Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ljekovita anđeoska poruka

Anđeoska poruka –  Anđeli žele izliječiti svijet, žele ukloniti sve nesreće i patnju na Zemlji. Baš zato je vrlo bitno saznati ljekovite anđeoske poruke koje nam šalju osobno svakome. Ove poruke samo neki ljudi mogu primiti i prenijeti svima ostalima, čak i kod nas rade stručnjaci koje možete nazvati i pitati za Vašu anđeosku poruku.
OVDJE saznajte koje je Vaše anđeosko ime!

 

Lako i jednostavno možete primiti Vašu anđeosku poruku, čak i prije nego što nazovete i zatražite pomoć naše stučnjake. Trebati će Vam neki simbol za anđele uz čiju pomoć samostalno možete stupiti s njima u kontakt i dati im do znanja da želite s njima komunicirati. Bitno je da pronađete simbol koji označava zdravlje. O tome naravno više možete saznati u našem Astro centru, znači, prije nego zabilježite anđeosku poruku možete se pripremiti ako još niste nabavili odgovoarajući simbol.

 

OVDJE saznajte što Vam poručuju anđeli za 2017.-tu godinu!

Ava, Ava 447, 24astro , savjet, upitajte, astro, zapisano u zvjezdama

 

Pored anđeoskih simbola biste trebali imati i anđeoski pečat. Ako to još niste nabavili, svakako nazovite naše savjetnike za pomoć i oni će Vam napraviti specijalni ritual za aktivaciju. Za ljekovite anđeoske poruke je potrebno imati pečat koji označava anđele za izlječenje. Trebate znati da Vas sama poruka neće izliječiti, nego ono što označava. Naime, anđeli pokazuju pravac, a Vi trebate pronaći pravi put ka izlječenju.

 

OVDJE pročitajte sve o magiji arkanđela Ariela za stvaranje novca!

 

Dakle, prije nego što zatražite Vašu poruku, pripremite sve anđeoske simbole i pečate koje ste već aktivirali kroz druge osobe ili u našem Astro centru kod stručnjaka. Ako je to sređeno, prije nego što nazovete, svakako morate izgovoriti mantru:

– Anđeli molim Vas da mi pomognete!

Ovo je vrlo kratka i jednostavna mantra, ali je jako djelotvorna. Najmanje 30 puta trebate ponavljati i kada to završite, nazovite naše stručnjake koji komuniciraju sa anđelima. Na taj način ćete dobiti točno poruku koja sadrži i upute za Vaše izlječenje.

 

Nepovoljno je razdoblje, stoga anđeli čuvari imaju VAŽNE UPOZORAVAJUĆE poruke za Vas! Nazovite naše savjetnike koji će Vam prenijeti Vašu osobnu anđeosku poruku na broj 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) još DANAS i saznajte sve detalje!

Pratite nas na facebooku i budite uvijek u toku!

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432