Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Besplatna božićna magija svijeća koja donosi obilje

Besplatna božićna magija svijeća koja donosi obilje

Božićna magija. Jeste li već nekada pravili magiju obilja, ali ishod te magije nije bio dobar? Možda niste u pravo vrijeme napravili odgovarajući ritual. Svaki ritual funkcionira isključivo u određeno vrijeme. Primjerice, uskršnji ritual čišćenja ako napravite tijekom kolovoza, neće biti zadovoljavajući.

 

Božićna magija svijeća odrađuje se 25. prosinca uvečer jer onda će imati najviše efekta.

Iskoristite božićne energije i napravite najjaču magiju za privlačenje novca na ovaj dan.

 

Što će Vam biti potrebno? 

- tri plutajuće svijeće

- tri  metalna novčića

- prazan list papira

- novčanik

- posuda s vodom


Božićna magija obilja u četiri koraka:


Prvi korak:

Na papir napišite onu riječ koja za Vas predstavlja bogatstvo. Ta riječ je svima različita. Možda je to Vama puno novca, milijunska novčana nagrada, loto dobitak, kuća s više etaža, ili neka određena vrsta automobila, simbol bogatstva. Ako se ne možete odlučiti koja riječ opisuje najbolje obilje, onda možete zapisati i više riječi, ali ne više od tri.

Ako ste završili, od papira napravite čamac. Nakon savijanja papira, pogledajte gdje se nalaze riječi koje ste napisali na papir. Ako su riječi na vidljivom mjestu, sreća će Vam stići vrlo brzo, a ako se slova uopće ili jedva vide, onda zatražite jedno čišćenje od naših stručnjaka prije nego što nastavite s odrađivanjem magije.

Astro savjetnica bijela dama - kod 795


Drugi korak:

Pripremite magiju – Napunite posudu do polovine s vodom. Stavite u nju novčiće (koje su naši savjetnici prethodno energezirali), upalite plutajuće svijeće i postavite ih u posudu. Nakon toga stavite i papirnati čamac na površinu vode.


Treći korak:

Napravite jednu kratku vježbu meditacije. Zatvorite oči i zamislite da krećete na put. Put se proširuje svakim Vašim korakom, i kako koračate, osjećate da Vam tijelo postaje lakše i čini Vam se kao da ne hodate nego letite. Stižete do livade gdje je lišće opalo s drveća, ali ako bolje pogledate, na zemlji se ne nalazi lišće nego hrpa zlatnog novca. Uzmite kod sebe toliko tog novca, koliko Vam stane u džepove. Nakon toga otvorite Vaš novčanik koji ste pripremili za ritual (ne u mašti, nego u stvarnosti, dohvatite novčanik i otvorite ga, ali nemojte otvoriti oči) i izgovorite sljedeće naglas : „Novac, novac, zlatni novac, možeš ući i izaći, moj novčanik će biti pun.“ Nakon toga se okrenite i vratite onim putem kojim ste stigli do livade. Brojite od 1 do 10 i otvorite oči.

sanjarica_24astro


Četvrti korak:

Ako su svijeće izgorjele, čamac izvadite iz posude i postavite ga pored jelke, nikako ga nemojte bacati! Naši savjetnici će Vam reći kako od toga napraviti novčani talisman. 

Važno:

Magiju započnite isključivo tada ako ste očišćeni od svih negativnih energija. Ako Vaša aura nije čista kada započinjete magiju, onda ćete zbog negativnih energija postići suprotno od toga što želite. Uz to,  važno je da prostor za magiju bude oslobođen od svih negativnih energija! Čišćenje aure i prostora već danas možete zatražiti od naših savjetnika, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam pomoći da privučete obilje jednim osobnim ritualom.

UPRAVO SE ČITA:

Besplatna magija povodom Sv. Nikole

Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Šarm pun hrabrosti: kako cilja žena Strijelac

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro