Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Pet predmeta koji donose sreću, a Vi ih trebate nabaviti!

Sreća Vas u posljednje vrijeme zaobilazi? Saznajte kako privući sreću u svega nekoliko dana. Ako želite ići na sigurno, onda pročitajte i popis biljaka koje donose sreću ovisno o Vašem horoskopskom znaku. Kliknite OVDJE i saznajte!

Kada govorimo o predmetima koji donose sreću, onda svima padaju na pamet djetelina s četiri lista i potkova. Ali osim njih postoje i manje poznati magični predmeti koje ne upotrebljava velik broj ljudi i koje biste trebali nabaviti što prije ako želite biti sretne ruke. Ovi svakodnevni predmeti bili su popularniji u prošlom stoljeću nego danas.

Orhideja
Orhideja je svima poznata po svom ugodnom mirisu, ali njezina manje poznata osobina je privlačenje sreće. Nabavite jednu bijelu orhideju i stavite je u sobu u kojoj provodite najviše vremena. Očekivana sreća neće izostati.

Zub
Bilo koji zub može donijeti sreću, to može biti čak i Vaš dječji zub iz djetinjstva koji ste sačuvali ili umjetni zub koji ste kupili u prodavaonici. Sasvim je svejedno, ako želite imati sreće bitno je da ga uvijek nosite sa sobom na lančiću oko vrata. Što je zub bjelji, veća je i sreća.

Zmijska koža
Od zmijske se kože u današnje vrijeme izrađuje velik broj predmeta, odjeće i obuće, ali nije da trebate ubiti zmiju kako biste dobili njenu kožu. Dovoljno je sa sobom nositi bilo koji mali komad kako bi Vam donio sreću. Novčanik od zmijske kože može biti dobar izbor jer je stalno u dodiru s novcem i to donosi još veću sreću.

Klikom OVDJE možete saznati koji talismani i amajlije donose sreću!

Zrinka, Zrinka 524, 24astro, proricanje, karte, tarot

Bijeli kamen
Jako je teško pronaći snježno-bijeli kamenčić, ali ako Vam pođe za rukom, onda ga nikada nemojte ispuštati jer Vam može donijeti veliku sreću. Ako ste pronašli ovakav kamen, zatražite pomoć od naših savjetnika da ga za Vas iniciraju i kažu koji znak da na njega nacrtate kako bi Vam što prije donio sreću.

Tibetanska sol
Tibetanska sol (Himalajska sol) također donosi sreću. Jako je bitno da po svojoj sobi na više mjesta u malim platnenim vrećicama postavite ovu sol. Ona će upijati svu vlagu, a samim time i sve energije koje blokiraju Vašu sreću. Nemojte isto pokušavati s običnom soli jer ona nije djelotvorna.

Ako već imate jedan ili više od navedenih predmeta, a i dalje nemate sreće, moguće da su tome uzrok kletva ili urok i hitno biste trebali zatražiti pomoć od naših savjetnika koji su stručnjaci za to.

Postoje magijski znaci koje, ako nacrtate, mogu i Vama donijeti sreću. Također možete birati između znakova iz rovaškog pisma ili zatražiti od naših savjetnika na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) Vaš osobni znak koji Vam može donijeti sreću.

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Pratite nas na Facebooku i budite uvijek u tijeku!