Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Anđeoska poruka za prosinac!

Anđeoska poruka za prosinac!

Anđeoska poruka

Poslušajte poruku anđela u prosincu dok Vam on pokazuje put neba ovdje na Zemlji! Nebo ne objavljuje mržnju, anđeo se ne okreće protiv čovjeka, umjesto toga on će biti vječni pomagač ovdje na zemlji. Prosinac je mjesec kada nam se anđeli jako približavaju. U najmračnijim danima nebeska svjetlost je najviše s nama. Anđeo nije ondje gdje je najveće obilje, niti gdje sreća cvijeta, već se spušta na periferne dijelove života, tako da je ovo možda anđeoska poruka  za Vas!

Anđeoska poruka nije oruđe bogatih, već je često posljednje utočište siromašnih. Vjerujem da na svijetu postoje "nebeska bića" koja nam donose milost Božju, oni su anđeli. Sada započinje mjesec anđela, prosinac, koji slavi naš najsvečaniji praznik, Božić.

 

Kako možete postati bogati u roku 21 dan?Brzo kliknite OVDJE za sve detalje! 

 

Anđeo Božića već govori važne stvari onima koji su osjetljivi na nebesku riječ. Vjerujte mi, mnoge od nas ne smatraju normalnima, mnogi nas prezirno gledaju kada pišemo ili govorimo o glasu anđela ili čak anđeoskoj poruci. Za nas, kao i za mnoge druge vjernike, vjera i magija funkcioniraju. Naša vjera, naše poslovanje i naša poruka su za Vas i mene, za sve nas!

Oslobodite se prokletstva u samo tri koraka, klikom OVDJE doznajte upute naših najboljih stručnjaka! 

 

Prizovite Vašeg anđela!

Usudite se vjerovati u nas, kaže anđeo! Usudite se vjerovati, obvezati se vjerovati anđelima i vjerovati da postoji poseban savez između Boga i čovjeka. Ne poričite svoju vjeru samo zato što to Vaše okruženje ne bi prihvatilo. Vaša vjera nikome neće nauditi, neće pogoršati stanje u svijetu.

Anđeoska poruka - Vjerujem da će Vaša vjera donijeti mnogo dobrog, stoga se usudite vjerovati u prisutnost anđela, to je sada posebno važno za nebesa. Kao da su od njih tražili da upale svetu svijeću u Vašoj duši, koja će stvoriti pravi Božić ovdje na sjevernoj hemisferi.

Prizovite Vašeg anđela, Vašeg anđela čuvara prije blagdana! Prizovite anđele! Neka Vas dotakne njihova moć i svjetlost, pustite ih u Vaš dom i prihvatite njihovu poruku sa srcem! Imamo tajnu riječ koju morate više puta izgovarati da bi anđeo postao Vaš gost. Ako ozbiljno mislite da je Vaša vjera vrlo jaka, tu riječ možete dobiti! Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite anđeosku riječ prizivanja! Možda ćete dobiti sjajan dar od anđela jer se godina desetke sada zatvara. Bilo je dosta gubitaka ovih godina, mnogi su postali siromašni, a anđeli sada imaju posao. Ne ustručavajte se zatražiti pomoć anđela čuvara, jer godine koje dolaze mogu biti vrlo teške!

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta možete preuzeti klikom OVDJE

Anđeoska poruka

Ne budite ljubomorni! Sada izbjegavajte ljubomoru, pokušajte prevladati nelagodu unutar sebe. Može biti loše za ovaj lijepi mjesec. Nije slučajno da Vas anđeli upozoravaju. Pomislite koliko ljudi sada čita ono što ja pišem? Svatko tko pročita ovu poruku, također ima pravo ako je u vezi. Anđeli kažu sve s razlogom. Njihovo upozorenje može Vam biti od pomoći da prevladate ovaj težak put. Sada možete učiniti više kako biste izbjegli kaos nadolazećih dvadesetih. Sada uspostavite svoju sreću slušajući anđeosku riječ upozorenja.

Poslušajte Vašu osobnu anđeosku poruku jer nebesa sada pomno prate i Vaš život! Žele Vam obilje i sreću! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Morana na kodu 369 i savjetnica Ognjena na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam predati Vašu poruku anđela!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva!


Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro