Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Osobna ljubavna karta za bolji odnos!

Osobna ljubavna karta za bolji odnos!

Ljubavna karta - Mnogi ljudi me zovu i traže ljubavno proricanje, pa sam odlučila podijeliti ljubavnu kartu s Vama.

Ljubavna Karta

Stvarno se nadam da ćete uspjeti učiniti Vaš odnos sretnijim i saznati da li je Vaš partner prava osoba za Vas. Ljubavni horoskop i ljubavnu magiju možete zatražiti u bilo koje vrijeme, ali ako želite promjene na duže staze i ljubav, onda trebate sami sebi napraviti ljubavnu kartu.

Bit ljubavne karte je, da saznate što više jedno o drugome; morate produbiti vašu ljubav. Ne trebate cijeniti i suditi, samo trebate prihvatiti i prikupiti podatke o partneru.

Prvi korak 

Morate uvijek biti na vrhu i znati sve podatke, značajke, te stalno ažurirati bazu podataka koje znate. Što Vaš partner voli, što ga uznemirava, što misli, što mrzi, što obožava, što želi?

Drugi korak  

Prisjetite se sretnih trenutaka. Uz to, uvijek trebate partneru dati do znanja kada nešto vješto i dobro uradi.

Treći korak  

Možda puno radite, iscrpe Vas kućni poslovi ili djeca, ali svakako trebate svakog dana posvetiti partneru vrijeme, kada ćete ga saslušati kakav mu je dan, što mu se dogodilo, a isto tako i Vi njemu ispričajte što se Vama dogodilo. To se ne bi trebalo rutinski događati, ne biste to trebali činiti samo da biste brzo prošli kroz to. Trebate ga do kraja pažljivo saslušati, pamtiti što Vam je rekao, reagirati!

Četvrti korak 

Odluke trebate donositi zajedno, niti jedno od Vas ne može reći „meni je svejedno”. Potreban je kompromis.Astro voditelj Boris - kod 444

 

Peti korak 

Nikada mu nemojte suditi i kritizirat ga! Čak ni tijekom rasprave! Slobodno se možete požaliti ako nije riječ o vječnom i ozbiljnom problemu. U tom slučaju pokušajte ljudski reagirati!

Šesti korak  

Poštujte njegove snove, ali nemojte zaboraviti niti na Vaše! Ove činjenice mogu uzrokovati sukob, ali morate naučiti kako se njima nositi!

Sedmi korak 

Saznajte razlog zašto vaš zajednički život ima smisla. Postoje li događaji, blagdani, koje zajedno uzbuđeno očekujete? Znate gdje Vam je mjesto pored njega, i njegovo pored Vas? Imate zajedničke ciljeve?

 

Ako i dalje smatrate da je Vaš partner prava osoba za Vas i želite poboljšati vaš odnos, sačuvati brak, slobodno se obratite našim stručnjacima, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Vašem odnosu trebate posvetiti svega pet sati tjedno i živjet ćete u savršenom odnosu! Nikako se nemojte uzimati zdravo za gotovo, učinite sve za bolji odnos! U našem Astro centru Vas čekaju naši najbolji stručnjaci, čija je specijalnost ljubav, klikom OVDJE možete odabrati svog savjetnika!

Ako želite napraviti reda u Vašem ljubavnom životu, potražite naše najbolje savjetnike za ljubav koji su već mnogima bili pri pomoći u odnosu, i pomogli mnogim parovima da se međusobno pronađu!

Pročitajte:

Orgazam prema horoskopskom znaku. 

Saznati jeste li se već susreli s Vašim sudbinskim partnerom! 

Facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro