BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Poruka Anđela za svaki horoskopski znak

Poruka Anđela za svaki horoskopski znak

Anđeoske poruke za horoskopske znakove

Anđeli su bića iz viših nivoa postojanja. Oni su za razliku od čovjeka bića bez slobodne volje. Slušaju zapovijedi svoga gospodara te im je jedina zadaća pomoći ljudima u ovozemaljskom životu. Anđeli često imaju poruke za nas samo ih mi ne vidimo i ne čujemo. U ovom tekstu možete pročitati što vašem horoskopskom znaku anđeli poručuju ili savjetuju u bližoj budućnosti. Možda vam poruka na prvu neće biti jasna no ne preispitujte ju. Anđeli znaju zašto je ona stigla do vas. Prepustite se i zamolite svog anđela za pomoć. Ako niste sigurni kako I na koji način kontaktirati anđele, zamoliti ih za pomoć i kako izvršiti manifestaciju ispunjena želja uz pomoć anđela, kontaktirajte me na kodu 202.

 

KALENDAR POZITIVNIH DOGAĐAJA - Pročitaj OVDJE.

 

Ovan

Anđeo: Maja

,, Školovanje, studij I obrazovanje u ovom razdoblju pomažu ostvarenju tvoje životne svrhe I osobnom rastu. Anđeli će te voditi I pomagati ti u tome’’

Dodatno objašnjenje: Svako novo znanje u životu nam dobro dođe. Znanje je jedino blago koje nam nitko nikada ne može oduzeti. Ako imate priliku posvetite malo vremena nadogradnji svojih znanja I vještina te bi vam se to moglo jako isplatiti u narednom periodu.

 

Bik

Anđeo: Astara

,, Zaslužuješ najbolje! Svoje snove I želje uputi prema zvijezdama I ne pristaj na manje’’

Dodatno objašnjenje: Ne zadovoljavajte se mrvicama nečije ljubavi, pažnje ili nečijeg vremena. Osvijestite da ste vi osoba koja vrijedi puno više, zaslužujete sve što vam srce želi. Anđeli su odlučili pomoći vam u ispunjenju vaših želja I ciljeva, uputite im svoje molitve I zatražite pomoć.

 

Blizanac

Anđeo: Zana

,, Zaštićen si od svakog zla. Najgore je sad iza tebe. Opusti se I osjećaj se sigurno’’

Dodatno objašnjenje: Prošli ste puno patnje I neprilika, anđeli su sada tu da vam pomognu u nastavku dalje. Najgori trenutci su iz vas, ne strahujte zbog razočaranja I prošlosti. Anđeli su tu da vas štite I donose vam nove pozitivne događaje u vaš život.

 

astro-bonovi

 

Rak

Arkanđeo: Mihael

,, Uz tebe sam I dajem ti hrabrost za ostvarenje životnih promjena koje će ti pomoći u ostvarivanju tvoje božanske životne svrhe’’

Dodatno objašnjenje: Arkanđeli su viši red anđela. Arkanđeo Mihael vojskovođa je anđela u borbi protiv zla. On je tu uz vas I pruža vam zaštitu I snagu. Odluke koje odgađate donesite sada. Koliko god se nešto činilo nemoguće ili riskantno, ne bojte se, uz Arkanđela Mihaela sve je moguće.

 

Lav

Anđeo Želja

,, Ne, okolnosti trenutno nisu povoljne. Pričekaj ili razmotri druge mogućnosti te zamoli anđele za pomoć, smjernice I utjehu.

Dodatno objašnjenje: Vjerojatno je da ste nedavno doživjeli neku vrstu razočaranja. Nije sve Išlo onako kako ste planirali I postali ste svjesni da vaš cilj trenutno ne može postati realnost. Ponekad se to čini kao smak svijeta, no vjerujte nije. Anđeli su tu da vas utješe I pokažu vam drugi način dolaska do cilja.

 

Djevica

Kristalni Anđeo

,,Vjeruj I nadaj se jer je na obzorju nešto pozitivno I novo što ti još ne vidiš’’

Dodatno objašnjenje:  Ponekad najbolje stvari dolaze iznenada I neplanirano. Možda ste odustali od boljeg posla, nove ljubavi, neke stvari čine vam se ne moguće. No ne sumnjajte u anđele, njima je sve moguće.

 

natalna-karta

 

Vaga

Plavi Anđeo

,, Ishod koji priželjkuješ dogodit  će se u vrlo bliskoj budućnosti. Budi strpljiv, vjeruj I ne požuruj prirodan tijek’’

Dodatno objašnjenje: Za sve postoji pravo I krivo vrijeme. Ako niste završili fakultet s 22 nego 27 godina niste na nikakvom gubitku, ako postajete roditelj tek u četrdesetima, tako su vam anđeli odradili. Ono što sada priželjkujete ubrzo će se ostvariti.

 

Škorpion

Anđeo: Brigita

,, Budi oprezan. Dobro razmotri situaciju prije no što poduzmeš sljedeći korak’’

Dodatno objašnjenje: Ovo nije neko zloslutno proročanstvo koje nagovještava opasan ili tragičan događaj, Anđeo Brigita poziva vas da dobro promislite prije svake reakcije kako biste iz svake situacije izvukli ono najbolje I najpozitivnije za vas.

 

Strijelac

Anđeo: Betani

,, Ako odlično skrbiš za sebe, I drugi primaju dobrobit. Danas si priušti opuštajući užitak poput masaže, kupke s morskim solima ili pedikure’’

Dodatno objašnjenje: Ponekad prevelika briga za druge ljude šteti nama samima. Posvetite malo vremena sebi.

 

sudbina

 

Jarac

Anđeo: Serafina

,, Ja sam Anđeo obitelji. U tvoju obitelj pristiže sretna promjena ili prinova’’

Dodatno objašnjenje: Ova anđeoska poruka sasvim dovoljno govori sama o sebi. U vašu obitelj stiže promjena koja će razveseliti sve članove.

 

Vodenjak

Anđeo: Merlina

,, Zbunjen si I neodlučan jer ne posjeduješ dovoljno informacija. Prije donošeja odluke istraži situaciju ili zatraži stručan savijet’'

Dodatno objašnjenje: Neke stvari čine nam se nerješive. Koliko god razbijali glavu ne možemo pronaći izlaz. Probajte promijeniti perspektivu. Objektivno promotriti situaciju. Ako to ne možete, javite se astrologu, numerologu ili tarot tumaču.

 

Ribe

Anđeo: Omega

,, Pobjeda! Tvoja se želja ostvaruje. Nastavi dobro kao I do sada’’

Dodatno objašnjenje: Dobro se dobrim vraća nije samo puka poslovica već prava istina. Činili ste dobro drugima a sada će se anđeli pobrinuti da vam pomognu

 

luka-202

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro