Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
Nedostupno
647 444
24astro+poruka 6,20 kn/sms
I Vama novac može donijeti prvi desetomilijunti dan u godini!

I Vama novac može donijeti prvi desetomilijunti dan u godini!

Svi su nestrpljivo očekivali prvi desetomilijunti dan ove godine jer je prošlo četiri mjeseca od posljednjeg ovakvog desetomilijuntog dana. Vaš prvi najvažniji zadatak je da izbjegavate negativne misli i izjave jer svaka riječ i misao se desetomilijunto pojačava.

Napišite listu s pozitivnim izjavama i kad god Vam se pojave negativne misli, izvadite ovu listu i pročitajte na glas tekst koji je napisan. Npr. Zdrava sam. Sretna sam. Zadovoljna sa životom. Imam više novca nego što mogu potrošiti. Bitna je i zaštita od blokada jer ovaj dan isto tako djeluju tj. utječu i pozitivn,e ali i negativne misli.

Ovaj prvi desetomilijunti dan je izrazito bitan i jači od ostalih jer se puni energijama proljeća. Znači, pogodan je za započinjanje nečeg novoga. Novi život, novi posao, nova ljubavna veza su neke od stvari koje možete započeti. Naročito ćete biti uspješni u tome ako sve to tempirate na ovaj datum. Također se isplati nešto započeti što već duže vrijeme odlažete i nekoliko puta ste već započeli, ali ste prekinuli i niste dovršili do kraja. Započnite na ovaj prvi desetomilijunti dan i to će Vam biti garancija da ćete ovaj put sigurno sve odraditi do kraja i nećete prekinuti ono što ste započeli, ali ćete sve uspješno odraditi.    

Bijela Dama kod 795! Saznajte od Bijele Dame kad je sljedeci desetomilijunti dan.    

Već dugo sanjarite, imate poslovne planove? Ili želite osvojiti srce jednog muškarca duže vrijeme? Ako ste odgovorili s da, onda je ovo Vaš dan. Već danas učinite prve korake i možete biti sigurni da će ovo pokrenuti lavinu i nema više stajanja.

Kako doći do novca ovog dana?

Ako još nikada niste imali sreće, a želite osvojiti veliki dobitak, ovaj dan trebate napraviti magiju za privlačenje novca. Ovo bilo kad možete zatražiti kod naših savjetnika i to bez čekanja na telefonskim linijama u našem Astro centru. Barem tri puta trebate ući u prodavicu za loto srećke i uvijek ponoviti ove: Uz pomoć desetomilijuntog dana želim svoj dobitak/nagradu. Magija će još ovoga dana djelovati i zato si kupite dobitni listić/srećku prije zatvaranja.  

Treba Vam novac? Zatražite i magiju za privlačenje novca uz pomoć desetomilijuntog dana koji će Vam pomoći da osvojite veliki novac. Savjetnice Zija, kod 523 ili Katja, kod 421 će Vam u najkraćem mogućem roku pomoći da si privučete novac, samo ih nazovite na broj telefona 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min).

Pročitajte još: 

Što učiniti protiv novčanog prokletsva!

Magija uspjeha u pet koraka!

Kako steći bogatsvo!

 

Pratite nas bilo kad i bilo gdje uz pomoć naših mobilnih aplikacija i stupite u kontakt s omiljenim savjetnicima na najjednostavniji mogući način.

Besplatno preuzmite Android aplikaciju ovdje.

Besplatno preuzmite iPhone aplikaciju ovdje.

 

Pročitajte: Što muškarac u znaku Strijelca misli!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

 

Facebook

 

 

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro