Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Poruka anđela za drugu polovicu godine!

Poruka anđela za drugu polovicu godine!

Svaki dan dobivamo anđeoske poruke. Te poruke su raznovrsne i osobne. Postoje one koje su pomogle u izlječenju bolesti, ili u savladavanju nekih poteškoća, a nekome su pomogle u pronalaženju srodne duše.

Tko je Vaš anđeo čuvar prema horoskopskom znaku? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Ali što se događa ako ne primijetite te anđeoske poruke ili ih ne znate analizirati? I što ako svaki dan tražite pomoć anđela, ali imate osjećaj da Vas ne slušaju ili Vam ne pomažu? Odgovor je jednostavan. Nije svejedno na što obraćate pažnju i na koji način tražite pomoć.

Oslobodite se prokletstva u samo tri koraka! Brzo kliknite OVDJE

Komunikacija s anđelima zahtijeva preciznost i konkretno formulirane rečenice. Zato smo donijeli odluku da ćemo zamoliti naših deset najboljih stručnjaka za komunikaciju s anđelima. Oni će odraditi zajedničku meditaciju kroz koju će prenijeti anđelima svaku želju naših pozivatelja i korisnika usluga Astro centra!

 

Anđeosku magiju za blagoslov rođenja djeteta možete preuzeti klikom OVDJE

Oprez! Ovo je vrlo efikasan način, stoga morate obratiti pažnju što zaista želite. Meditacija će biti održana 15.07., kada će svaki naš stručnjak prenijeti anđelima svaku želju onako kako se to treba stručno odraditi!

Vaša želja može biti vezana za ljubav, mnogo novca, neograničenu sreću ili zdravlje. Sve će to biti saslušano, ako odlučite da želite učiniti potrebne korake za promjene. Mi čekamo Vašu prijavu. Sve što nam je potrebno je Vaše ime, datum rođenja i želja. Prijaviti se možete na sljedećem broju, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

Anđeosku poruku možete preuzeti već danas! Ako želite, možete zatražiti i Vaše osobne anđeoske brojeve s kojima možete privući i najveće iznose! Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima: Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja! Facebook  
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro