BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
Seksualan život Vam više nije isti? Učinite ovo kako bi ponovo postao strastven!

Seksualan život Vam više nije isti? Učinite ovo kako bi ponovo postao strastven!

Seksualan život nije više onakav kakav je bio, seks nije kao na početku veze ili kakav Vi želite da bude, onda svakako trebate sebi postaviti pitanje zašto je to tako? Što se promijenilo? Je li moguće da se nije promijenio Vaš partner, nego se nešto u Vama promijenilo? Ako na postavljena pitanja ne znate odgovore, nemojte se obeshrabriti, za sve postoji rješenje i ako odradite sljedeću magiju, tada će Vam seks ponovno biti ludo dobar kao što je bio ili možda kao nikada do sada!

Seksualan život

Potrebni sastojci za odradu magije:

  • Jedna metalna posuda, latice ruža, crvena svijeća, ulje lavande, slika.

Potražite fotografiju na kojoj se oboje nalazite. Ako nemat takvu sliku, odgovarati će i dvije zasebne. U metalnu posudu ulijte vode tako da posuda bude samo do pola puna, ukapajte tri kapi eteričnog ulja i stavite crvene latice ruža u nju. Na poleđini fotografije, na dio na kojem sa nalazi Vaš partner napišite Vaše ime, a na drugu stranu gdje se Vi nalazite napišite ime partnera. Očito da, ako imate dvije fotografije, na partnerovu sliku napišete Vaše ime, a na Vašu sliku zapišete njegovo ime.

Seksualan život - Obje slike stavite u posudu s vodom, pustite ih da urone, a zatim gurnite jednu preko druge na onaj način na koji volite seks. Ako Vi volite biti dolje, onda neka Vaša slika bude dolje, a ako tijekom vođenja ljubavi volite biti gole, neka Vaša slika bude gore.

Zapalite crvenu svijeću i nakapajte vosak u vodu. Dok to radite morate govoriti tajanstvenu mantru koju ste dobili od savjetnika na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), čak i bez čekanja!

 

 

astro-centar-viktorija

 

SMS savjetovanje

Postavite pitanje i dobijte odgovore!
ANONIMNO!

0/160
Pošalji

 

 

Kako potaknuti strast?

Tri puta trebate ponoviti tekst dok zamišljate ono vođenje ljubavi koje Vas čini najsretnijim. Važno je da dok ponavljate tekst budete usredotočeni na seks i ono što volite u njemu.

Seksualan život - Neugodna seksualna sjećanja trebate izbrisati iz Vaših misli za ovo razdoblje. Ako Vam to ne polazi od ruke, trebate zatražiti pomoć stručnjaka! Kada mantru ponovite tri puta. Izvadite slike iz vode i ostavite ih da se osuše tako kako ste ih stavili u vodu, jednu na drugoj.

Svijeću ostavite da izgori do kraja, a slike trebate skloniti u ormar među donje rublje. Učinak neće izostati! Prvo vođenje ljubavi treba se odigrati na mladi mjesec i to može biti Vaše najneobičnije seksualno iskustvo!  

Vaš seksualan život je umrtvljen, ne želite da Vam se partner približava, pa čak i na pomisao na seks Vam je muka? Prvo u duši morate napraviti reda! Nazovite savjetnicu Ziju, kod 523 na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) koja će Vam pomoći u rješavanju mentalnih i fizičkih problema!

 

      Astro Tarot Centar je dostupan 24h dnevno iz 10 zemalja

svajcarska, nemacka, austrija, srbija, francuska, hrvatska, slovenija, svedska, bih

 

 

Pročitajte:

Seks fetishi za svaki horoskopski znak!

Koliko seksa Vam je potrebno, otkrit će Vaš horoskopski znak!

Orgazam prema horoskopu!

 

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro