Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za mjesec srpanj!

Anđeoska poruka za mjesec srpanj!

Ovog mjeseca anđeli Vam neće slati poruke, već ćete Vi slati njima! Možete im reći Vaše želje i zahtjeve. Što očekujete od ovog mjeseca, za što Vam treba njihova pomoć. Odredite točno što tražite od anđela i njihove moći.

Magiju sv. Juraja za ljepotu i zdravlje možete preuzeti klikom OVDJE

Pozovite ih pored sebe, a naši stručnjaci koji komuniciraju s anđelima prenijeti će im Vašu poruku! To nije šala! Srpanj je mjesec velike sreće, i mi želimo da i Vi budete uspješniji i sretniji! Želimo da i Vi imate više novca, da Vaše molitve budu uslišene, da imate sretniji odnos te da u Vašoj obitelji zavlada mir i harmonija! 

sudbina , ruke, djeluje, nazvite, astro, astro centar, savjetnici, 24astro.tv , Zapisano u zvjezdama    

Kako možete dočekati ljeto sretni i zaljubljeni? Klikom OVDJE pročitajte savjete naših stručnjaka! 

Vaša poruka zajamčeno stiže do anđela! Poruku možete ostaviti na dva načina. Jedna od mogućnosti je, da nazovete savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja komunicira s anđelima i koja će prenijeti Vašu poruku! Alternativno, možete nas kontaktirati i putem SMS poruke, 647444 (6,20kn/sms), i napisati Vašu želju!

Osobni dobitni brojevi od arkanđela Gabrijela, za sve detalje kliknite OVDJE!  

Nikako nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Anđeli čekaju Vašu poruku! Interesiraju se za Vas i žele čuti Vaše želje! Anđeoski kod za privlačenje novca, višemilijunski kod sada može biti Vaš, a pored toga možete dobiti i Vašu osobnu anđeosku poruku! Stoga već danas nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja! Facebook  
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro