Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Četiri savjeta kako možete privući sreću u Vaš život!

Sreća se može privući i uz pomoć malih stvari. Pogotovo ako Vam ne trebaju neke velike stvari. Zato se trebate pridržavati ove četiri savjeta, kako bi sreća bila uz Vas!

Oblačite stvari sa žarkim bojama – Značaj i značenje boja također postoji. Svaka boja ima drugačiji učinak na sreću, ali jedna stvar po dosadašnjem iskustvu je sigurna: žarke boje Vam mogu pomoći. Ne morate se držati jedne boje, jer žarke i svijetle će Vam sigurno uljepšati dan. Ne morate biti ni previše napadni, jer se ove boje mogu nositi i na skriveni način!

Kako biste saznali koje boje Vama mogu osobno donijeti najviše sreće, nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

Super savjet kako privući obilje i novac, za sve detalje kliknite OVDJE

Pozitivno razmišljanje dolazi nam prirodno, poput vode koja se slijeva niz slavinu. Sreća i pozitivno razmišljanje su čvrsto povezani, kao nerazdvojan par. Zato budite što pozitivniji, čak i u najtežim situacijama, jer o tome može ovisiti i Vaša sreća!

Molitvu za pronalaženje partnera možete preuzeti klikom OVDJE

Izbjegavajte sukobe! Možda ovaj savjet prihvaća najmanje ljudi, ali morate znati naučiti krenuti dalje. Dan kada imate sukob, sa gledišta sreće, nije sretan dan uopće! Bilo kakve male kontroverze imali, to može loše utjecati na Vaš cijeli dan. Što Vas više iznerviraju, danima nećete uspjeti uspostaviti ravnotežu!

Imali ste veći sukob i želite naučiti uspostaviti ravnotežu? Nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795,064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam biti od velike pomoći!

Desetmilijunti dan u godini služi za privlačenje novca, klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Slušajte zabavnu glazbu! Da, nije svejedno kakvu vrstu glazbe slušate. Tužna ili loša pjesma može danima imati utjecaj nad Vama. Zato budite oprezni koju radio stanicu slušate, jer tamo ne odlučujete Vi što ćete slušati! Napravite vlastiti popis glazbe koja će sigurno pozitivno utjecati na Vas. Što više slušate glazbu koja probuđuje radost u Vama, to je sigurnije da će i sreća biti uz Vas!

Facebook