Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Tri savjeta kako očistiti kuću i spriječiti širenje koronavirusa!

Tri savjeta kako očistiti kuću i spriječiti širenje koronavirusa!

Kako spriječiti širenje koronavirusa? Dok svijet pojačava mjere samozaštite od koronavirusa, svi smo vidjeli savjet za pranje ruku u trajanju od 20 sekundi, ali postoje i bitna razmatranja kada je u pitanju održavanje životnog prostora bez koronavirusa.

Znanstvenici još uvijek ne znaju puno o SARS-CoV-2, ali oni su proučavali slične viruse i znaju njihove slabosti. Tim znanstvenika i arhitekata napisali su vodič kako bi Vaš zatvoreni prostor bio neprijateljski raspoložen prema virusu. 

Evo nekoliko brzih i jednostavnih savjeta od stručnjaka koje možete koristiti kod kuće:

 

Kako spriječiti širenje koronavirusa? Uklonite nered sa sudopera i redovno dezinficirajte radne površine!

Pranje ruku je najvažnija stvar koju možete učiniti da zaštitite sebe i sve ostale od COVID-19. To biste trebali činiti često - kada se vraćate izvana, nakon što dodirnete potencijalno zaraženu površinu, nakon što koristite kupaonicu i prije jela.

Za pranje ruku možete koristiti vodu bilo koje temperature. I hladna i topla voda podjednako su učinkovite u uništavanju virusa - sve dok upotrebljavate sapun!

Međutim, neki preživjeli mogu se zadržati sitnim kapljicama vode koje lete u zrak tokom pranja ruku. Uklanjanje nereda oko Vašeg sudopera ograničava površinu gdje mogu sletjeti i preživjeti, a povremena dezinfekcija pulta spriječit će ih da nekoga zaraze.

Obavezno redovito dezinficirajte površine koje se često dodiruju, poput radnih ploča, kvaka za vrata i slavine.

Astro savetnica Gordana - kod 311 nazovite je da saznate kako spriječiti širenje koronavirusa

Kako spriječiti širenje koronavirusa? Otvorite prozor!

Povećavanje količine svježeg zraka koji ulazi u Vaš dom pomoći će Vam da očistite prostor iznutra, uključujući i virusne čestice u zraku. Istraživači nisu sigurni koliko ljudi se razboli udisanjem kopija SARS-CoV-2 u zraku, ali sve su više zabrinuti da bi se virus mogao širiti kroz čestice koje ostaju suspendirane u zraku i do pola sata.

Pustiti sunčevu svjetlost da uđe u Vaš dom još je jedan način pritiska na viruse koji su ušli unutra. UV svjetlo oštećuje većinu mikroorganizama i virusa, uključujući koronaviruse usko povezane sa SARS-CoV-2.

 

Kako spriječiti širenje koronavirusa? Ne zaboravite svakodnevno čistiti predmete koje koristite!

To uključuje dezinfekciju mobitela, pažljivo pranje odjeće i čišćenje vrećica za namirnice za višekratnu upotrebu.

Svi moramo napraviti stvarno velike promjene da bismo usporili širenje COVID-19. Ove preporuke nisu zamjena za pranje ruku i društvenu distancu. Uz toliko neizvjesnosti oko pandemije, čak i malo više kontrole moglo bi nam malo olakšati put kroz to.

 

Kako pomoći sebi u vremenu pandemije kada većinu vremena provodimo kod kuće? Obratite se savjetnici Marini na kodu 640 i savjetnici Dadi na kodu 432, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), kako biste naučili novu joga tehniku ili tehniku čišćenja čakri!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Tko od horoskopskih znakova najduže živi?

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro