Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

PRVI SAZNAJEMO: Ovako uspostavite anđeosku ljubavnu poruku!

Magija anđela za ljubav – Već duže vremena ste sami i ne možete pronaći partnera? Evo, ovdje je rješenje. Pomoću anđeoske poruke napokon i Vi možete doživjeti radosti ljubavnog života.
Magija je ništa drugo nego naša volja, određivanje točne želje i prosljeđivanje te želje svemiru i njegovim pomagačima. A ispunjenje počinje kada anđeli saslušaju naše zahtjeve i potrče nam u pomoć.

Klikom OVDJE možete saznati koje je Vaše anđeosko ime!

Za uspjeh magije vrlo je važno shvatiti da nije dovoljno samo zamisliti budućeg partnera, također je potrebno zračiti pozitivne osjećaje pored vizualizacije. Mnogi ljudi čine grešku i puni su loših osjećaja tijekom odrade magije, zbog čega uspjeh nije zagarantian. Nemojte se bojati biti u tolikom grču, nemojte imati toliko bolne misli i osjećaje. Trebate se prepustiti osjećaju sreće. Morate zamisliti koliko biste bili sretni na strani nove ljubavi. Magija anđela je učinkovita jedino na ovaj način i anđeosku poruku jedino tako možete primiti.

Saznajte OVDJE što Vam poručuju anđeli za 2017.godinu!

Ava, Ava 447, 24astro , savjet, upitajte, astro, zapisano u zvjezdama

Ljubavna poruka anđela Uriela je sljedeća:

Danas Vam šaljem energiju romance, ljubavi i strasti! Prihvatite je čistog srca i koristite ih za privlačenje novog odnosa, stvaranje nove ljubavi!

Poruku anđela napišite na komad crvenog papira, preklopite ga i na njega stavite jednu crvenu svijeću ili lučicu. Vrlo je važno da svijeća 7 minuta gori, nakon toga spalite magičan papir. Na taj način ćete poslati poruku u svemir.

Pročitajte naš sljedeći članak OVDJE i saznajte kako Vam Ariel može pomoći u stvaranju novca!

Sljedeći anđeo koga možete pitati za pomoć u vezi ljubavi, u obliku anđeoske poruke je : Chamael. On će donijeti u Vaš život pozornost i bezuvjetnu ljubav. Za njegovu pomoć se obratite samo ako znate ime izabrane osobe.
Ritual je vrlo jednostavan, Sve što trebate činiti je da kroz sedam dana, svaku večer u sedam sati, sedam puta zaredom zamolite anđela Chamaela da Vam donese ljubav u Vaš život pod imenom XY.
Pazite da budete mirni i uravnoteženi, da zračite čistim energijama prema anđelu. Vjerujte, ćuti će Vaš zahtjev!

Anđeli čuvari nam često žele nešto poručiti, odnosno upozoriti nas na neku opasnost koja nam prijeti. Nazovite naše savjetnike koji će Vam prenijeti Vašu osobnu anđeosku poruku na broj telefona 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min) i saznajte Vašu poruku još danas!

Pratite nas na facebooku i budite uvijek u toku!!

 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Tarot

  Specijalnosti: Posao, Prijatelji, Smisao života - Duhovnost

  kod 997
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

  kod 523
 • Slobodno Zauzeto Nedostupno

  Tehnike: Tarot

  Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Sex

  kod 432