Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Magija mladog Mjeseca za osobe koje žele živjeti bogatijim životom!

Magija mladog Mjeseca za osobe koje žele živjeti bogatijim životom!

Magija

Magija na dan mladog Mjeseca pružaju Vam se nevjerojatno dobre mogućnosti za kojima već duže žudite. Najprikladniji dan za obilje, privlačenje bogatstva i odradu magije za novac je 19. ožujka. Tog dana dolaze Vam u susret jake energije okrepljenja koje Vam pruža mladi Mjesec, a koje će biti ugrađene u Vaš život. Ovaj dan svakako trebate iskoristiti za postizanje obilja!

Odrada magije mladog Mjeseca zahtjeva veći angažman, ali vjerujte da se isplati! Prvo što trebate napraviti je pronaći mirno mjesto za odradu magije. Potom pripremite jednu bijelu, zelenu i zlatnu svijeću. Na potpuno čistom listu papira zapišite svoje želje koje su vezane uz područje financija, no potrebno je posjedovati i mantru mladog Mjeseca koja jamči obilje u Vašem životu!Astro savjetnica Stoja - kod 520 ce Vam objasniti kako se radi magija za novac

Kako je napraviti?

Kada ste odradili magiju mladog Mjeseca, trebate biti strpljivi, nikako nemojte očekivati promjene dan nakon odrade iste. Vjerujte, obilje će doći u Vaš život, samo trebati dati dovoljno prostora energijama da odrade svoj zadatak. Potrebno je najmanje dva tjedna kako bi se energije obilja aktivirale, ali to, naravno, ovisi i o Vašoj trenutnoj životnoj situaciji. No ako budete uporni i zadržite pozitivan stav, moći ćete uživati u čarima magije mladog Mjeseca!

Možete koristiti i druge metode za privlačenje obilja, ali je veoma važno da vjerujete u energije uspjeha, jer temelj svake promjene je vjera.

Mantru koja Vam je potrebna za odradu magije mladog Mjeseca, predat će Vam savjetnica Dijana na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)! Nazovite već danas, jer pomoću ove moćne mantre u Vašem će se životu dogoditi nevjerojatno dobre stvari o kojima niste ni sanjali!

Pročitajte još: 

Očekuje Vas tri godine sreće!

Tajna zaštita od negativnih energije.

Kojih pet predmeta Vam donosi sreću!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook