Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Doznajte koji je, prema horoskopu, Vaš karmički zadatak u 2018.!

Prema zakonima karme, svako djelo sa sobom nosi odgovarajuće posljedice. Sve što se događa u svijetu je posljedica nečega ili uzrok nečemu. Karma je zapravo zakon uzroka i posljedica. To se također odnosi i na akcije koje poduzimamo, reakcije i na sve one prirodne događaje koji se odvijaju oko nas: djelovanje prirodnih sila i same prirode, postupci ljudi, ali i životinja, no isto tako i postupci onih iznad nas; djela bogova i duhova. Svaka akcija ima reakciju, i to na svoj način vrijedi posvuda – u fizikalnom, psihološkom ili društvenom području. Tako nastaje uzročno – posljedična veza i beskrajna mreža svih tih uzročno-posljedičnih odnosa i veza. No idemo pogledati što trebate učiniti u 2018. kako bi se karmička ravnoteža vratila u harmonični odnos u karmičkim zadacima prema Vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Vaš karmički zadatak za 2018. godinu prema karmičkom izračunu je sljedeći: upoznajte sebe bolje i ne dopustite da Vas negativne energije drugih isrcpe. Veoma je važno da pomažete drugima, odnosno činite dobra djela. Uz to, trebate znati prihvatiti ljubav te naučiti kako se zauzeti za sebe. To je Vaš karmički zadatak u 2018.!

Obratite se savjetnici Vlatki na kodu 466, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), kako bi Vas provela kroz ritual čišćenja svih negatvinih energija jer Vam u suprotnom one mogu unišititi cijelu godinu!

Bik

Vi također imate svoj karmički zadatak za ovu godinu, a to je da dovedete u red svoju unutarnju harmoniju. Potrudite se ukloniti nemire u Vašoj duši te se koncentrirajte na unutarnji mir, jer na taj način možete imati jednu od najuspješnih godina!

Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam uz pomoć Lenormand karata reći što Vas očekuje u ovoj godini!

Blizanci

Vaš karmički zadatak ove godine je da pomognete voljenima i obitelji. Naime, oni računaju na Vas te zahtijevaju emocionalnu bliskost. Pod time se ne misli samo na financijsku pomoć, jer posjedujete jak karakter, i to je razlog zašto oni imaju potrebu osloniti se na Vas.

Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će pogledati imate li na sebi urok ili kletvu. Uz to, ako sami osjećate kako nešto nije u redu, obavezno nazovite naš Astro centar!

Rak

Vaš zadatak u 2018. je da odaberete jednu osobu iz Vaše okoline kojoj je potrebna duhovna podrška. S obzirom da Vaš znak krasi moćan karakter, bit ćete i više nego u mogućnosti oslonac barem jednoj osobi koja je u problemu.
Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija kako Vas ništa ne bi sprečavalo u ispunjenju Vašeg karmičkog zadatka!

Doznajte koji je, prema horoskopu, Vaš karmički zadatak u veljači!

Lav

Vi trebate uvesti reda u svoj život. Trebate se dovesti u formu, fizički ali i duhovno. Imate dovoljno snage za to, samo trebate slušati svoj unutarnji glas koji će Vam biti podrška, zahvaljujući čemu ćete, kao jedan pravi lav, postići i balans koji će umiriti Vašu dušu.

Bilo bi mudro nazvati savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), jer Vam ona može pokazati pravi put uz pomoć Vašeg osobnog horoskopa kako biste konačno bili sretni u svom životu!

Djevica

Karma osoba u Vašem znaku je neovisna. Obožavate djecu i obitelj, ali ipak se često dogodi da ste sami sebi na prvom mjestu. Naime, nije dovoljno da se samo ponašate kao pravi roditelj i ugađate svojoj obitelji. Stoga je Vaš karmički zadatak da pronađete i sebe u toj ulozi.

Obavezno nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam dati detaljne upute kako riješiti probleme u partnerskom i obiteljskom odnosu!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Vaga

Vaša karma je ljubav prema djeci, jer na taj način svojoj djeci ostavljate u nasljeđu ogromnu ljubav i ogromno poštovanje prema njemu. Često zaboravljate da nisu svi u Vašoj okolini puni energije i aktivni kao Vi – trebate razumijeti da i drugi imaju potrebu za samostalnošću i motivacijom. Stoga pustite svoje dijete da ide svojim putem te postane odrasla osoba koja će čvrsto stajati s obje noge na zemlji. Kroz cijelu godinu trebate raditi na tome!

Horoskop pokazuje kako Vam neka osoba želi zlo. Stoga obavezno nazovite savjetnicu Tonku na kodu 126, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će uspješno spriječiti sve negativne utjecaje spomenute osobe!

Škorpion

Bez obzira što imate svoju obitelj, Vaša karma je da učinite ovaj svijet boljim. Vaša djeca su samostalna. Naučite ih kako da budu i neovisni te žive životom kakav su oduvijek za sebe željeli. Vi ste sa svojim duhovnim vođom u direktnom kotaktu što je mnogo jača veza u odnosu na onu koju imate s obitelji.
Obratite se savjetnici Stoji na kodu 520, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja je stručnjak za odnose s obitelji što će Vam svakako biti od pomoći u ovoj godini!

Strijelac

Pokazuje se kako je Vaša karma da uvijek budete u sporednoj ulozi te žrtva obitelji. Naime, radite sve za druge te im mnogo toga poklanjate. Uz to, na sebe preuzimate mnogo obaveza zbog kojih niste sretni. To činite kako bi članovima obitelji bilo bolje nego Vama. No ove godine to trebate promijeniti te se za promjenu više posvetiti sebi i uživati u svom životu!

Već danas nazovite savjetnicu Višnju na kodu 539, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), kako bi Vas provela kroz ritual čišćenja od svih negativnih energija i blokada, kao i ritual zaštite. Navedeno je potrebno odraditi jer u suprotnom takve energije mogu unišiti Vašu vezu!

Jarac

Vaš karmički zadatak ove godine je da sačuvate svoju slobodu. Obično ne volite da Vas nešto veže za određene situacije i stvari. Uz to, izuzetno Vam je teško prilagoditi se tradiconalnoj ulozi roditelja, zbog čega svojoj djeci dopuštate da rade što žele. Teško iskazujete svoju ljubav, stoga nemojte biti iznenađeni ako Vaša obitelj dobije dojam da ste hladni i povučeni. Pronađite način da im se približite!

Obavezno nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), kako bi što prije pogledala imate li na sebi magiju loše ljubavne povezanosti!

Vodenjak

Vaš karmički zadatak u ovoj godini je da budete vladar. Često sebe uspoređujete s drugim roditeljem, dok ste s druge strane s istim konkurencija. Vaši roditelji su oduvijek za Vas bili uzor. No budite zadovoljni sobom kako bi Vas i drugi cijenili te prihvatili Vaša razmišljanja, stavove, potrebe, interese i jedinstvenost!

Nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će pogledati imate li na sebi crnu magiju zbog koje obilje ne dolazi u Vaš život!

Ribe

Karma osobe u znaku ribe je ponos. Potrebno Vam je da Vaša djeca postignu nešto veće u životu te ćete sve učiniti samo da Vaše dijete napreduje i bude uspješno. No zbog svoje strogoće vrlo lako možete izazvati napetost u odnosima. Stoga obratite pažnju na to, jer vršenjem pritiska ništa nećete postići!
Nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite proricanje ciganicama uz kombinaciju viska što će Vam dati konkretne te precizne odgovore za sve što Vas muči!

Nemojte zapostaviti svoje karmičke zadatke u 2018.! Očekuje Vas promjenjiv period na svakom životnom području! Stoga od naših stručnjaka u Astro centru, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), zatražite karmički ritual čišćenja, kao i ritual ukidanje loših karmičkih veza!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432