Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za mjesec srpanj!

Anđeoska poruka za mjesec srpanj!

Ovog mjeseca anđeli Vam neće slati poruke, već ćete Vi slati njima! Možete im reći Vaše želje i zahtjeve. Što očekujete od ovog mjeseca, za što Vam treba njihova pomoć i anđeoska poruka. Odredite točno što tražite od anđela i njihove moći.

Pozovite ih pored sebe, a naši stručnjaci koji komuniciraju s anđelima prenijeti će im Vašu poruku! To nije šala! Srpanj je mjesec velike sreće, i mi želimo da i Vi budete uspješniji i sretniji! Želimo da i Vi imate više novca, da Vaše molitve budu uslišene, da imate sretniji odnos te da u Vašoj obitelji zavlada mir i harmonija! 

Astro savjetnica Stoja - kod 520

   Vaša anđeoska poruka zajamčeno stiže do anđela! Poruku možete ostaviti na dva načina. Jedna od mogućnosti je, da nazovete savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja komunicira s anđelima i koja će prenijeti Vašu poruku! Alternativno, možete nas kontaktirati i putem SMS poruke, 647444 (6,20kn/sms), i napisati Vašu želju!

 

Nikako nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Anđeli čekaju Vašu poruku! Interesiraju se za Vas i žele čuti Vaše želje! Anđeoski kod za privlačenje novca, višemilijunski kod sada može biti Vaš, a pored toga možete dobiti i Vašu osobnu anđeosku poruku! Stoga već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!   

 

Prevara

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju .

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju .

 

Pročitajte još:

Magiju sv. Juraja za ljepotu i zdravlje možete preuzeti klikom OVDJE! 

Kako možete dočekati ljeto sretni i zaljubljeni? Klikom OVDJE pročitajte savjete naših stručnjaka! 

Osobni dobitni brojevi od arkanđela Gabrijela, za sve detalje kliknite OVDJE!  

 

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro