Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za mjesec lipanj!

Anđeoska poruka za mjesec lipanj!

Anđeoska poruka - Anđeo Vam šalje poruku i za mjesec lipanj! Anđeo Vas moli da uklonite sve negativne energije, loše i nepotrebne stvari iz Vašeg  života.

Mladi mjesec lipnja u kombinaciji s anđeoskim energijama, pomoći će Vam da napravite mjesta za sve dobre stvari.

Astro savjetnica Stella - kod 341

 

Anđeoska poruka

Anđeo Vam obećava da će biti uz Vas. Pomoći će Vam da postignete sve Vaše ciljeve i želje.

I Vaš anđeo čuvar je pored Vas i podržava Vas. On zna da čujete njegov anđeoski glas, i slijedite anđeoske znakove. Nakon mladog Mjeseca imat ćete zapanjujuću priliku da napredujete u financijama. Uhvatite anđela za ruku i on će Vas odvesti na mjesto gdje još nikada niste bili! Upoznat ćete obilje i moć stvaranja.

Za početak lipnja ovo je veliki zadatak za Vas. Ako niste sigurni u sebe, pitajte anđela, gdje ćete pronaći ovu priliku, on će Vam objasniti gdje trebate ići. Morate potražiti stručnjaka koji komunicira s anđelima, ili vidovnjaka. On će Vam pomoći u osvjetljavanju Vašeg puta.

To svakako trebate sada učiniti jer se očekuje vrlo plodno razdoblje između 10 i 20. lipnja. Sada je vrlo važno što ćete raditi, slijedite li anđeoske upute, jer žetvu možete očekivati u kolovozu. Možete biti na dobitku, ali sve to ovisi o tome brinete li se za sjeme obilja!

Nemojte se bojati! Zato što je Vaš anđeo pravedan i želi Vas navesti na pravi put! Često razmišlja o Vama i brine o tome da se Vaša sudbina razvija u što boljem smjeru, jer on zna da Vi to zaslužujete!

Anđeli nam često šalju poruku u obliku anđeoskih brojeva. Ako želite saznati više o anđeoskim brojevima, ili poslušati osobnu poruku Vašeg anđela, obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam rado pomoći!

 

Pročitajte još:

Tko je, prema horoskopu, Vaš anđeo čuvar? Za sve detalje kliknite OVDJE! 

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta možete preuzeti klikom OVDJE! 

Oslobodite se prokletstva u samo tri koraka, detaljnije OVDJE! 

Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro