Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Pet predmeta koji donose sreću, a Vi ih trebate nabaviti!

Pet predmeta koji donose sreću, a Vi ih trebate nabaviti!

Sreća Vas u posljednje vrijeme zaobilazi? Saznajte kako privući sreću u svega nekoliko dana. Predmeti za sreću - kada govorimo o predmetima koji donose sreću, onda svima padaju na pamet djetelina s četiri lista i potkova. Ali osim njih postoje i manje poznati magični predmeti koje ne upotrebljava velik broj ljudi i koje biste trebali nabaviti što prije ako želite biti sretne ruke. Ovi svakodnevni predmeti bili su popularniji u prošlom stoljeću nego danas.

Predmeti koji donose sreću.

Orhideja

Orhideja je svima poznata po svom ugodnom mirisu, ali njezina manje poznata osobina je privlačenje sreće. Nabavite jednu bijelu orhideju i stavite je u sobu u kojoj provodite najviše vremena. Očekivana sreća neće izostati.

sanjarica

Zub

Bilo koji zub može donijeti sreću, to može biti čak i Vaš dječji zub iz djetinjstva koji ste sačuvali ili umjetni zub koji ste kupili u prodavaonici. Sasvim je svejedno, ako želite imati sreće bitno je da ga uvijek nosite sa sobom na lančiću oko vrata. Što je zub bjelji, veća je i sreća.

Zmijska koža

Od zmijske se kože u današnje vrijeme izrađuje velik broj predmeta, odjeće i obuće, ali nije da trebate ubiti zmiju kako biste dobili njenu kožu. Dovoljno je sa sobom nositi bilo koji mali komad kako bi Vam donio sreću. Novčanik od zmijske kože može biti dobar izbor jer je stalno u dodiru s novcem i to donosi još veću sreću.

Astro savjetnik Eva - kod 431

 

Predmeti za sreću.

Bijeli kamen

Jako je teško pronaći snježno-bijeli kamenčić, ali ako Vam pođe za rukom, onda ga nikada nemojte ispuštati jer Vam može donijeti veliku sreću i biti Vaš predmet za sreću. Ako ste pronašli ovakav kamen, zatražite pomoć od naših savjetnika da ga za Vas iniciraju i kažu koji znak da na njega nacrtate kako bi Vam što prije donio sreću.

Tibetanska sol

Tibetanska sol (Himalajska sol) također donosi sreću. Jako je bitno da po svojoj sobi na više mjesta u malim platnenim vrećicama postavite ovu sol. Ona će upijati svu vlagu, a samim time i sve energije koje blokiraju Vašu sreću. Nemojte isto pokušavati s običnom soli jer ona nije djelotvorna.

Ako već imate jedan ili više od navedenih predmeta, a i dalje nemate sreće, moguće da su tome uzrok kletva ili urok i hitno biste trebali zatražiti pomoć od naših savjetnika koji su stručnjaci za to.

Prevara

Postoje magijski znaci koje, ako nacrtate, mogu i Vama donijeti sreću. Također možete birati između znakova iz rovaškog pisma ili zatražiti od naših savjetnika na broju telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) Vaš osobni znak koji Vam može donijeti sreću.

Pročitajte:

Koji talismani i amajlije donose sreću!

Popis biljaka koje donose sreću ovisno o Vašem horoskopskom znaku.

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju 

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju 

24astro.tv - emisija uživo i savjeti za mršavljenje prema horoskopu

 

 
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro