Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ljubavni horoskop za mjesec travanj!

Ovan

Redovi mjesečnog horoskopa za ljubav Vam govore mnogo, pa biste trebali obratiti pozornost na to. Partnera možete pronaći na nekom bučnom mjestu. Pazite se, jer će mnogi imati nepoštene namjere! U postojećem odnosu, roditelji žele ponovno umiješati svoje prste, stoga budite strpljivi i razumni! Nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite predviđanje, saznajte što Vaša svekrva misli o Vama!

Bik

Ljubavni horoskop pokazuje vrlo različite signale. Ovog mjeseca možete uglavnom sklapati prijateljstva. Ljubav će Vas kasnije pronaći. U postojećem odnosu, vrijedi obratiti pozornost na mjesečni horoskop Vašeg partnera. Bit će Vam teško prilagoditi se. Obratite se savjetnici Mirti na kodu 613, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i saznajte da li Vaš partner ima ozbiljne namjera prema Vama!

Blizanci

U travnju, ljubav može vrlo brzo ući u Vaš život. Zato budite oprezni kome ćete reći ‘ne’! U postojećem odnosu, sjetite se što Vam je proročica rekla davnih dana! Ovog mjeseca možete očekivati puno razumijevanja. Već danas nazovite savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite predviđanje, ako do sada niste postigli ono što već neko vrijeme priželjkujete!

OVDJE doznajte koliko seksa Vam je potrebno!  

Rak

Mjesečni horoskop je vrlo važan ako tražite pravu ljubav! Pokušajte isplanirati programe za slobodno vrijeme, ali nemojte se nikako fokusirati na zabavu. U postojećem odnosu možete oživjeti jednu staru raspravu. Pokušajte na svaki način izbjeći svađu! Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite utjecaj na Vaš odnos, posebice ako smatrate da mu može doći kraj!

 

Lav

Travanj je mjesec vatre, i lako Vam može donijeti ljubav. Ako se Vaše ideje ne ostvaruju, krenite dalje ako doista želite biti sretni! U postojećem odnosu, zaborav može uzrokovati probleme, koji u zadnje vrijeme može postati jači. Obratite se savjetnici Zrinki na kodu 524, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će pogledati postoji li ljubavna povezanost na Vama ili partneru!

Klikom OVDJE saznajte na koji način možete osvojiti muškarca u znaku Škorpiona! 

Djevica

Ne biste smjeli obraćati pozornost na Vaše sumnje! Horoskop za ljubav Vas moli da budete malo slobodniji i vatreniji ako ste u potrazi za pravom osobom. U postojećem odnosu, vrijeme je da se zauzmete za sebe. Ne smijete dopustiti da Vas partner ograničava! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), kako biste saznali hoćete li dobiti priliku za promjene u ljubavi!

I Vi možete biti sretni! Potražite naše stručnjake za ljubav, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koji će Vam pomoći poboljšati postojeći odnos ili pronaći odgovarajućeg partnera!

Vaga

Budite uporni ako osjećate kemiju! Nikako nemojte propustiti spojeve jer netko drugi lako može oteti pravu osobu Vama ispred nosa. U postojećem odnosu počinje dinamično razdoblje, horoskop za ljubav predviđa dobre stvari. Uz to, nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam odraditi detaljno predviđanje kako biste saznali imate li još šanse za veliku pravu ljubav!

Škorpion

U travnju nije riječ o ljubavi. Astrologija Vam može biti od pomoći. Također trebate pratiti i mjesečni horoskop. Suočit ćete se s brojnim izborima u postojećem odnosu. Vrijeme je da se konačno odlučite u vezi davno postavljenog pitanja. Stoga nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će Vam pomoći da razumijete ponašanje Vašeg partnera!

Posalji sms savjetniku!

 

Strijelac

Ljubav je često ispred Vašeg nosa, ali Vi to ne primjećujete. Već neko vrijeme Vas netko promatra. U postojećem odnosu, ljubomora lako može izazvati probleme. Budite oprezni, posebice ako nemate ništa protiv malo flerta. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnika Sašu na kodu 808, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite savjet kako biste saznali što možete učiniti za sreću!

Klikom OVDJE doznajte što Vam poručuje anđeo čuvar za 2019. godinu! 

Jarac

Potraga za ljubavi troši sve više i više Vaše energije. Međutim, ako biste je manje tražili, osoba koju tražite bi Vas sama pronašla. U postojećem odnosu je došlo vrijeme da razmislite o tome što doista želite. Partner u Vama može probuditi neizvjesnost do kraja mjeseca! Obavezno nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), i zatražite njenu pomoć, ako osjećate da ne pronalazite izlaz!

Vodenjak

Brzo upoznavanje ne znači nužno loš odnos. Trenutak može biti dovoljan u mjesecu vatre kako biste pronašli pravu osobu! Sve više sumnje je prisutno u postojećem odnosu. Svim problemima trebate stati na kraj! U našem Astro centru Vas čeka savjetnik Igor na kodu 304, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), saznajte da li partner još uvijek ima povjerenja u Vas!

Ribe

Horoskop za ljubav ne pokazuje mnogo prilika za upoznavanje. Sada se trebate usredotočiti na sebe. U postojećem odnosu možete očekivati mnogo rasprava. Možete očekivati posebno težak mjesec, posebice ako je Vaš partner vatrenog znaka. Stoga nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, [call_number with-price], koja će astrološki pogledati koliko Vam partner odgovara!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432