Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Magija svetog Juraja za ljepotu i zdravlje!

Magija svetog Juraja za ljepotu i zdravlje!

Blagdan svetog Juraja nosi mnogo narodnih vjerovanja i običaja. Ranije su ovaj dan zvali prvim danom proljeća. Tog dana su pastiri čistili staje te tako postavili temelje za obilje, plodnost i zdravlje životinja. Za vrijeme tog razdoblja se i Vi trebate očistiti, posebice ako želite dobro zdravlje ili da Vaša bolest nestane. Vrijedi odraditi veliko čišćenje, jer zbog psihičkih uzroka bolesti, i to je pitanje obnove koja se simbolizira u Vašem okruženju!

DOZNAJTE kojih pet joga položaja trebate koristiti kako biste se pomladili! 

Na dan sv. Juraja ili nakon njega, u travnju možete prakticirati vrlo moćne i blagotvorne efekte za Vaše zdravlje. Budući da neki utjecaji zvijezda mogu učinkovito utjecati na Vaše zdravlje, također vrijedi pročitati što kaže Vaš horoskop za zdravlje u ovom razdoblju. U ovom slučaju jednostavne magije svijeća su vrlo učinkovite, a mogu čak izliječiti i manje probleme!

OVDJE možete doznati sve od drevnim tehnikama liječenja i izliljevanju olova! 

No imajte na umu da je važno posjetiti liječnika ako ste bolesni, jer rituali ne zamjenjuju liječnički savjet! Vaš zadatak je da sve učinite kako biste zaštitili svoje zdravlje i izbjegli bolesti, za što je znanstvena pomoć jednako važna, kao i duhovni utjecaj!

OVDJE možete pročitati sve o ritual pomoću magične vode! 

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Postoji jedan tajni ritual koji odrađuju naši stručnjaci, magovi, tjedan dana nakon sv. Juraja. Uz pomoć ovog rituala se čak možete i pomladiti, osjećati se preporođeno i na određen način djelovati protiv određenih bolesti. Ovaj ritual se već dugo primijenjuje, prvenstveno bogati ljudi. Srećom, svijet se polako mijenja; ono što je do sada bilo dostupno samo za milijunaše, sada je u našem Astro centru dostupno svima! Razmislite samo kako slavne zvijezde uspijevaju sačuvati svoju mladost i ljepotu. Postoje zvijezde koje su mladolike i u svojoj 60. godini života. Lijepo su oblikovane, a koža im je prekrasna, ili su muškarci mišićavi te ne izgledaju kao da im je više od 40. Znate da kriju neku tajnu. Jedna od tih tajni je utjecaj svetog Juraja koji Vas ispunjava energijama mladosti! Sada konačno i Vi možete dobiti ovu pomoć od naših stručnjaka u Astro centru!

Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite odradu magije svetog Juraja! Sada možete živjeti s osjećajem moći s kojim su nekada živjeli veliki moćnici! Pomoću ovog rituala možete spriječiti mnoge stvari te učiniti nešto dobro za svoje zdravlje na jedan od prvih ljekovitih dana u godini. Savjetnik Damir jedan je od najboljih stručnjaka za odradu ovog rituala!

Ako se Vaše zdravstveno stanje pogoršalo i osjećate se sve lošije, nazovite s povjerenjem savjetnicu Ziju na kodu 523 i savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam pomoći pronaći uzrok Vašeg ugroženog zdravstvenog stanja te poboljšati isto uz pomoć energija iscjeljenja!

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook