Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Kako se možete opustiti prema horoskopskom znaku!

Kako se možete opustiti prema horoskopskom znaku!

Opuštanje prema horoskopu - Horoskopski znaci služe kao putokaz na svim životnim poljima.

Imate malo slobodnog vremena, a želite ga u potpunosti iskoristiti?Jeste li već imali već slučaj da Vam je slobodno vrijeme brzo proljetelo, niste ništa odradili, a umorni ste? Ovdje možete pročitati koji je najbolji način da iskoristite Vaše slobodno vrijeme prema horoskopskom znaku kako biste se energetski napunili i osjećali opušteno. Ako želite osobnu analizu, otkrijete nam Vaš točan datum rođenja pa će Vam savjetnici otkriti koje su to aktivnosti kojima se trebate baviti u slobodno vrijeme.

 

OVAN

 

Ne volite provoditi Vaše slobodno vrijeme u krevetu, stalno ste u nekoj žurbi dok radite zbog čega i Vaše slobodno vrijeme želite provoditi aktivno. Ne možete niti zamisliti, ali 2 dana u Wellnes centru su izmislili za Vas. Isprobajte ovu mogućnost što prije, pitajte naše savjetnike koja vrsta masaže će Vam pomoći kako biste se u potpunosti opustili i napunili pozitivnim energijama.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE.

 

 

saznaj-buducnost

 

BIK

 

Pravi odmor ćete pronaći u planinama i prirodi. Otputujte na obalu jezera i provedite puno vremena blizu vode. To će Vas napuniti pozitivnom energijom, pronaći ćete unutarnji mir i harmoniju.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE.

 

Opuštanje prema horoskopu

 

BLIZANCI

 

Opuštanje prema horoskopu - Vozite što češće, prolazite kroz prekrasne pejzaže pored autoceste. Vi se u vožnji automobila znate isključiti i stvarno opustiti, tada Vam padaju najbolje ideje na pamet. Ako putujete, tražite zaštitu anđela ili pitajte savjetnike za pomoć kako biste putovali bez nezgoda.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanac saznajte OVDJE.

 

RAK

 

Plaža, sunce, palme i dobro društvo. Ove četiri stvari su Vam potrebne za opuštajući odmor. Pitajte naše savjetnike gdje trebate otići na odmor i što je potrebno da Vam bude sretan.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE. 

 

 

opuštanje-prema-horoskopu

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

LAV

 

Opuštanje prema horoskopu - Malo luksuza ste zaslužili, čak i onda ako cijele godine štedite za to. Nemojte žaliti novac za odmor sa pet zvjezdica jer se od toga osjećate bolje. Potrebno Vam je maženje kojega možete dobiti samo kod prvoklasnog odmora.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE.

 

 

DJEVICA

 

Vama je potrebno puno više sna nego ostalim astrološkim znakovima. Zato spavajte i odmarajte što više jer je to najbolji način regeneriranja za Vas. Pitajte naše savjetnike na koji način se trebate opustiti kako bi poslije Vaš život bio u skladu. Doživite Vaše umjetničke tendencije, naslikajte sliku jer Vas i to također opušta.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE.

 

Najbolje tehnike opuštanja prema horoskopu

 

 

Želite putovati, ali ne znate gdje? Postoji nekoliko varijacija, ali ne možete se odlučiti? Zatražite pomoć od stručnjaka koji će Vam pomoću svoje najbolje sposobnosti pomoći izabrati nabolju lokaciju i sve će se glatko odvijati! Gordana, kod 311 na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) su najbolji izbor za ovaj posao!

 

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

VAGA

 

Opuštanje prema horoskopu - Sunčeva svjetlost, ali ne previše jaka, vjetar, ali ne previše hladan, voda, ali ne previše slana. Ako ste pronašli takvo mjesto, provedite tamo barem tjedan dana jer je to Vaše idealno mjesto za odmor. Puni energije i kreativnosti ćete se vratiti u svakodnevan život. Umjetnost, dekupaž tehnika ili bilo što drugo će Vam pomoći da pronađete samoga sebe i imati ćete osjećaj da ste odmorniji nego nakon dobro prospavane noći.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE.

 

 

ŠKORPION

 

Horoskopski znaci Škorpiona njima leže planinarenje, avanture na vodi i sve što povećava razinu adrenalina Vam donosi opuštanje, ali to je samo osjećaj, nije opuštanje. Ako se želite u potpunosti napuniti, onda odvojite nekoliko dana da samo ležite u travi, gledate u nebo i slušate cvrkut ptica. Nazovite naše savjetnike, oni će Vam reći što trebate učiniti kako biste pronašli savršenu harmoniju.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE.

 

 

STRIJELAC

 

Zbog avanturističkog duha i nemirne prirode ste onemogučeni da provodite Vaš odmor na jednom mjestu, zato općenito govoreći, bilo kakvo kratko vrijeme Vam je na raspolaganju, Vi posjetite i nekoliko različitih mjesta. Kako biste se znali maksimalno opustiti, na odmor nikako nemojte poći s muškim društvom. Otiđite s bliskim prijateljima jer Vas jedan pravi iskren razgovor s prijateljem može u potpunosti opustiti.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE.

 

Horoskop opuštanja

 

JARAC

Opuštanje prema horoskopu - Horoskopski znaci Jarca znače da bojite se letenja zbog čega rijetko kada putujete u egzotične krajolike. Pobijedite Vaš strah, odnosno, pitajte naše savjetnike kada je najsigurnije letjeti avionom i otputovati negdje jako daleko. Neka bude vremenska razlika najmanje 6 sati, mediteranska klima. Puno voćnog soka pomaže kod opuštanja i relaksacije.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE.

 

 

VODENJAK

Nemojte žaliti novac za opuštanje jer ako stalno radite, u potpunosti ćete se iscrpjeti i na kraju ćete morati otići na prisilan odmor. Tu na žalost, neće biti riječi o punjenju, nego o liječenju. Slušajte ili stvarajte puno glazbe. Za Vas je glazba aktivnost gdje se najviše možete opustiti.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE.

 

 

RIBE

Opuštanje prema horoskopu - Horoskopski znaci Riba znače da provedeno vrijeme sa obitelji je najvrijednije za Vas. Zajednička zabava je već opuštajuća, ali se zato ponekad trebate povući kako biste se ponovno pronašli. Usamljenost nije isto kao samoća, tako da ne brinete ako morate par sati provesti sami. Pročitajte jednu dobro knjigu ili samo spavajte, uživajte što ste sami. Za svakoga je idealno opuštanje punjenje drugačije i nije uvijek aktivnost koju osjećamo najbolje za opuštanje. Saznajte jednim pozivom od naših savjetnika, prema astrološkom znaku koji oblik rekreacije je najbolji za Vas kako biste živjeli život u skladu.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE.

 

 

Pročitajte još: 

 

Koja biljka Vam donosi sreću prema Vašem horoskopskom znaku

 

12 stvari o kojima vrijedi pitati astrologa za savijet!

 

Slaganje horoskopskih znakova!

 

 

 

facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro