Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec srpanj!

Tajni dobitni dani od arkanđela Gabrijela za mjesec srpanj!

 Tajni dobitni dani.

6. srpnja - prvi dobitni dan u mjesecu. Iskoristite ovaj dan pametno, jer je novac na raspolaganju putem brzog rješenja i najbolje djeluje ovog dana! Prema poruci arkanđela Gabrijela, mnogi će imati dobitak! Osobe kojima je potreban manji iznos, brzo su u pogodnoj situaciji za to.

 

11. srpnja nije samo dobitni dan, već i dan sv. Benedikta! Anđeo novca se spušta na zemlju tog dana i zato sve molitve jače djeluju, kada je riječ o novcu. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku! Već danas nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite tajnu molitvu na koju će anđeo novca reagirati i pomoći Vam!

 

16. srpnja je još jedan dan koji nije pogodan samo za dobitke, već uz to će biti i pun Mjesec, ali i pomračenje Mjeseca! Upravo iz tog razloga, anđeoska poruka Vas moli da iskoristite snagu Vaših sretnih brojeva. To je najjači dan kada, osim sretnih dana, možete postaviti temelje za Vašu budućnost!

Sreća

23. srpnja Vam donosi sreću uz snagu vatre! Ovaj tajni dobitni dan je vrlo jak sretan dan, prema proricanju anđela, ali će čak i Mjesec prijeći iz znaka Raka u Lava. Zbog ove promjene će se susresti vatra i voda, a to uzrokuje snažne energije za dobitak. Sada trebate zatražiti vatrenu magiju novca koja je jako korisna! Stoga nazovite savjetnicu Bijelu Damu na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite najjaču magiju novca za veliki novac!

24. srpnja je dan sv. Jakova, kada možete ukloniti sve uroke sa sebe! Čak i na ulici tog dana možete pronaći nešto veoma važno. Ne zaboravite da pronađeni novac ne označava u svakom slučaju sreću. Mislite na činjenicu da postoji u urok na novcu.

Prevara

Od naših vidovnjaka možete zatražiti i Vaše osobne dobitne brojeve! Postavite temelje za bolju budućnost i nemojte se plašiti zatražiti pomoć! U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Mirta na kodu 613 i savjetnik Bernard na kodu 888, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min)!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. 

Besplatno preuzmite Android aplikaciju.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju.

Pročitajte još:

Specijalna ljekovita anđeoska dostupna Vam je OVDJE! 

Koje je Vaše anđeosko ime? Sve detalje Vam otkrivamo OVDJE! 

Pripremili smo za Vas i anđeosku ljubavnu poruku, klikom OVDJE doznajte sve detalje!

facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro