Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Što znači 2020. godina prema numerologiji?

Što znači 2020. godina prema numerologiji?

O numerologiji

Dakako, čini Vam se da je Vaš život prošao kroz tisuću, možda i više dionica i slijede i nova razdoblja. Prema numerologiji se izdvaja devet važnih faza života koje se prema riječima stručnjaka iznova i iznova ponavljaju i imaju kontinuirano djelovanje na postojeće događaje u našim životima. Godina 2020.god. je posljednja od 9. faza, to je godina zatvaranja nakon koje će opet slijedeća godina biti prva godina obnavljanja koja slijedi.

Ali, zašto je 2020.godina, godina zatvaranja i što biste trebali završiti ove godine?

Prema numerologiji ako zbrojimo zasebno brojeve 2020-og broja i zbrojimo ih, dobijamo 9. Dakle, nesporno je da je godina 9. tj. godina zatvaranja i godina pročišćenja. Ove godine ako nemate hrabrosti zatvoriti one stvari koje Vas povlače natrag i ne služi za napredak. Onda će broj 9 imati moć na sudbinu i intervenirati u sudbini kako bi okončala sve one stvari koje Vam više ne trebaju. Stoga, ako partnerski odnos ne funkcionira i nemate zajedničke vizije. Onda ciklus 9 Vas oslobođa od ovoga odnosa koji Vas vuče unatrag, čak i ako to želite, pa čak i ako ne. Ako osjećate da je odnos nesiguran, ali biste voljeli spasiti vezu, onda trebate zatražiti magiju od naših savjetnika koji mogu pomoći kako ne biste izgubili partnera ove godine.

Na poslovnome planu ćete biti ugroženi u 2016.god. ako to nije pravi posao za Vas. Sudbina intervenira i možete izgubiti Vaš posao, tako da trebate biti oprezni i pitati naše savjetnike da naprave zaštitu koja ne dopušta da izgubite posao sve dok ne pronađete nešto bolje. Oni su također u mogućnosti privuči idealan posao i mogu Vam pomoći u tome.

 

Astro savjetnica Medina - kod 654 ce Vam prema numerologiju otkriti vas karakter

Zdravlje

Zdravstveno stanje nije bilo vrlo dobro u posljednjem razdoblju i one bolesti koje do sada niste bili u mogućnosti izliječiti. Slijedi dugo očekivani oporavak u 2020.god. Pratite signale Vašeg tijela i ne morate baš ništa učiniti jer će lijek/liječenje pronaći Vas. Možda niste imali sreće i rezultata do sada i hodali ste od liječnika do liječnika. Ali sada možete ozdraviti čak iako ne idete nigdje jer ovo je godina zatvaranj. Ali ne za dobre stvari, već je ovo kraj loših perioda i beskorisnih stvari.

Ako zbrojite brojeve više godina rođenja i dobijete broj 9. Onda Vas očekuje nešto vrlo važno i samo lijepe stvari će Vam se dogoditi, stoga možda želite potražiti naše numerologe jer ako dobro organizirate ovu godinu, imate priliku osvojiti veliki dobitak. Saznajte što Vam je potrebno upravo sada kako ne biste prošli pored Vaše sreće. Saznajte što Vas očekuje u 2020. godini, koje promjene donosi, i na što morate paziti.

Zanima li Vas kakva će Vama biti 2020. godina, nazovite naše savjetnike na broj telefona:  064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min) i zatražite analizu za 2016. godinu. Naši najbolji numerolozi će Vam uz pomoć Vašeg datuma rođenja dati najbolje odgovore!

Pročitajte još:

Što je Nostradamus predvidio za ovu godinu prema horoskopu za financije.

Što Vas očekuje ove godine na ljubavnome polju!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro