Nedostupno
Plaćanje karticom
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za mjesec lipanj!

Anđeoska poruka za mjesec lipanj!

Anđeoska poruka - Anđeo Vam šalje poruku i za mjesec lipanj! Anđeo Vas moli da uklonite sve negativne energije, loše i nepotrebne stvari iz Vašeg  života.

Mladi mjesec lipnja u kombinaciji s anđeoskim energijama, pomoći će Vam da napravite mjesta za sve dobre stvari.

Tko je, prema horoskopu, Vaš anđeo čuvar? Za sve detalje kliknite OVDJE

Anđeo Vam obećava da će biti uz Vas. Pomoći će Vam da postignete sve Vaše ciljeve i želje.

I Vaš anđeo čuvar je pored Vas i podržava Vas.

On zna da čujete njegov anđeoski glas, i slijedite anđeoske znakove. Nakon mladog Mjeseca imat ćete zapanjujuću priliku da napredujete u financijama. Uhvatite anđela za ruku i on će Vas odvesti na mjesto gdje još nikada niste bili! Upoznat ćete obilje i moć stvaranja.

Oslobodite se prokletstva u samo tri koraka, detaljnije OVDJE

Za početak lipnja ovo je veliki zadatak za Vas. Ako niste sigurni u sebe, pitajte anđela, gdje ćete pronaći ovu priliku, on će Vam objasniti gdje trebate ići. Morate potražiti stručnjaka koji komunicira s anđelima, ili vidovnjaka. On će Vam pomoći u osvjetljavanju Vašeg puta.

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta možete preuzeti klikom OVDJE

To svakako trebate sada učiniti jer se očekuje vrlo plodno razdoblje između 10 i 20. lipnja. Sada je vrlo važno što ćete raditi, slijedite li anđeoske upute, jer žetvu možete očekivati u kolovozu. Možete biti na dobitku, ali sve to ovisi o tome brinete li se za sjeme obilja!

Nemojte se bojati! Zato što je Vaš anđeo pravedan i želi Vas navesti na pravi put! Često razmišlja o Vama i brine o tome da se Vaša sudbina razvija u što boljem smjeru, jer on zna da Vi to zaslužujete!

Anđeli nam često šalju poruku u obliku anđeoskih brojeva. Ako želite saznati više o anđeoskim brojevima, ili poslušati osobnu poruku Vašeg anđela, obratite se savjetnici Veri na kodu 419 i savjetnici Medini na kodu 654, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!

Facebook
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro