Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Što pokazuju tarot karte za siječanj 2020.?

Što pokazuju tarot karte za siječanj 2020.?

Ljubav

Tarot karte govori da se ne smijete kockati sa svojom budućnošću i iskoristite biti u vezi sa najboljim od najboljih. Postoji ona posebna osoba s kojom želite biti, ali čini se da je tako odvojena i hladna. Moguće je da ta osoba ima na tanjuru puno stvari. Ta osoba se trudi voditi brigu o svemu u svom životu i mudro i predano shvaća kao mogućnost to što može biti s Vama, ali na prvom mjestu je odgovornost.  Ne želi igrati igru s Vama vama. Zato sebe trenutno smatra nedostupnom. Ta je osoba dobar lov, ali u stvarnosti je nedostupna. Ali možda je vrijeme da se odnos ostvari. Da shvatite što je ljubav. Ako ste osoba koja u stvarnom životu traži različite mogućnosti, sada je vrijeme shvatite što je ljubav.  Vrijeme je i za novi početak kako ulazimo u 2020. godinu. Morate doći do korijena situacije što Vas muči.  Možete potražiti pomoć u našem Astro, stoga nazovite savjetnicu Moranu na kodu 369, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas provesti kroz ritual provjere blokada, kako biste u 2020. nastavili s čistim energijama u ljubavi!   

 

Financije i zdravlje

Tarot karte za  mjesec siječanj pokazuju kako je zabrinutost više prisutna u novčanim pitanjima.  Želite čvrste i opipljive stvari što se tiče Vaše karijere, želite da se konačno sve pokrene u pozitivnom smjeru.  Bilo da se radi o uštedi novca ili tražite novi posao, jednostavno želite da se stvari pokrenu. Moguće je da će doći određeno vrijeme i kada se želite preseliti ili promijeniti dom. Gledajte svoju karijeru kao da ste već postigli puno i da je došlo vrijeme za rast. Trebate staviti fokus na sigurnost. Trebate biti sigurni da kad prekidate cikluse od 2019. godine, postaviti se u zdravo mjesto i zdrav prostor. Pokušajte biti logičniji i manje emotivni u 2020. godini! Nalazite se u fazi usklađivanja; meditirajte, hranite se zdravo, pokušajte se dobro naspavati, jer znate da postoje ljudi kojima je stalo do Vašeg zdravlja. U Novoj godini očekuje Vas puno novih stvari. 

Stoga nemojte propustiti ugrabiti sjajne prilike koje Vam, prema kartama, pruža 2020.! Već danas nazovite savjetnicu Aminah na kodu 562 i savjetnicu Stoju na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno proricanje koje će otkriti sve mogućnosti! Savjetnice će Vam također predati i Vaš osobni kod koji služi za privlačenje novca!  

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Nazovite nas, dostipni smo 27/7 iz ovih zemalja!

Facebook

 ;

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro