Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Pet sigurnih savjeta kako zadržati Vaše zdravlje – Biti ćete iznenađeni

Ne zaboravite da je zdravlje najveće blago u životu, ali naročito ste Vi ti koji možete najviše učiniti za očuvanje fizičke kondicije. Najverojatnije već znate da je ishrana, dovoljno odmora, detoksikacija i unošenje dovoljno tekućine, jako važno kako biste bili fit i fizički i psihički, ali sada možete saznati što trebate učiniti da usavršite način očuvanja Vašeg zdravlja.

1. Ne zaboravite tražiti pomoć
U suvremenom društvu je tipična izreka uradi sam, stoga se često osjećamo nelagodno ili ponižavajuće ako zatražimo pomoć. Trebamo naučiti zatražiti emocionalnu pomoć podrške od osoba kojima smo bitni. Neravnoteža dovodi do stresa i ona negativno utječe na obrambeni mehanizam našega tijela. Ako osjećate da ste depresivni, nemojte se bojati nazvati Vaše prijatelje. Najgore što možete učiniti je da se povučete s Vašim problemima i ne tražite pomoć na vrijeme.

Zanima Vas kako u pet koraka postići uspjeh? Kliknite OVDJE za detalje!

2. Obratite pozornost na znakove koje Vam tijelo pokazuje
Kretanje je jako važno za fizičko i psihičko zdravlje svake osobe, ali za svakoga je različito vježbanje adekvatno za podizanje energije. Mnogi vole ići u teretanu vježbati, dok se drugi bave bodybuildingom i na osnovu toga osjećaju pozitivne promjene, a opet, nekima je joga, skijanje ono što donosi fit kondiciju. Bitno je pronaći sport koji je odgovarajući da Vas napuni i napravi ravnotežu.

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

 

3. Oslobodite Vaše osjećaje
Sigurno ste već bili u situaciji kada ste bili pod stresom. Probleme ili razočaranje u ljubavi niste uspjeli zaboraviti i posegnuli ste za alkolom, lijekovima kako biste si ublažili tegobe. Slijedeći put pokušajte osloboditi Vaše negativne i loše osjećaje i nemojte ih potiskivati. Ostavite da Vas svladaju emocije. Ako ste premoreni, bijesni ili tužni: plačite, vičite ili tucite jastuk. Bitno je da oslobodite sve negativne emocije iz sebe i odmah ćete osjetiti olakšanje čim se kroz suze i glasove oslobodite svakoga zla.

Već ste izgubili nadu? Smatrate da ste već sve isprobali? Kliknite OVDJE za ljekovite magije!

4. Vaše godine su samo brojka
Kronološko ne određuje biološko. Kako stara izreka kaže, imate onoliko godine koliko se osjećate mladima. Ne dozvolite da puno svijeća na torti ukazuje na to da starite. Vjerujte, kako godine prolaze, bol i usporenost postaju dio starenja. Učite od osoba koje su u Vašem okruženju, od onih koji uprkos svojim godinama rade sve kao i do tada i pratite njih kao uzore. Nemojte vjerovati stereotipima koji govore o starenju. Trebate vjerovati da je dobro zdravlje održivo u svim godinama. Djelujte, mislite i živite pozitivno.

Ava, Ava 447, 24astro , savjet, upitajte, astro, zapisano u zvjezdama

 

Stalno ste umorni i neraspoloženi? Osjećate kako ste depresivni? Ako ste odgovorili s da, onda je vrijeme da odmah zatražite pomoć dok nije došlo do još većih problema. Zatražite energije izliječenja od savjetnice Dijane, kod 449 i savjetnice Zrinke, kod 524 na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min).

5. Živite tako da budete sretni
Nemojte Vaše vrijeme trošiti na probleme drugih, nego se trudite vrijeme provoditi kako biste stvarno bili sretni. Napravite bilješku o stvarima koje Vas doista čine sretnima, koje su stvarno bitne za Vas i koje će Vas odvesti do cilja. Počnite od najbanalnijeg primjera i nastavite sve do najozbiljnijeg. A zatim te iste ugradite u Vaše svakodnevnice. Vidjeti ćete da ćete biti uravnoteženiji i zaista sretniji.

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432