Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni uz pomoć Mjeseca!

Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni uz pomoć Mjeseca!

Privlačenje ljubavi je Vaš cilj, ali nikada niste obraćali pažnju u kojoj fazi je Mjesec?

Veoma je važno u kojem znaku je Mjesec, kao i odrađujete li magiju za privlačenje ljubavi za vrijeme punog ili mladog Mjeseca. Magija se u potpunosti na drugačiji način odrađuje u ovim fazama Mjeseca!

Klikom OVDJE doznajte kojih pet predmeta Vam mogu donijeti sreću!  

Ako želite privući ljubav, ili trenutno niste u vezi, onda magiju za privlačenje ljubavi trebate odraditi za vrijeme mladog Mjeseca.

Mladi Mjesec je 16. travnja, a osim toga, 15. travnja Mjesec ulazi u znak Ovna te je utjecaj prisutan i 16. u mjesecu. Važno je da za vrijeme mladog Mjeseca operete lice u posudi sa slanom vodom što će Vam pomoći u privlačenju ljubavi. Ovu magiju možete odraditi bilo koji drugi mjesec, naravno za vrijeme mladog Mjeseca.

OVDJE doznajte koju tajnu zaštitu trebate primijeniti protiv negativnih energija! 

Ključ za privlačenje je odgovarajuća mantra koja uz snagu mladog Mjeseca i u Vaš život privlači ljubav.

Zatražite vrlo kratku mantru od savjetnice Laure na kodu 105, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koju trebate ponoviti četiri puta! Ova mantra je dokazano učinkovita; osobe koje su je koristile sada žive u sretnoj ljubavnoj vezi. Stoga nemojte ni Vi oklijevati, jer Vaša sreća ovisi o tome! Spomenuta savjetnica Laura će Vam također točno reći kada i gdje možete upoznati ljubav svog života!

Osluškujte svoje osjećaje u danima koji predstoje i dopustite da Vas noge nose tamo gdje srce želi ići!

Dada 432

Pažljivo pročitajte OVAJ članak i doznajte koji je Vaš zadatak kako biste bili sretni! 

Ako niste željni nove ljubavi, već želite poboljšati postojeći odnos, onda se magija odrađuje za vrijeme punog Mjeseca. 30. travnja Mjesec ulazi u znak Škorpiona kada možete očekivati pojačano emocionalno razdoblje. Također odradite i magiju ljubavi, za koju ćete koristiti ogledalo i svijeću. Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 524, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam reći tijek magije, jer tog dana možete spasiti Vaš odnos, čak i u slučaju ako je treća osoba kriva za prekid veze!

Među magijama za privlačenje ljubavi, najmoćnije i najučinkovitije su one koje se odrađuju za vrijeme mladog Mjeseca. U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zara na kodu 353 i savjetnik Damir na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam pomoći u odradi magije, kao i u pronalaženju srodne duše!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook