Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ljubavni horoskop za mjesec ožujak!

Ovan

Prema horoskopu, sada morate pratiti upute jer možete računati na jak mjesec u ljubavi. Sada je došlo Vaše vrijeme, kada će vatra biti rasplamsana. Vrlo lako možete pronaći nekoga do kraja ovog mjeseca. U sadašnjoj vezi će biti jedan veliki test tijekom ožujka! Nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i doznajte koliko još može izdržati Vaša veza!

 

Bik

Horoskop za cijeli mjesec pokazuje poremećaj u obilju. Imat ćete više prilika da konačno uđete u vezu, ali uvijek se nađe neka sitnica. U postojećoj vezi je najvažnije povjerenje. Imat ćete sumnje u vezi budućnosti. Stoga nazovite savjetnika Sašu na kodu 808, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite ljubavnu magiju koja će ukloniti sve prepreke!

Kako osvojiti muškarca u znaku Škorpiona? Kliknite OVDJE za sve detalje! 

 

Blizanci

Vrlo lako možete sresti nekoga s kim brzo možete razviti strastvenu avanturu. U tom slučaju, ako ste među horoskopskim znakovima koji se slažu, može nastati i stalna veza. Ukoliko ste već u vezi, onda budite obazrivi, jer vrlo lako možete pogaziti Vaša stara obećanja! Obratite se savjetnici Evi na kodu 431, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i saznajte što Vaš partner misli o Vama!

Rak

Ne smijete postavljati pitanje vezano za ljubav, jer se vrlo lako može dogoditi da ćete tek kasnije započeti jednu novu vezu. U postojećoj vezi je vrlo bitno da ljubav i emocije dospiju u prvi plan. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Zaru na kodu 353, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite najjaču magiju kako biste poništili sva negativna proricanja!

OVDJE doznajte jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom! 

 

 

 

Lav

Horoskop za ljubav pokazuje da više pažnje i energije trebate posvetiti sebi. Ukoliko tražite partnera, ne pokazuje se uspjeh. No, ako ste u vezi, emocije će se opet probuditi. Zbog toga čak možete prijeći i na viši nivo! Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 524, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite proricanje ciganicama, što će pokazati u kojem smjeru napreduje Vaša veza!

Djevica

S vremena na vrijeme možete pronaći kvalitetu, ako budete fokusirani na okolinu. Ukoliko upoznate više osoba, možete pronaći pravu osobu za sebe. Tražite i ne odustajte. Ljubav će splasnuti u postojećoj vezi. Pokušajte pronaći put za poboljšanje odnosa. Ako se osjećate bespomoćno, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam pomoći stručnim savjetima!

Kako polako stiže proljeće, svuda oko sebe vidite samo zaljubljene parove? Već Vam je dosta što ne možete pronaći pravu osobu? Onda je vrijeme da zatražite magiju za ispunjenje ljubavi, koja će donijeti pravu osobu u Vaš život! U tome Vam može pomoći savjetnik Boris na kodu 444 i savjetnica Nives na kodu 226, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

Vaga

Vrijeme radi u Vašu korist, stoga se pripremite za pristizanje nove ljubavi. Za vrijeme punog Mjeseca, već će neka osoba biti u Vašoj blizini, netko koga tražite. Ukoliko ste u vezi, onda ne smijete sumnjati. Partnerovi članovi obitelji nisu iskreni prema Vama, ali Vi to trebate zanemariti ili čak zaboraviti! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i saznate šta o Vama misli Vaša svekrva, jer će ciganice otkriti sve tajne!

Škorpion

Previše energije ulažete u prijatelje. Najbolje bi bilo da potražite ljubav, jer horoskop za ljubav pokazuje da jedino tako možete pronaći – ako tražite. U postojećoj vezi budite jako oprezni. Vrlo lako može biti problema zbog prijatelja. Budite umjereni s opuštanjem u njihovom društvu. Obratite se savjetnici Andrei na kodu 378, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), ako imate osjećaj da ne možete srediti situaciju, savjetnica će Vam reći što možete učiniti!

Strijelac

Sudbina Vam ponekad daje poklon. Ako budete negdje putovali, nemojte zaboraviti zapisati brojeve telefona onih osoba koje upoznate. Ljubav stiže uskoro, ali iz daleka! Ukoliko ste u vezi, trebate se fokusirati na partnera i napredak veze. Kod partnera se mogu javiti sumnje, a sad Vam je najpotrebnija strast. Obavezno nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i saznajte što možete učiniti da spasite vezu koja propada!

OVDJE doznajte koliko seksa Vam je potrebno! 

 

Chat, savjet, pitajte, astro, nasjbolji savjetnici u regiji, astro centar

 

Jarac

Sudbina Vam pruža dobre prilike, ali Vi Vašu sreću uvijek okrećete na financije. Sada je vrijeme da uložite energije u ljubav kako biste konačno doživjeli pravu sreću! U postojećoj vezi će partnerovi prijatelji praviti probleme. Trebate svemu tome pristupiti s pozitivnim stavom. Zatražite pomoć stručnjaka, nazovite savjetnicu Mariju na kodu 390, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), ako ne znate donijeti pravu odluku!

Vodenjak

Jedna stara ljubav će se vratiti u Vaš život. Nažalost, pokazuje se veliko razočarenje, stoga budite oprezni! Ukoliko ste u vezi, onda slijedi mirno i sretno razdoblje. Sada trebate dogovoriti detaljne planove za ljeto. Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i saznajte kako Vas vidi Vaš partner!

Ribe

Sudbina će na Vaš put donijeti osobe s kojima se nećete dobro slagati. U ožujku ćete upoznati nove osobe koje će postati Vaši novi prijatelji, a ne ljubavnici. U postojećoj vezi će se probuditi strast, posebice ako ste među horoskopskim znakovima koji se slažu. Sve će biti stabilno, i ta stabilnost će dugo trajati. Nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite usporedni horoskop i otkrijte koliko se slažete s partnerom!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno
  Ava

  Tehnike: Bioenergija, Kristaloterapija, Numerologija, Rune, Sudbinske karte

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Posao

  kod 447