Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Privlačenje ljubavi? Još nije prekasno!

Privlačenje ljubavi? Još nije prekasno!

Privlačenje ljubavi najuspješnije možete odraditi uz pomoć magije, no to trebate učiniti veoma oprezno kako ne biste postigli kontra učinak te odbili potencijalnog partnera od sebe.

Već dugo tražite ljubav? Priželjkujete osobu koja će Vam pružiti emocionalnu sigurnost? Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, imajte na umu kako još prije Nove godine možete privući istinsku ljubav u svoj život. Privlačenje ljubavi nije lak, ali nije ni nemoguć cilj. Postoji više načina kako biste uspješno privukli idealnog partnera.

 

Besplatno tarot predviđanje za ljubav!

 

Privlačenje ljubavi

Važno je da osoba koja Vam se svidi bude netko tko bi Vam se volio emocionalno približiti. Naravno, postoji mogućnost da se uplaši ili da ga nešto sprečava u tome da napravi prvi korak. Stoga Vam predstavljamo jednu od najdjelotvornijih  ljubavnih magija:

Za ljubavnu magiju bit će Vam potrebna jedna crvena i dvije bijele svijeće. Bijele svijeće postavite jednu kraj druge, a između njih stavite crvenu. Crvena svijeća predstavlja Vašu simpatiju, dok bijele simboliziraju Vas i Vašu želju.

 

privlačenje-ljubavi

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Kako napraviti magiju privlačenja ljubavi

Privlačenje ljubavi - Prije nego što upalite svijeće, zatvorite oči i odbrojavajte od petnaest do jedan. Nakon toga naglas izrecite svoju želju; to može biti i samo jedno pitanje, ali ga je potrebno što jednostavnije formulirati. Potom otvorite oči i zapalite svijeće.

Znate li da Vaši snovi mogu biti proricateljski? Posjetite našu stranicu - Sanjaricu!

Ova ljubavna magija se obično sastoji od tri dijela. Između svakog mora proći barem jedan dan. Drugi dan nakon provedenog rituala nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite je detaljne upute; što biste trebali napraviti u danima koji slijede kako bi Vam se osoba koja Vam je privlačna što više približila! Privlačenje ljubavi!

 

     Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

 

Privlačenje ljubavi - Važno je da još ove godine zatražite i ritual bijele magije od savjetnice Stoje na kodu 520 , 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer ona magija koja je sad odrađena neće privući samo ljubav u kratkom roku, već može i u postojećim vezama riješiti sve nesuglasice, kao i odnose!

 

anđeoska-poruka-za-ljubav

 

UPRAVO SE ČITA:

 

5 savjeta da ljubavna magija uspije!

 

Zakon privlačenja - Tri zakona za privlačenje ljubavi!

 

facebook

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro