Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Postanite magnet za novac u pet jednostavnih koraka!

Postanite magnet za novac u pet jednostavnih koraka!

Tko ne bi volio imati neki magični predmet ili stvarčicu koja privlači novac, kao jedan magnet za novac? Mnogi imamo predmete koji privlače novac, kabale, ali možete napraviti i razne magije novca kod kuće ili ih zatražiti od stručnjaka. Ali, što je tada ako Vam od toga treba puno više novca?

Magnet za novac 

Nije niti problem što Vam treba više novca – jer za to funkcionira privlačenje novca pomoću svijeće ili talisman koji privlači obilje, mandala za privlačenje novca, anđeoska magija novca– nego Vam je ipak potrebno toliko novca da nikada ne ponestane, da ga uvijek imate i da teče konstantno prema Vama. Provjerite u ovom testu OVDJE hoćete li ikada postati milijunaš!

Međutim, za ovo Vam je potreban magnet za novac. Kao prvo, jako sam puno razmišljala o tome od kakvog materijala bih se moglo napraviti. Ali, poslije toga sam shvatila da ću ja sama biti magnet za novac. Od mene će se pripremiti, ja ću sama biti savršen materijal za magnet novca. Možda mislite da se šalim, ali se ne šalim. Od Vas ne postoji bolji materijal za Vaš magnet za novac jer Vi sami ste ti koji privlače k sebi novac.

Astro savjetnica Stella - kod 341

Dakle, tako će obilje i novac 1000% biti u Vašem vlasništvu. Zapravo, ova ideja se formulirala u meni još prije 10-15 godina i trebalo mi je nekoliko godina da razvijem i usavršim. Puno puta sam griješila i pogrešne polove spajala. Ali, u toku grešaka sam vježbala, učila, razvijala se i naučila svoje ideje provoditi u djelo i uvijek spajati dobre polove. Danas već druge ljude pretvaram u magnet za novac. Jer za to je najbolji materijal čovjek, on je jedan od polova. Ja ga mogu naučiti kako može pronaći drugi pol ili metal, odakle magnetizam počinje i aktivira se privlačnost (novca).

Ako Vam ništa ne funkcionira u životu, vjerojatno imate na sebi nekakvu blokadu, negativnu energiju ili prokletstvo koje to uzrokuje! Savjetnice Danijela na kodu 408 i Morana na kodu 369 će Vam pomoći da to otklone, samo ih nazovite na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min). Naučiti će Vas i tome kako privlačiti novac k sebi!

Pročitajte: Što trebate držati u novčaniku kako bi ste uvijek imali novca!

Saznajte:  najtajanstvenija mantra za bogatstvo!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU!

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro