Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Anđeoski dobitni brojevi u svibnju!

Stigli su anđeoski brojevi za mjesec svibanj. Anđeli novca donose vrlo dobre vijesti. Prema njihovim predviđanjima, velik broj osoba će osvojiti dobitke na loto igrama na sreću, i to lijepe iznose. Očekuje se mnogo dobitaka i mnogo zadovoljnih dobitnika. Također su poslali i nove sretne brojeve, kao i loto savjete.

Klikom OVDJE doznajte na koji način možete osvojiti muškarca u znaku Škorpiona!  

Kažu, da je osim dobitnih brojeva veoma važno i kojim danima idete uplatiti srećku i sa kime te s kakvom kemijskom popunjavate kupone.

U svakom slučaju, ohrabruju Vas da sada odigrate brojeve suprotne Vašim uobičajenim brojevima. I tu je još jedna posebna poruka koju sam vrlo teško uspjela protumačiti.

Klikom na TEST saznajte jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom! 

 

Osim dobitnih brojeva, anđeli su govorili i o zrcalu. Tek sam kasnije shvatila da je riječ o obrnutim brojevima, a također sam odgonetnula i poznato svibanjsko predviđanje za novac.

Anđeli novca Vas također mole, da sretne brojeve odigrate u drugačijem obliku. I oni predlažu da obrnute brojeve doznate ispred svog ogledala. Ovo je vrlo poseban savjet.

Oni će Vam vrlo rado pomoći ako želite veći dobitak. Molim Vas da svakako pripremite komad papira, olovku, a potom me nazovete.

Klikom OVDJE doznajte koliko seksa Vam je potrebno! 

Dat ću Vam savjete vezane za loto igre na sreću, kao i sretne brojeve te obrnuti redoslijed Vaših osobnih brojeva. Radujem se Vašem pozivu! Zapamtite, već početkom svibnja možete očekivati eksplozivne dobitke! Zatražite pomoć Vašeg anđela, ako želite veće dobitke! Već danas nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795 i savjetnicu Evu na kodu 431, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje komuniciraju s anđelima!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook