Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Magija sv. Ivana koja Vas oslobađa od uroka i prokletstva!

Magija sv. Ivana koja Vas oslobađa od uroka i prokletstva!

Započnite ljetne dane s čistim energijama koji nude brojne nove mogućnosti! Dobro bi Vam došla magija sv.Ivana -  promjena u ljubavnom životu, zdravlju i finacijama? Ako je odgovor potvrdan, trebate se osloboditi negativnih energija uz pomoć naših stručnjaka u Astro centru!

Osjećate da je nad Vama kletva? Vaša sudbina se ne razvija zbog toga? Sada imate priliku suprotstaviti se prokletstvu, moći ćete provesti čiščenje prokletstva! Dan svetog Ivana je 24. lipnja, dan kada se svo prokletstvo može uloniti iz Vašeg života. Na noć sv. Ivana se odrađuju rituali koji mogu ukloniti sve štetne enrgije crne magije. Vjerujte u snagu magije, pouzdajte se u moć sv. Ivana!

horoskop

 

Noć sv. Ivana

Na dan sv. Ivana naši stručnjaci odrađuju ozbiljne rituale koji će prvenstveno ukloniti uroke i prokletstva. Naravno, naši stručnjaci se neće samo time baviti, ali njihovo iskustvo potvrđuje kako se nakon uklanjanja kletvi osobi život poboljša u tolikoj mjeri da se ne treba baviti posebno i sa srećom. Priroda svakog čovjeka je da ima dovoljno sreće da može svoj život živjeti bez problema. Nažalost, crna magija je prisutna na Zemlji, stoga je svaki poredak preokrenut: bogati postaju još bogatiji, a siromašni postaju još siromašniji. Ništa nije kako bi trebalo biti.

 

Noć sv. Ivana je najbolja protiv prokletstva. Pomoću magije sv. Ivana nećete samo ukloniti uroke i kletve. već ćete biti i zaštićeni! A osobe od kojih dolaze uroci ili kletve će biti suočene sa svojim djelima u svojim snovima, više puta. Lako se može dogoditi da Vas iste zatraže ispriku. U tom slučaju, istu trebate prihvatiti, bez obzira koliko štete Vam je naneseno.

Astro savjetnica Nina Vučić

 

Putem magije sv. Ivana i Vi sami možete ukloniti kletvu, ali ako je veoma jaka, onda je poželjno zatražiti pomoć stručnjaka. U tom slučaju, nazovite savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite ritual čišćenja sv. Ivana! Putem ovog rituala, mogućnosti da se oslobodite zlih energija su deset puta jače, nego u drugim prigodama. Nemojte se ustručavati, zatražite čišćenje na vrijeme, dok još ima slobodnih mjesta!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju 

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju.

 

Pročitajte još:

Magija sv. Juraja za ljepotu i zdravlje dostupna Vam je na ovom linku!

Nasljednica Baba Vange s ozbiljnim predviđanjima o svijetu?

Kućni ljubimci i njihov duhovni utjecaj na Vaš život! Imate li kućnog ljubimca?

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro