Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Povratni zdravstveni problemi – što ih uzrokuje!?

Povratni zdravstveni problemi Vam otežavaju život? Već ste pomislili da ste ozdravili i onda se opet pojavila glavobolja, ekcem ili bol u trbuhu? Koji god da je zdravstveni problem, ako nekada nestanu i opet se pojave simptomi, onda je to sigurno psihosomatsko oboljenje. Kada je sve uredu u Vašem životu, tada nemate simptome bolesti jer je manje stresa i manje se živcirate.

Čim se to promijeni ili Vas izbace iz tog mentalnog stanja, bolest se obnovi i time Vaš organizam signalizira duši da su izgubili konktakt, odnosno, nestala je harmonija.

 

Što trebate učiniti kako biste se oslobodili zdravstvenih problema?

Ako ste već bili kod liječnika i niste dobili odgovarajuću pomoć, pokušajte sa ovim mogućnostima kako biste se oslobodili bolesti koje se stalno obnavljaju.

Ako ste željni izlječenja, iscjeljenja, pročitajte članak o ljekovitoj magiji OVDJE!

 

Dada, Dada 432, proricanje, tarot, energija

 

1. Otkrijte razloge koji izazivaju tegobe
U pozadini ovih bolesti postoji puno psihičkih blokada i trebate ih otkriti. Obratite pozornost na sve tri Vaše reakcije u toku dana, kada ste bili najnapetiji tijekom jednog uobičajenoga dana: ujutro, poslijepodne ili uvečer. Razmislite što se radili kada ste bili nervozni.

Bolest je možda usko povezana s Vašim radnjama tijekom dana. Primjerice, ako morate raditi nešto što ne volite, a Vaš organizam reagira na to. Jedan naš pozivatelj se žalio na ekcem na rukama. Ekcem se uvijek pojavljivao kada bi krenuo na posao i nestajao kad se vratio doma. Ispostavilo se da nije volio obavljati svoj posao prodavla i raspoloženje među kolegama mu nije godilo, a uz to nije volio rukovati novcem s kojim je stalno bio u kontaktu. Pronađite uzrok koji izaziva Vašu bolest.

 

2. Uklonite uzroke ili ih prihvatite/pomirite se s njima
Ako ne znate ukloniti uzroke koje izazivaju bolesti, primjerice, imate astmu jer imate loše odnose s roditeljima, a ne možete prekinuti kontakt s njima, tada to pokušajte riješiti sami sa sobom. Čim to sredite i shvatite sve uzroke koje izazivaju bolest, opuštate sva psihička opterećenja i krećete na putu izliječenja.

Koristite i ljekovite biljke za terapiju simptoma bolesti! Kliknite OVDJE i saznajte kako!

 

nazovite

 

3. Oslobodite se bolesti
Puno puta se vežemo za one stvari koje nas povlače natrag samo zato što one nama pripadaju i zato što smo tako naviknuli. Tako je to i s bolestima. Već smo toliko navikli na njih da one nama pripadaju, ublažavanje simptoma čine i našu dnevnu rutinu, stoga, kada bi bolest nestala, odjednom bi se naš cijeli svijet okrenuo naopako. Trebate odraditi jednu magiju za otpuštanje i otpustiti Vašu bolest. Isto kao kada otpuštate Vaše voljene nakon njihove smrti ili kad otpuštate partnera nakon prekida veze. Morate to učiniti kako biste se oslobodili. Ako to ne možete samostalno učiniti, naši će Vam suradnici vrlo rad pomoći u tome.

 

Zdravsteni problemi Vam otežavaju svakodnevni život? Postoji rješenje! Nazovite savjetnice Doru, kod 903 i Taniju, kod 555 za pomoć na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), a one će Vam stručnim znanjem poboljšati Vaše zdravstveno stanje!

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!