Dostupno od 01.02.2020.
0800-12345678
Credit card payment
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
Pomoću ove tri metode se možete osloboditi karmičkog opterećenja!

Pomoću ove tri metode se možete osloboditi karmičkog opterećenja!

Karmički teret - Ako smatrate da se negativne stvari događaju samo Vama i iscrpljeni ste od problema, stanite na trenutak i razmislite o problemima koji se doista trebaju riješiti. Sada možete savladati tri tehnike, pomoću kojih možete iza sebe ostaviti karmičke terete!

Klikom OVDJE doznajte koji je Vaš karmički zadatak!

Prva mogućnost da ostavite karmički teret iza sebe je dobroćudnost. Ako činite dobro drugima i Vama će se događati dobre stvari. Možda Vam se to čini vrlo banalnim, ali vjerujte da je to doista tako. Ne trebaju to biti bezuvjetno velike stvari, uvijek činite dobro drugima prema svojim mogućnostima. Ponekad je dovoljan osmijeh ili neka lijepa riječ. Primjerice, ako pomognete susjedu ili susjedi u kupovini, samim time činite dobro. Vjerujte da ćete se bolje osjećati, obasjat će Vas osjećaj mira.

U ovom članku također možete doznati koji je Vaš karmički zadatak! 

Druga mogućnost za otpuštanje karmičkog tereta je meditacija, i to svjesno usredotočeno na problem.

Ako ne znate kako odraditi meditaciju, nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas naučiti kako otpustiti sve loše te Vas upoznati s važnostima meditacije!

Dada 432

Doznajte koji je, prema horoskopu, Vaš karmički zadatak u 2018.! 

Treća mogućnost je otpuštanje bijesa i ljutnje. Ako u Vašem životu postoji osoba s kojom imate sukob ili nedovršenu situaciju, pokušajte otvoreno razgovarati kako biste zajednički pronašli rješenje. Važno je da Vi potražite tu osobu i pokušavate vaš odnos usmjeriti u pozitivnom pravcu. Ako u tome ne uspijete, nemojte se opterećivati, jer ste Vi učinili sve za poboljšanje vašeg odnosa. Otpustite taj dio iz svog života!  

Karmički tereti su oni koje sada doživljavate zbog svojih pogrešaka iz prethodnih života! One se mogu izbrisati, ali u mnogim slučajevima samo uz pomoć profesionalca! Stoga se nemojte ustručavati nazvati savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražiti otpuštanje karme kako biste na lakši način dalje živjeli svoj život! 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način. Android aplikaciju možete besplatno preuzeti na OVOM LINKU, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti OVDJE.

Facebook