Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Pomoću ove tri metode se možete osloboditi karmičkog opterećenja!

Pomoću ove tri metode se možete osloboditi karmičkog opterećenja!

Karmički teret 

Karmički teret će Vam objasniti ako smatrate da se negativne stvari događaju samo Vama i iscrpljeni ste od problema, stanite na trenutak i razmislite o problemima koji se doista trebaju riješiti. Sada možete savladati tri tehnike, pomoću kojih možete iza sebe ostaviti karmičke terete!

Prva mogućnost da ostavite karmički teret iza sebe je dobroćudnost. Ako činite dobro drugima i Vama će se događati dobre stvari. Možda Vam se to čini vrlo banalnim, ali vjerujte da je to doista tako. Ne trebaju to biti bezuvjetno velike stvari, uvijek činite dobro drugima prema svojim mogućnostima. Ponekad je dovoljan osmijeh ili neka lijepa riječ. Primjerice, ako pomognete susjedu ili susjedi u kupovini, samim time činite dobro. Vjerujte da ćete se bolje osjećati, obasjat će Vas osjećaj mira.

Druga mogućnost za otpuštanje karmičkog tereta je meditacija, i to svjesno usredotočeno na problem.

Ako ne znate kako odraditi meditaciju, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas naučiti kako otpustiti sve loše te Vas upoznati s važnostima meditacije!

Astro savjetnik Damir Igor - kod 217 ce Vam jednim pozivom otkriti da li imate karmički teret

 

Treća mogućnost je otpuštanje bijesa i ljutnje. Ako u Vašem životu postoji osoba s kojom imate sukob ili nedovršenu situaciju, pokušajte otvoreno razgovarati kako biste zajednički pronašli rješenje. Važno je da Vi potražite tu osobu i pokušavate vaš odnos usmjeriti u pozitivnom pravcu. Ako u tome ne uspijete, nemojte se opterećivati, jer ste Vi učinili sve za poboljšanje vašeg odnosa. Otpustite taj dio iz svog života!  

Karmički teret su oni koje sada doživljavate zbog svojih pogrešaka iz prethodnih života! One se mogu izbrisati, ali u mnogim slučajevima samo uz pomoć profesionalca! Stoga se nemojte ustručavati nazvati savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražiti otpuštanje karme kako biste na lakši način dalje živjeli svoj život! 

ljubavna_magija

Pročitajte još: 

Koji je prema horoskopu Vaš karmički zadatak!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

 

facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro