Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Magija arkanđela Ariela za stvaranje novca!

Ukoliko imate problema sa financijama i želite anđeosku magiju, pozovite u pomoć Ariel arkanđela. Sigurno će Vam pomoći u pronalaženju ispravnog puta ka bogatsvu i dati Vam snage i izdržljivost da uspješno stvorite novac u Vašem životu.

Kao što većina ljudi zna, u razvijenu svijest siromaštva i mi sami igramo veliku ulogu. Ako je u našoj duši harmonija, u srcu mir, a u duši prihvaćanje, tada čak niti negativne misli ne mogu dugoročno izazvati negativne posljedice u financijama. Baš zato je vrlo važno stvoriti unutrašnju harmoniju i u tome Vam mogu pomoći i anđeli.

Koja je anđeoska poruka za veljaču, možete saznati OVDJE!

Sigurno više Vas poznaje osobu koja je naglo promijenila način života i na taj način došla do večeg iznosa. Iz trenutka u drugo kao čudo, oni su dospjeli među bogate. Svako ima priliku za bolju i lepšu budućnost, na putovanja, ali zato trebate i Vi nešto učiniti. Zamolimo Ariel arkanđela za pomoć koji će nam pomoći stvoriti najbolje uvjete za postizanje bogatsva. Zatražimo podršku, upute, snagu od njega ako smo siromašni.

Koji su anđeoski dobitni brojevi za ovu godinu, saznajte OVDJE!

Preuzmite aplikaciju!

Ako želite napraviti magiju za stvaranje novca, trebate nabaviti sliku Ariel arkanđela ili kip. Lezite udobno i prizovite anđela za stvaranje novca i Vašeg anđela čuvara. Upalite zelenu svijeću i uz pomoć snage plamena za čišćenje stavite na kratko tri kovanice u vatru. Za to vrijeme ponizno zamolite anđele da Vam pomognu ukloniti siromaštvo i privući bogatsvo. Recite im koliki iznos Vam je potreban i zatražite njihov blagoslov. Kako biste povećali Vaše mogućnosti, na bijeli papir napišite iznos, savijte u trokut i stavite u blizinu zelene svijeće. Nakon što ste energetizirali tri kovanice, uz pomoć plamena svijeće stavite ih na papir u obliku trokuta. Ako želite ubrzati proces stvaranja novca, zatražite od naših suradnika najbržu magiju za privlačenje novca.

Pomoć Ariela možete zatražiti i za obitelj, prijatelje, a ne samo za sebe.

Potreban Vam je novac? Zatražite tajnu magiju za privlačenje novca koju je Ariel arkanđeo predao savjetnicama Ziji, kod 523 i Taniji, kod 555, kako bi one pomogle osobama koje od njih traže magiju za poboljšanje financijske situacije. Nazovite ih na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), čekaju na Vaš poziv!

Pratite nas i na facebooku i budite uvijek u toku!