Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Magija mladog Mjeseca za osobe koje žele živjeti bogatijim životom!

Na dan mladog Mjeseca pružaju Vam se nevjerojatno dobre mogućnosti za kojima već duže žudite. Najprikladniji dan za obilje, privlačenje bogatstva i odradu magije za novac je 19. ožujka. Tog dana dolaze Vam u susret jake energije okrepljenja koje Vam pruža mladi Mjesec, a koje će biti ugrađene u Vaš život. Ovaj dan svakako trebate iskoristiti za postizanje obilja!

Klikom OVDJE možete doznati kojih pet predmeta Vam donosi sreću!

Odrada magije mladog Mjeseca zahtjeva veći angažman, ali vjerujte da se isplati! Prvo što trebate napraviti je pronaći mirno mjesto za odradu magije. Potom pripremite jednu bijelu, zelenu i zlatnu svijeću. Na potpuno čistom listu papira zapišite svoje želje koje su vezane uz područje financija, no potrebno je posjedovati i mantru mladog Mjeseca koja jamči obilje u Vašem životu!

Tajna zaštita od negativnih energije dostupna Vam je na ovom linku

Kada ste odradili magiju mladog Mjeseca, trebate biti strpljivi, nikako nemojte očekivati promjene dan nakon odrade iste. Vjerujte, obilje će doći u Vaš život, samo trebati dati dovoljno prostora energijama da odrade svoj zadatak. Potrebno je najmanje dva tjedna kako bi se energije obilja aktivirale, ali to, naravno, ovisi i o Vašoj trenutnoj životnoj situaciji. No ako budete uporni i zadržite pozitivan stav, moći ćete uživati u čarima magije mladog Mjeseca!

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Možete koristiti i druge metode za privlačenje obilja, ali je veoma važno da vjerujete u energije uspjeha, jer temelj svake promjene je vjera.

Očekuje Vas tri godine sreće! No koji je Vaš zadatak, doznajte na ovom linku

Mantru koja Vam je potrebna za odradu magije mladog Mjeseca, predat će Vam savjetnica Dijana na kodu 449, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)! Nazovite već danas, jer pomoću ove moćne mantre u Vašem će se životu dogoditi nevjerojatno dobre stvari o kojima niste ni sanjali!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: 

Brojevi inozemstvo

 

 

Facebook

 

 

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Kristalna kugla, Tarot, Vidovitost

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Novac, Obitelj - Djeca, Prijatelji, Sex, Smisao života - Duhovnost

  kod 520