Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Koji je Vaš karmički zadatak u ožujku?

Ako ne znate koji je Vaš karmički zadatak koji prema pravilima karme trebate ispuniti i uvijek vidite samo mali dio zadatka, onda se može dogoditi da se udaljite od prvobitnog cilja te da nećete ni ispuniti svoju karmičku misiju.

DOZNAJTE što otkriva Vaš datum rođenja!

Karmički zadatak uvijek je samo mali dio cjeline, a u ezoteričnim tekstovima naziva se karmička misija’ ili skraćeno – karma.

U ožujku trebate obratiti pažnju na osobe kojima je potrebna pomoć. Možete za njih pripremiti paket ili predati jedan takav odgovarajućoj organizaciji koja će im isti proslijediti. Važno je da ne dajete novac, nego paket koji ćete zapakirati vlastitim rukama i koji sadrži odjeću i predmete koje ste Vi osobno upotrebljavali. Ovo je veoma važno za ispunjenje karmičkog zadatka, jer ste na taj način uložili i predali svoju energiju. Kako biste doznali koje organizacije primaju ove pakete te kome se obratiti, slobodno nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), jer nije svejedno kome će stići paket Vaših energija kojim ispunjavate svoj karmički zadatak!

NAUČITE BITI ZAHVALNI je anđeoska poruka za Vas, detaljnije možete pročitati OVDJE!

Ako živite u pravom karmičkom partnerskom odnosu, onda po glavnim zakonima karme vi morate ostati zajedno. Ako veza nije prava i zajedno ste samo zbog neke ljubavne magije ili uroka, što je prije moguće nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vas provesti kroz veliki ritual čišćenja! To je jako važno, jer u protivnom nećete ispuniti svoju karm, kao ni Vaš partner, a ona je glavni razlog zašto ste na ovom svijetu.

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Prije nego IGRATE IGRE NA SREĆU, pročitajte savjete naših stručnjaka!

Vaš karmički zadatak je također da se više krećete te da motivirate i druge oko sebe na razne sportske aktivnosti. To možete učiniti tako da svojim prijateljima pošaljete SMS poruku ili ih nazovete i zamolite da zajedno odete na trčanje. Uz to, možete pokrenuti i vlastiti blog koji će i druge ljude motivirati na sport. Ako još uvijek niste pronašli životnog suputnika, moguće je da ćete baš na jednom treningu sresti tu osobu te tako upoznati ljubav svog života!

Između ostalog, Vaš karmički zadatak je da udomite ili spasite jednu životinju. Ne morate je smjestiti u svoj dom, dovoljno je da je sklonite s hladnoće i pronađete mjesto gdje će ostati zauvijek. To ne znači da trebate izaći na ovu hladnoću i silom ih smještati u skloništa za nezbrinute životinje, već ako naiđete na životinjicu kojoj je potrebna Vaša pomoć, da je ne ostavite na ulici. Jedino tako ćete ispuniti svoju karmu!

Ne smijete zanemariti svoje karmičke zadatake u ožujku! Ako ne znate svoje osobne zadatke, onda nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523 ili savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će Vam u tome pomoći!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi inozemstvo

Facebook

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523