerenjem nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam prizvati ove brojeve direktno od nebesa! 

 

U kolovozu možete otkriti tko ne gaji dobre osjećaje prema Vama od prijatelja i obitelji. Anđeli Vas mole da sada obratite pažnju na riječi i djela, na taj način ćete znati primijetiti postoji li neistine u pozadini!

Anđeoska magija za blagoslov rođenja djeteta, za sve detalje kliknite OVDJE

Nove ljubavi se ovog mjeseca ne rađaju mnogo, prema riječima pet anđela, ali ako Vam se približava netko od bivših partnera s kim želite ponovno uspostaviti vezu, možete očekivati pozitivne događaje. U razdoblju koje je već iza Vas, mogli ste naučiti, izvući zaključke iz vremena koje ste proveli zajedno, i možete se upustiti u nov odnos u miru.

Anđeli također imaju i osobnu poruku za Vas u kolovozu, koju Vam mogu prenijeti naši stručnjaci koji komuniciraju s anđelima! Ta poruka može biti i upozorenje! Bolje je ne ignorirati! Već danas nazovite savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja! Facebook  
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro