Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

U kojoj pozi spavate? I kako utječe na Vaše zdravlje!

Značajan dio života provodimo spavajući, znači, nije svejedno kakve je kvalitete naš san. Kvaliteta sna i dubok san puno ovisi o položaju i o tome koliko često mijenjate položaje tijekom sna. Neki ljudi se bude u istom položaju u kojem su zaspali, dok se neki cijelu noć prevrću i imaju osjećaj da ne mogu pronaći odgovarajući položaj za opuštajući san.

Spavanje na leđima:
Ako zaspete na leđima, to je dobro i zdravo u slučaju da imate prekomjernu težinu, probleme s kralježnicom ili Vam vratni kralješci izazivaju bolove. Ova pozicija je dobra čak i ako imate probleme sa zglobovima. Do jutra se bol može smanjiti i možete imati osjećaj kao da lakše pomičete udove.
Ne preporučuje se spavanje na leđima ako imate probleme s refluksom, astmu ili druge respiratorne bolesti.

Kada spavate na leđima, više je vjerojatno da ćete sanjati i zapamtiti Vaše snove. Klikom OVDJE možete saznati više o Vašim snovima!

Spavanje na lijevoj strani:
Općenito je primjetno da desnjaci preferiraju i radije spavaju na lijevoj strani. Ovaj položaj na duže staze može imati estetske nedostatke jer može izazvati bore oko lica i prsa. Ako volite spavati na lijevoj strani, pokušajte se više puta okrenuti na leđa ili na drugu stranu kako ne bi samo lijeva strana bila kontinuirano izložena.

Dada, Dada 432, proricanje, tarot, energija

Spavanje na desnoj strani:
Ako spavate na desnoj strani i cijelu noć spavate na njoj, jetra je pod stalnim pritiskom koja je najaktivnija noću. Istraživanja pokazuju da dok bubrezi rade u poslijepodnevnim satima, jerta je aktivna noću izmedju 1 i 3 sata. Važno je da u tim satima ne spavate na desnoj strani, kako bi jetra u potpunosti obavila funkciju detoksikacije. Ako spavate na desnoj strani, vjerojatno imate vrlo aktivne snove u boji, snove koje vrijedi pamtiti.

Klikom OVDJE možete saznati kako privući ljubav!

Spavanje na stomaku:
Spavanje na stomaku je slično kao i spavanje na leđima, ravnomjernije je raspodijeljeno opterećenje, ali u slučaju srčanih bolesti ne preporučuje se ovaj položaj. Ako nemate nikakvih zdravstvenih problema ili ne znate za njih da postoje, onda slobodno možete spavati na stomaku jer ovaj položaj ne pridonosi nikakvom razvoju bilo koje bolesti.

Ako se tijekom noći ne možete odmoriti, puno spavate, a ipak se osjećate umorno ili uopće ne možete zaspati, onda možda imate duha ili energetske vampire oko sebe koji sišu Vaše energije! Savjetnica Slavica Ela, kod 712 Vam može pomoći i naučiti Vas kako se zaštititi protiv duhova i vampira. Nazovite ju na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min)!

Više o svemu na našoj facebook stranici! Lajkajte nas!