BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Sanjati smrt. Mi ćemo Vam objasniti značenje sna!

Sanjati smrt. Mi ćemo Vam objasniti značenje sna!

Sanjati smrt - Snovi u kojima ste doživjeli Vašu smrt ili smrt drugih, ne mora nužno značiti da će netko umrijeti ili da ćete Vi otići na drugi svijet. Značenje snova koji su povezani sa smrću, mogu imati razna značenja. U prošlosti su snovi o smrti bili sinonim za dug život, a među ostalom, to mogu i značiti.

 

Idemo vidjeti što to zapravo znače oni snovi u kojima ste usnuli smrt! - Pročitajte više na našoj sanjarici!

 

Značenje snova kada vidite Vašu vlastitu smrt:

 

Sanjati smrt - To znači emotivnu obnovu. Jedan životni stadij se završava, odnosno, dolazi do promjene stava prema stvarima, gledate na svijet iz drugog kuta.

 

Snovi o smrti? Mi ćemo Vam objasniti značenje sna!

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

Sanjati smrt - Ako sanjate o smrti nekog od članova obitelji:

Bojite se da nećete biti u mogućnosti riješiti stvari sami, da iz Vašega života odlazi osoba koja Vam je jako važna, a potrebna Vam je njegova duhovna potpora bez koje Vaš život nije upotpunjen.

Sanjati smrt nepoznate osobe:

To znači da ste zaštićeni od negativnih energija takvih ljudi, napada, koji zlobno spletkare iza Vaših leđa i žele Vam naškoditi. To može također značiti da trebate staviti točku na kraj nekom depresivnom događaju ili ostavite iza sebe neku tešku životnu situaciju. Ako se radi o ovom zadnjem i osjećate da se ne možete pomaknuti, trebali biste potražiti savjet naših stručnjaka kako bi Vaš život krenuo pozitivnim smjerom!

sanjati-smrt  

Značenje snova o smrti prijatelja:

Sanjati smrt - Ako je taj prijatelj već preminuo, važno je pronaći odgovor u sebi na to što on predstavlja za Vas. U odgovoru leži tajna, što je to stvarno ono što Vam je potrebno u tom razdoblju kada se slika pojavljuje u snu. Ako se radi o smrti prijatelja koji je još uvijek živ, morate uzeti u obzir ono što Vam prvo padne na pamet o toj osobi. Njegove pozitivne karakteristike? Ili možda stvari koje Vam se ne sviđaju u vezi njega? Ako je ovo zadnje, onda ta osoba ima negativan učinak na Vas i njegove negativne energije loše utječu na Vaš život.Pitajte naše stručnjake za jaku zaštitu!

Ako sve češće sanjate čudne i neobjašnjive snove, čak i zastrašujuće, pitajte za mišljenje jednog tumača snova koji će odgonetnuti Vašu podsvjesnu poruku! Nazovite naše savjetnike na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

 

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

 

Ako sanjate o samoj smrti: 

Uskoro ćete se osloboditi jednog problema za koji već izvjesno vrijeme tražite rješenje, odnosno, od jednog dugogodišnjeg duhovnog stanja. No, to može značiti i jednu promjenu koja će uslijediti uprkos Vašem naporu.

 

Pokojnik koji Vam se obraća:

Može Vas posjetiti neočekivani gost.  

 

 

Pročitajte još: 

Što nam se događa nakon smrti.

 

Istinita priča o čovjeku koji je već bio TAMO.

 

Ako iskusite ove znakove, preminula voljena osoba Vam želi poslati poruku!

 

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro