Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Ovako možete postati magnet za novac!

Magnet za novac – Danas možete naučiti kako postati magnet za novac pomoću jedinstvene metode meditacije. Sljedeći članak otkriva kako možete usredotočiti energije Vaših misli na jednu određenu svrhu, u ovom slučaju za privlačenje novca.

Sve što trebate činiti je da meditirate svaku večer prije spavanja, 24 dana zaredom, tako za manje od mjesec dana možete postati magnet za novac!

Ako više vjerujete opipljivim stvarima, kliknite OVDJE i saznajte kako privući sreću pomoću magičnog kamena!

Vrlo je važno da ne smijete prekidati proces od 24 dana. Ako ne uspijete svaku večer meditirati, morate krenuti sve izpočetka u sljedećem razdoblju mladog mjeseca.

Opustite se i zamislite da vidite osam nasmijanih lica u nizu. Važno je da među njima bude i poznatih lica, kao nova i ona koja su uspješna i bogata. Važno je da svako lice koje vidite bude nasmijano. Svaku večer neka bude jedno novo lice među onih 8. Ovi ljudi označavaju nove mogućnosti i u procesu meditacije simboliziraju odnose među ljudima.

Mislite o tome da ćete upoznati takve pojedince koji će Vam pomoći da Vam financije procvjetaju.

Želite znati kako možete postati bogati? Koje su to tri magije koje privlače novac?! Kliknite OVDJE!

Anđeoska poruka

Zatim zamislite da šetate jednim šumovitim područjem. Zamislite da je svaki dio Vašeg tijela okružen zlatnom prašinom. Ova zlatna prašina će privlačiti novac poput magneta u Vaš život. Osjetite kako meki vjetar puše novac prema Vama koji se lijepi za Vaše tijelo zahvaljujući zlatnom prahu. Sa zadovoljstvom prihvatite ovaj novac, zaslužujete ga. Razmišljajte o tome koliko ste sretni jer ćete napokon dobiti nagradu koju zaslužujete.

Ova magija novca Vam omogućava obilje, bogatstvo, kao i neočekivane materijalne užitke.

Ako uspješno odradite meditaciju svih 24 dana, to će Vam pomoći da postanete magnet za novac, bilo da vjerujete u to ili ne! Ako ste nesigurni i bojite se da ćete nešto pogrešno odraditi, slobodno nazovite savjetnike u Astro Centru koji će pojačati cijeli proces i odraditi će Vam magiju svijeća za privlačenje novca!

Nije vam dovoljno? Želite još više? Kliknite OVDJE!

Budite spremni da ćete dobiti nove mogućnosti. Možete upoznati ljude koji će Vam pomoći da pronađete put do bogatstva i postignete napredak u financijama na neki način. Jednostavno rečeno, biti ćete u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Možete pronaći novac ili imati veći dobitak na igrama na sreću ili jednostavno možete stvoriti Vama bolji život zahvaljujući sretnim prilikama.

Ne zaboravite na ove sretne slučajnosti, to još više jača bogatstvo.

Potreban Vam je novac?Ako je tako, morate nešto i učiniti za to! Ako Vam već duže vremena ništa ne uspijeva, što god radili, okruženi ste negativnom energijom ili prokletstvom! To obavezno trebate ukloniti, zato nazovite savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koja će odraditi čišćenje i naučiti Vas kako se zaštiti od negativnih učinaka, kao i na koji način možete privući novac u Vaš život!

Pratite nas na facebooku i budite uvijek u toku!

 

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523