Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Sudbinski partneri – stvarno postoje?

Bi li bio dovoljan susret dvije nepoznate osobe u odgovarajućem trenutku kako bi se stvorili sudbinski partneri?

Mnogi sumnjaju u postojanje sudbinske veze, pošto je to takvo vanzemaljsko oličenje ljubavi koje je s ljudskim razumom i dušom vrlo teško shvatiti jer nije reč o zemaljskim osjećajima, nego o spoju dvoje ljudi koji čine jednu cjelinu u drugoj dimenziji.

Svatko ima svojeg sudbinskog partnera, ali ne rode se svi istovremeno na ovaj svijet sa sudbinskim partnerima. Može se dogoditi da je Vaš sudbinski partner 30-40 godina mlađi ili stariji od Vas i tako za ostvarivanje Vaše ljubavi nećete dobiti mogućnosti u ovome životu.

Ako želite saznati imate li sudbinskog partnera u ovome životu i koliko je udaljen od Vas, onda o tome pitajte naše savjetnike, ali pročitajte i naš zanimljivi članak OVDJE!

Sudbinska veza dakle postoji, ali malo njih dožive ovaj predivan osjećaj i ne znaju, a možda i ne žele podijeliti taj osjećaj s drugima.

Možda će Vam ova godina donijeti veliku ljubav, a ujedno ćete pronaći i Vašeg sudbinskog partnera. Pročitajte naš ljubavni horoskop OVDJE, kako biste saznali što Vas očekuje na polju ljubavi u ostatku ove godine!

Sada slijedi nekoliko citata od onih koji su rado pričali o iskustvima dualstva :
„Ovo nije ljubav, nego nešto sasvim drugo, kao da želite u potpunosti otvoriti drugog čoveka i uvuči mu se pod kožu i u cijelo njegovo biće, kako bi ta osoba bila u potpunosti Vaša, a i Vi njegovi.“ J.Sara (30)
„Kada Vam je za disanje potreban izdisani ugljični dioksid od dotične osobe kako ne bi došlo do gubitka daha i osjećaja gušenja.“ K.Josip (42)
„Više Vas ne zanima imate li novca ili što treba sutra da odete na posao, ne zanima Vas što ćete sutra obući, samo osjećate da je dobro što ga imate.“ T.Lana (25)

loreana, Loreana_159 , savjet, pitajte, savjetnik, astro, astro centar, zapisano u zvjezdama

 

Kako možete znati da ste već našli Vašeg sudbinskog partnera?
1. Od gore navedenih citata bar jedan je probudio slična osjećanja u Vama.
2. Test astrološke kompatibilnosti koji su Vam naši astrolozi napravili, pokazao je 100% slaganje.
3. Ne postavljate sebi pitanje je li to prava ljubav, nego jednostavno osjećate da je to prava ljubav.

Ako još uvijek niste sigurni u to, napravite slijedeći test OVDJE!

Usamljeni ste i tražite ljubav? Želite osobu pored sebe s kojm se razumijete i izvlačite najbolje jedno iz drugoga? Ako je to tako, onda nemate što drugo napraviti nego ga privući u Vaš život! Zatražite pomoć od naših savjetnika na broju telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), oni će Vam naći sudbinskog partnera što prije!

ŽELITE OSVOJITI NAGRADU?
Sve što trebate je:
1. Posjetite našu web stranicu: https://www.24astro.tv/savjetnici/
2. Upišete Vaš mail u gornjem desnom kutu
Svaki dan će netko osvojiti ‪PRORICANJE i primati besplatne obavijesti!
Sretno

 

KAKO BISTE BILI U TOKU LAJKATE NAŠU FACEBOOK STRANICU PRVI!