Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Veliki godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde!

Godišnji horoskop za 2021. - saznajte što Vam donose zvijezde! 2021. dvadeset i prva je godina dvadeset i prvog stoljeća. U mnogim kulturama, u mjeri čovjekove dobi, dvadeset i prva godina starosti označava ulazak u posljednju etapu mladosti koja traje do dvadeset i sedme godine. U Americi mladi s dvadeset i jednom godinom postaju punoljetni, a kod nas također prestaju biti mlađi punoljetnici i smatraju se jednakima s ostalim odraslima.

 

ŠTO NAM NOSI 2021.? 


Pojedinačni životni ciklus svakog čovjeka slijedi kretanje nebeskih tijela, u ovom slučaju vrtnju Zemlje oko Sunca: godina je ono razdoblje u kojem se zaokruži Zemljina putanja. 2021. donosi 21. kruženje Zemlje oko Sunca u ovom, 21. stoljeću. Na neki način, sljedeće godine ovo stoljeće doseže vlastitu punoljetnost i stupa u svoju odraslu dob. U nizu stoljeća, vrijeme je također stupilo u 21. razdoblje.


Ta dvostrukost ulaska u punoljetnost u mnogome će označiti sljedeću godinu. Svakako, treba uzeti u obzir da su pretkazivanja općenita za znakove Zodijaka. Za utjecaje na svakog pojedinca treba uzeti u obzir i aspekte njegovog natalnog horoskopa u čemu Vam mogu pomoći naši savjetnici. Kako to uvijek biva, neka ćemo pretkazivanja smatrati pozitivnima, a neka negativnima. Pri tome se stvari ne događaju same po sebi, nego ovise i o našem zalaganju i djelovanju. Kako iskoristiti povoljne, a ublažiti nepovoljne aspekte zvjezdanih energija – naši savjetnici o tome također mogu štošta korisno reći za svakog pojedinca.


Teško možemo zamisliti godinu koja donosi više zabrinutosti cijelom svijetu od ove na izmaku. Dobra je vijest da će nova godina biti onakva kakvom je u međusobnim čestitkama želimo: 2021. bit će općenito sretna i otvoriti mnoge šanse za dobrobit i napredak. Na nama je da iskoristimo te povoljne okolnosti za vlastitu sreću. Naravno, pojedinim su znakovima Zodijaka neke situacije jače i traju duže pa stoga valja obratiti pozornost na aspekte vlastitoga znaka.OVAN – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Prvo i četvrto tromjesečje za Ovna neće biti povoljno u obiteljskim odnosima. Moglo bi se dogoditi da pojedini članovi Vaše šire obitelji trebaju Vašu pomoć pa stoga svoj borbeni duh ne biste smjeli usmjeriti na podržavanje napetosti ili čak agresiju. No, od travnja do rujna uživat ćete u dobrim odnosima s najširom obitelji. U tom će razdoblju do izražaja doći Vaša dobrostivost, a posebno veselje mogao bi Vam donijeti svečan događaj i važna odluka nekog člana obitelji do kojeg Vam je veoma stalo, kaže godišnji horoskop za 2021.

U 2021. komunikacija u vezama bit će posebno osjetljiva. Stoga obratite veliku pažnju na način kojim pristupate partneru ili partnerici. U studenom i prosincu posebnu pozornost posvetite zdravlju svojeg partnera: uzrok nedostatnoj komunikaciji mogli bi biti zdravstveni razlozi. Najpovoljnija razdoblja za dogovore bit će u svibnju te u rujnu i listopadu. Nastojte iskoristiti te mjesece za rješavanje najvažnijih i najosjetljivijih pitanja Vašeg odnosa.

BRAK I VEZA

Onima koji jesu u vezi uspješna komunikacija diktirat će zadovoljstvo psihičkim i fizičkim odnosima s partnerom. Stoga nastojte biti ljubazni, isplatit će Vam se. Za one koji tek nastoje uspostaviti vezu ili je podići na višu razinu važno je naglasiti da ne brzaju i ne pokušavaju nešto postići odviše naglo.

Najviše uspjeha u uspostavi novog odnosa mogli biste imati u srpnju i listopadu; to je i najpovoljnije razdoblje za bračne ponude. Ovnovi vole seks i u 2021. će ga biti: no, mnogi od kratkih takvih susreta mogli bi biti burni, donijeti tjelesno zadovoljstvo, ali ostaviti gorak trag u emocijama, kaže godišnji horoskop za 2021. 

2021. godina bit će puna izazova! U ovom slučaju, najbolje je da nazovete savjetnicu Viktoriju na kodu 921 i savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje su vrsne astrologinje i koje će Vas upozoriti na sve bitne događaje u ljubavi u 2021. godini! 

ZDRAVLJE

U prva dva mjeseca sljedeće godine mogli biste biti razdražljivi i povučeni. Ta povučenost ne odgovara Vašem urođenom optimizmu i sklonosti akciji. Stoga si posvetite dovoljno vremena kako biste otkrili što Vas tišti. Ne prezajte pred razgovorom s dobrim prijateljem, čak i stručnjakom!. Slično tome, ali manje začuđujuće, u posljednja dva mjeseca 2021. mogli biste osjećati neobjašnjiv umor i iscrpljenost.

Stoga dobro planirajte kraće odmore tijekom godine i pazite na redovitu tjelovježbu i zdravu prehranu. Završetak proljeća, već od travnja, te početak jeseni u rujnu i listopadu povoljna su razdoblja. Osjećat ćete da Vas ispunjava energija: uz ispravne odluke, tada je samo nebo granica za Vas.

POSAO

Nakon 2020., 2021. nikome poslovno neće biti laka. Stoga posebnu pozornost posvetite da, unatoč njihovim katkad neopravdanim prigovorima, ne zatežete odnose s pretpostavljenima. Očekuje Vas više-manje prosječna i stabilna godina, ali se ne smijete previše opuštati – posebno ne prije kraja ožujka. Trud u prva tri mjeseca vratit će Vas u Vaš uobičajeni kolosijek. Od svibnja pa sve do jeseni bit ćete uspješni i cijenjeni. Mogao bi se pojaviti i nov izvor dohotka pa i na to obratite pažnju. Nije isključeno da ćete promijeniti radno mjesto ili se preseliti. Iskoristite to razdoblje za stvaranje dobrih odnosa koji će Vam olakšati umoran kraj godine, kaže godišnji horoskop za 2021. 

Neće svi rezultati sljedeće godine biti vrhunski, no ne dopustite da Vas to baci u depresiju. Nastojte stvoriti povoljne okolnosti tokom cijele godine za svoj rad. Srećom po sve kampanjce, svibanj i lipanj daju dobre aspekte za učenje i visoke ocjene. Studenti kojima ostane više ispita na ljetnom roku ne trebaju očajavati: rujan daje izvrsne šanse čak i za one ispite na kojima morate pokazati natjecateljski duh ili ih se, možda, bojite.

NOVAC

Sljedeće se godine nećete obogatiti. To nije vrijeme za rizična ulaganja. Uz to, morat ćete veoma pripaziti da Vam izdaci ne budu veći od primitaka. Neće to biti uvijek lako, no uz malo samodiscipline imat ćete uredan završni račun unatoč pokojoj poteškoći tokom godine.

U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Zija na kodu 523 i savjetnica Stoja na kodu 520, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam odraditi detaljno predviđanje za karijeru i posao u 2021., kako ne biste propustili mogućnosti za napredovanje! 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Tranzit Jupitera u devetoj kući donosi povoljne obiteljske okolnosti. Vjerojatno ćete dobiti potrebnu potporu članova obitelji koji će biti spremni na suradnju s Vama. Naravno, i Vi se morate potruditi da budete ljubazni i prepoznate njihove potrebe. Posebnu pozornost obratite muškim članovima obitelji: tokom ljeta, mogili biste imati zategnute odnose s bratom ili dobrim prijateljem, a otac ili bliski stariji član obitelji mogao bi imati poteškoća sa zdravljem. Također, imate li djecu, trebat će im Vaša posebna briga u posljednja tri mjeseca 2021. godine.

U prvoj bi polovici godine učestalo mogli nastajati nesporazumi. Stoga suspregnite svoju tvrdoglavost i radije budite uporni u predlaganju dobrih rješenja. U lipnju i srpnju te ponovno u studenome zvijezde su sklone glatkoći u Vašoj vezi. Nastojte iskoristiti ta razdoblja do maksimuma, poručuje Vam godišnji horoskop za 2021. 

BRAK I VEZA

Sljedeće će godine ljubavni život cvasti bez obzira na atmosferske uvjete. Posebno ćete biti uspješni u prva i posljednja tri mjeseca 2021. godine. Kratko razdoblje na kraju lipnja ili početku srpnja moglo bi biti teže: to nije razdoblje za jednostavno počinjanje nove veze ili lak pristanak na bračnu ponudu. I u seksualnom životu moglo bi zapinjati. Nemojte navaljivati, sjetite se da to kratko razdoblje možete iskoristiti okrećući se samostalnom istraživanju vlastitoga tijela.

Obratite se savjetniku Damiru na kodu 217, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji je vrsni astrolog i koji će Vam pomoći detaljnom analizom za ljubav u 2021. godini! 

ZDRAVLJE

Prvi mjeseci 2021. mogli bi Vam donijeti probavne tegobe. Stoga pripazite na prehranu i ne napuštajte dijetu koja Vam odgovara do ljeta. U prosincu se čuvajte pada i lomova. Uspijete li pripaziti na te aspekte, uživat ćete u poslovičnom zdravlju svojeg znaka.

POSAO

Početak godine dobro Vam je aspektiran. No, naziru se i poteškoće. Izgledno je da će se na poslu očitovati suparnik koji neće prezati ni pred prljavim trikovima. Ne biste smjeli upasti u zamku i ući u otvoren sukob. Nastojte svojom metodičnošću i preciznošću dokazati da s pravom zauzimate svoju poziciju.

U rujnu Vam se smiješi napredovanje ili ponuda za radno mjesto kakva se ne odbija. U završnom tromjesečju treba mnogo opreza posvetiti ulaganjima i odnosima s poslovnim partnerima. Partneri će katkad zahtijevati mnogo Vaše srpljivosti. Ipak, to je razdoblje povoljno za nove poslove, a smjeli biste preuzeti i manje rizike, čak i u ulaganjima.

U prvom se tromjesečju možete osloniti na dobre aspekte i očekivati napredak s lakoćom. U preostalom dijelu godine nedostajat će Vam unutrašnje motivacije. Stoga iskoristite prva tri mjeseca kako biste obavili najteže zadatke i uspostavili radni režim koji će Vas tjerati naprijed. Ne ustručavajte se grupnog učenja i timskih zadataka: vanjski bi Vam poticaj mogao umnogome koristiti. U posljednjem se tromjesečju posebno čuvajte „zlih drugova“ – oni bi Vas mogli zaustaviti i unazaditi. Radije se prepustite vodstvu stručne i povjerljive osobe.

NOVAC

U 2021. trebali biste biti štedljivi. Svoj hedonizam radije usmjerite na užitke koji nisu skupi. Pripazite na sam početak godine, posebno ako Vam 2020. nije bila financijski povoljna. Nastojte kritično razdoblje riješiti samostalno, bez oslanjanja na kredite, kreditne kartice i pozajmnice od prijatelja ili rođaka. Nećete cijele godine morati stezati remen.

Financijska situacija u srpnju i kolovozu donijet će Vam znatno olakšanje, a u listopadu ili studenome čak i veliko zadovoljstvo. Sve u svemu, možete očekivati solidnu financijsku godinu uz malo samokontrole, kaže godišnji horoskop za 2021. 

Svakako je potrebno odraditi osobnu analizu za 2021. godinu, s povjerenjem se obratite savjetnici Dadi na kodu 423 i savjetnici Tatjani na kodu 585, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), čije će karte dati odgovor na sva Vaša pitanja! 

Više o horoskopskom znaku Bik  doznajte OVDJE!

 

BLIZANAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Jednostavno, Vaši će obiteljski odnosi u 2021. biti pretrpani događajima kao šipak pun koštica. Uz svaki od tih događaja povezane su manje ili veće prepreke kojih biste unaprijed trebali biti svjesni. Vaš urođeni polet i komunikativnost, nažalost, mogli bi Vas spriječiti da prepoznate te neravnine na putu. Stoga katkad zastanite i dobro promotrite situaciju. Najbolji ste u razgovorima pa često o tome razgovarajte s osobom od povjerenja. Veoma Vam je dobro aspektirana kupnja novog stambenog prostora.

To za sobom povlači i sav metež selidbe. A moglo bi se dogoditi da pri tome Vaše dijete ili stariji član uže obitelji zahtijeva dodatnu pažnju i pomoć, možda zbog zdravstvenih problema. Sredina godine čini se mirnija od njezinog početka, napose ljetni mjeseci srpanj i kolovoz. Vjerojatno ćete se odlučiti na neko obiteljsko putovanje koje će učvrstiti dobre odnose u Vašoj obitelji, kaže godišnji horoskop za 2021. 

U prvoj polovici godine moguće su mnoge nesuglasice, a ponajviše će im kumovati Vaš egoizam. Da, morate i dalje ostati važni sami sebi, ali uzmite u obzir da to mora i Vaš partner. Ipak, već od travnja napetosti će polako jenjati. Iskoristite razdoblje dobrih odnosa kako biste se lakše nosili sa zamorom Vaše veze koja bi mogla biti izraženija potkraj godine.

BRAK I VEZA

Za Blizanca je napose teško prognozirati uspjeh u ljubavnom i ljubavničkom životu za sljedeću godinu. Moglo bi se reći da i nije posebno povoljna. To ne znači da neće biti dobrih dana, no riječ je o kraćim razdobljima koja u mnogome ovise o aspektima natalne karte svakog pojedinca. Sredina ljeta općenito će biti manje zahtjevna za sretne ishode Vaših osjećaja i želja.

Ako Vam je potrebna pomoć stručnjaka, obratite se savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vas provesti kroz detaljnu analizu ljubavi, i pokazati Vam put kojim trebate krenuti! 

ZDRAVLJE

Mnogo toga događat će Vam se u 2021. Stoga ćete mnogo promišljati, a katkad biti i zabrinuti. To bi moglo utjecati na spavanje. Ako razvijete poremećaje sna, osjećat ćete stalnu iscrpljenost koja doista može dovesti i do drugih zdravstvenih problema. Stoga, uz pravilnu prehranu i redovitu tjelesnu aktivnost, pripazite i na to da pijete dovoljno tekućine. Izbjegavajte alkohol i umjetno zaslađene napitke koliko god možete. Sve probleme nastojte riješiti na vrijeme kako ne biste osjećali neprestan pritisak neriješenih poslova koji se gomilaju. Također pripazite da ne nagomilate suvišne kilograme: to bi Vas vjerojatno učinilo još razdražljivijima.

POSAO

Uglavnom Vas očekuje poslovna godina na kakvu ste navikli. Dapače, počet će veoma glatko, no već u veljači i ožujku mogli biste osjetiti manja zapinjanja i potrebu da ulažete mnogo truda za prosječne rezultate. Srećom već od travnja vraćate se u svoj uobičajeni ritam. Sljedeće godine posebnu pozornost obratite na službene odnose s tijelima javne uprave. Ne budete li budno pazili, mogli bi Vam dugo biti trn u oku.

Najveća prepreka sljedeće godine bit će sumnje u opravdanost vlastitog odabira. Bez obzira je li riječ o školi, fakultetskom studiju, tečaju stranih jezika ili autoškoli, sam predmet kojim se bavite neće Vas dostatno motivirati. Trebali biste to na vrijeme prepoznati i svakako iskoristiti povoljnije ljetno razdoblje za rješavanje težih zadataka.

NOVAC

Financijski veoma zahtjevan početak godine mogao bi poljuljati sigurnost Vaših računa. Mnogi događaji koji Vas očekuju zahtijevat će učestalo i neočekivane izdatke. Lagano poboljšanje i opuštanje osjetit ćete tek u drugoj polovici godine.

Stoga već danas nazovite savjetnicu Veru na kodu 419 i savjetnika Luja na kodu 222, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam odraditi veliki ritual zaštite kako ništa u 2021. ne bi sprečavalo napredak na važnim područjima života! 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka! Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu - 24astro.tv - Spiritualni svijet, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE!

Astro savjetnica Dada - kod 432RAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

 

OBITELJ I PRIJATELJI 

U početku godine imat ćete veoma intenzivne odnose s obitelji i prijateljima. Svi će Vas veoma cijeniti, posebno ženske osobe. No, od travnja pa sve do konca kolovoza, izgubit ćete elan zbog okolnosti koje će se promijeniti. Bit će mnogo više zahtjeva za Vašom pažnjom, a manje potpore Vašim potrebama. Istaknuta je pri tome sredina lipnja kada bi bračni drug mogao imati zdravstvenih problema. Također, prosinac nije povoljan za dobre odnose s djecom.

U širokom krugu prijatelja i poznanika u kojem uživate ima i onih koji su zapravo asocijalni i nepoželjni. Njih biste se posebno trebali čuvati u kolovozu. Ujesen ćete ponovno zablistati kao glavna zvijezda svojih obiteljskih i prijateljskih odnosa.

BRAK I VEZA

U prvih osam mjeseci sljedeće godine mogli biste se neprestance ponovno susretati s ponešto partnerove hladnoće i odbijanja. Ako zategnuti odnosi traju već neko vrijeme, to nikako nije razdoblje u kojem možete znatno poboljšati svoju vezu. Tek od kolovoza ili rujna popravljaju se izgledi za povećanje kvalitete postojeće veze ili uspješni početak nove.

Poželjna su razdoblja za povećani osjećaj sreće i emotivne stabilnosti u početna i završna tri mjeseca 2021. Srednjih šest mjeseci znatno su manje dobri. U prvom tromjesečju možete računati na izraženiju susretljivost u fizičkom vidu Vaše ljubavi, a godinu biste mogli završiti i seksualno i emotivno veoma zadovoljni.

Već danas nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer je ona profesionalac za područje ljubavi i seksa!

ZDRAVLJE

Zdravlje će Vas sljedeće godine dobro služiti. Ipak, mogli biste povremeno osjećati iscrpljenost zbog radnih i privatnih obaveza. Također je moguće da se nekim Rakovima jave probavne smetnje, napose vezane uz probleme s jetrom ili žuči.

POSAO

Karijerno i poslovno 2021. godina će imati dvojake rezultate. Što se tiče karijere, postojat će napredak za zaposlene ljude. Stalni napredak vidjet će se iz mjeseca u mjesec, što će biti posljedica Vašeg truda i napornog rada, kaže godišnji horoskop za 2021. 

Nema sumnje, podnijet ćete sav stres i bol zbog obavljanja posla, ali kako ćete napredovati, rado ćete pronaći napore i nagradu koja Vam dolazi. Međutim, kako je poznato da ste netko tko od ničega neće lako odustati, ovo će biti faza u kojoj ćete vrijedno raditi i postići željene ciljeve. Prema tome, karijera će biti stabilna i progresivna.

NOVAC

Financijski će 2021. godina biti mješovita, prema astrološkom predviđanju za 2021. godinu. Zaposlene osobe vidjet će porast dohotka jer će Jupiter promatrati kuću prihoda. U ovoj fazi Vašeg života vidjet će se i više novčanih tokova koji će se poboljšavati i ispunjavati Vaše zahtjeve. Ovo su dobre vijesti, koje u isto vrijeme dolaze s malo opreza. Osobe koje imaju stabilne financije, mogu također vidjeti porast troškova. Tranzit Saturna i Jupitera dovest će vas u teško stanje. Stoga se ove godine savjetuju pažnja i oprez! 

Nemojte dugo čekati, nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997 i savjetnicu Marinu na kodu 640, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam odraditi detaljno predviđanje za područje karijere i novca u 2021. godini, kako ne biste propustili mogućnosti koje Vam univerzum donosi! 

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

LAV – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Ovo je godina kada će Vaša uvjerenja i Vaše odluke biti vrlo čvrste prema horoskopu za 2021. Iako će Vam ovo pomoći da donesete neke radikalne odluke, morat ćete biti na oprezu da ne postanete nefleksibilni i tvrdoglavi. Doživjet ćete duboku emocionalnu povezanost sa svojim najmilijima. Drugim riječima, bit ćete sinkronizirani sa svojim korijenima i obiteljskim vrijednostima. Oni koji Vas vole cijenit će Vaš napredak, ali bit će i onih koji će zavidjeti Vašem položaju i možda će Vam htjeti ocrniti sliku o drugima. Čuvajte ih se! Vaša želja za učenjem i širenjem horizonta mogla bi biti u usponu tijekom ove godine. 

U komunikaciji s drugima bit ćete učinkovitiji nego što to predviđa godišnji horoskop za 2021. Vaše će logičke i analitičke sposobnosti procvjetati. Vjerojatno ćete se pridružiti zajednicama, forumima i drugim društvenim mrežama; kao rezultat, Vaš će se društveni krug ove godine povećati. Ako već duže vrijeme ignorirate nešto važno u vezi s Vašom karijerom ili osobnim životom, to će biti problemi s kojima ćete se u konačnici morati suočiti.

BRAK I VEZE

Horoskop za ljubav i brak pokazuje da će godina unijeti pozitivu i optimizam u Vaš osobni život. Ekspanzivni učinak tranzitnog Jupitera ukazuje da ćete ostati pozitivni tijekom ove godine. Moći ćete shvatiti komplicirana pitanja vezana uz Vaš bračni život, a moći ćete i artikulirano prenijeti svoje stavove.

Razdoblje između ožujka i lipnja promijenit će Vašu percepciju i način gledanja na stvari. Unatoč suradnji članova obitelji, možda ćete osjetiti vakuum oko lipnja. Ponekad možete postati previše dominantni i posesivni što bi moglo dovesti do nekih poremećaja u Vašoj vezi. Također, borit ćete se za postizanje prave ravnoteže između osobnog i profesionalnog života. Tijekom ove faze u Vašim odnosima može postojati određena udaljenost, prema horoskopu za ljubav i brak. 

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Mariju na kodu 390, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), jer ćete uz njenu pomoć i stručne savjete lakše savladati sve poteškoće u ljubavi tijekom 2021. godine!

ZDRAVLJE

Vjerojatno ćete uživati u dobrom zdravlju. Ali morat ćete biti vrlo oprezni kad je u pitanju pravilan način prehrane i obavljanje potrebnih tjelesnih vježbi. Zvijezde su Vam osigurale dobro zdravlje. Ali na Vama je da to najbolje iskoristite, prema astrološkim predviđanjima.

Nervirat ćete se zbog manjih problema u različitim područjima Vašeg života. Zahtijevat će se da ostanete čvrsto s nogama na zemlji. Vjerojatno će Vam ponekad nedostajati vitalnosti. Možda ćete se osjećati i iritirano, a oni oko Vas na kraju će snositi teret ljutnje. Kako će godina odmicati, doći će do značajne promjene u Vašem misaonom procesu, a Vi ćete se početi približavati svojoj nutrini.  Ali problem je u tome što ponekad postanete previše negativni ili pesimistični u svom razmišljanju.

Bit će Vam bitno njegovati optimističan pristup. Čak i ako postoje poteškoće, Vaša ustrajnost, duhovnost i okultnost mogu Vas odvesti u pravom smjeru. Dakle, ovo bi mogla biti najbolja godina za traženje rješenja od starijih, starijih i duhovnih učitelja. Ovo bi također moglo biti dobro vrijeme za borbu protiv šansi najboljim mogućnostima, mudrošću i strpljenjem. Neka Vaša očekivanja budu realna.

POSAO

Ova će godina donijeti više integriteta, neposrednosti i iskrenosti u Vaše poslovanje, a kao rezultat toga, dobit ćete više pogodnosti u svojoj profesiji. Početkom ove godine možda ćete biti potaknuti osjećajem ambicije i možda ćete imati jaku želju za rastom Vašeg položaja. Možete pokušati slomiti okove. Tijekom prvog tromjesečja možete početi biti glasniji i izražajniji prema svojim stavovima vezanim uz Vaš rad.

U tom ćete razdoblju imati veliko povjerenje. Međutim, postoji mogućnost da ponekad budete neljubazni prema svojim suradnicima što može prouzročiti neke probleme ili poteškoće na radnom mjestu. Također, izbjegavajte biti previše naporni kada je riječ o nagovaranju drugih, posebno podređenih, jer to može dovesti do nesporazuma.

NOVAC

Financijska situacija ove godine izgleda zadovoljavajuće i postoje šanse za neočekivane financijske dobitke. Dugoročna ulaganja i neka prethodna ulaganja također mogu donijeti plodonosne rezultate. Povoljan utjecaj tranzita Jupiterom ukazuje na financijske dobitke od nekih članova Vaše obitelji i Vaši će se troškovi povećati.

Neće biti većih izazova na području novca, no svakako nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobni horoskop novca za 2021. godinu!  

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

DJEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Od sredine proljeća do početka vladavine Vašeg znaka moglo bi doći do trzavica u obiteljskim pa i prijateljskim odnosima. Zato suspregnite svoju sklonost savršenstvu i urednom poretku da ne postane izvor negativnosti u odnosima. Budete li uz to što pazite na sebe i svoje potrebe usmjereni drugima, ljeto ćete završiti relativno mirno te u posljednjem tromjesečju godine uživati u veoma dobrim odnosima. Tada bi Vas i neobična spremnost Vaše djece na suradnju mogla ugodno iznenaditi. Bit će zapažena Vaša uloga i Vaše organizacijske sposobnosti u nekom velikom obiteljskom slavlju. 

Prema horoskopu za 2021. godinu, dobro Vam je vrijeme ove godine i bit ćete uzbuđeni zbog nekih pozitivnih pomaka u Vašem životu. Kreativnost i entuzijazam bit će prisutni u bilo čemu što radite. Također ćete imati ponovni interes za svoj život. Međutim, iako ove godine sve kreće u dobrom smjeru, neophodno je da razumijete i znate u što ulazite i što očekujete od toga. Morate shvatiti vrijednost prije nego što napravite korak naprijed. Morate rano prepoznati prilike i potreban je pravodoban odgovor na njih, inače možete propustiti brod. Izbjegavajte pretjerano samopouzdanje.

BRAK I VEZA

Prema ljubavnom horoskopu 2021, osjetit ćete potrebu da se potrudite oko nekoga jer će se Vaša želja da volite i biti voljeni pojačati ove godine. Bit će dobra godina za pokrenuti razgovore s osobom s kojom volite dijeliti svoje osjećaje. Ove ćete godine možda nekoga upoznati i razviti snažne osjećaje. Ali početkom ove godine bit ćete pomalo zbunjeni i nesigurni kako se izraziti.

Kako će godina odmicati, Vaša mašta, osjećaji i osjetljivost bit će na vrhuncu, a Vaše želje za pronalaženjem ljubavnog partnera snažno će se očitovati nakon ožujka. Ovo razdoblje do kraja lipnja bit će Vam važno. Uspostavit će novi razvoj Vašeg ljubavnog života. Možda ćete također naći priliku da uđete u vezu i započnete novo poglavlje veze, ali trebate imati strpljenja, jer će s napredovanjem godine neke nesigurnosti ili zbunjenost možda zahvatiti Vaš misaoni proces. 

Vaša mašta bit će izražena

Tijekom srednje faze ove godine, oko srpnja, radije ćete maštati, nego koncentrirati se na praktična pitanja. Kako godina odmiče, neke sumnje i zbrka mogu poremetiti Vaš ljubavni život. Možda Vam neće dopustiti da se skrasite u svojoj vezi. Srednji dio godine bit će vrijeme za razumijevanje dinamike Vaše veze. Neke brige mogu biti dio tog paketa, stoga ne smijete na brzinu preuzimati bilo kakve veće ili važne obveze. Ovo razdoblje do rujna može Vašu vezu učiniti ranjivom. 

Obratite se savjetnici Bijeloj Dami na kodu 795, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobno detaljno predviđanje za ljubav u 2021. godini, kako ne biste propustili izvrsne prilike u ljubavi za zbližavanje i za pronalazak partnera! 

ZDRAVLJE

U cjelini ćete uživati u dobrom zdravlju. Možda postoje neki blagi zdravstveni problemi, ali oni neće puno poremetiti funkcioniranje Vašeg života. Prema horoskopu za zdravlje 2021., morat ćete biti oprezni oko pitanja u vezi s leđima, prsima, nosom, grlom oko svibnja do sredine godine (to je mjesec lipanj).

POSAO

Prema horoskopu za karijeru 2021., možda ćete se uspješnije nositi s uvjetima koristeći svoje iskustvo i logičke sposobnosti. Vaše vještine rasuđivanja bit će oštrije nego inače. Također ćete izraziti svoje stavove s više entuzijazma i samopouzdanja, što će imati pozitivan utjecaj na rast karijere kako godina bude odmicala.

NOVAC

Prema predviđanjima iz financijskog horoskopa 2021., ova godina označava dobra vremena na financijskom planu. Ovo bi za Vas mogla biti korisna godina u kojoj ćete vjerojatno dodati svoju sadašnju financijsku snagu. Moći ćete učinkovito rukovati resursima. Pozitivni učinak tranzita Jupitera ove godine može Vam također pomoći da ovog puta razvijete neki dodatni izvor prihoda.

Također postoje mogućnost pogodnosti komercijalnim posjetima ili poslovnim putovanjima ili prilike mogu doći putem socijalnih kontakata ili zajedničkih ulaganja.

Svakako zatražite osobnu analizu za karijeru i novac u 2021. godini, nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423 i savjetnicu Nives na kodu 226, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), čije će Vam karte dati odgovor na sva Vaša pitanja! 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

 

VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Generalno, Vaši će obiteljski odnosi biti puni raznih događanja. Drugim riječima, bit će većih ili manjih prepreka koje biste unaprijed trebali predvidjeti. Međutim, Vaš temperament mogao bi Vas spriječiti da prepoznate te probleme. Držite oči širom otvorene i dobro promotrite situaciju. Imate veliku sposobnost komunikacije, stoga bi bilo najbolje porazgovarati s nekim u koga imate beskrajno povjerenje. Također, ako planirate kušnju vlastitog doma, ova je godina veoma dobro  aspektirana.

Selidba naravno neće biti lak proces. Pritom bi se moglo dogoditi da će netko iz obitelji zahtijevati više Vaše pažnje i pomoć, posebice ako su u pitanju problemi sa zdravljem. Sredina godine bit će mirnija, posebice ljetno razdoblje. Tada biste se mogli i uputiti s obitelji na putovanje, što će svakako učvrstiti dobre odnose u Vašoj obitelji.

BRAK I VEZA

 Prema horoskopu ljubavi, godina 2021. vjerojatno će biti puna iznenađenja za Vaš ljubavni život. Ako ste slobodni i tražite idealnog partnera, tada ćete 2021. godine možda upoznati svoju srodnu dušu. Vjerojatno ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i ojačati svoju vezu. Pogotovo od ožujka 2021. postoje šanse za susret s nekim posebnim, bilo u Vašoj društvenoj grupi ili na Vašem radnom mjestu. Neobavezni sastanak koji ćete podijeliti s ovom osobom može se polako pokazati zanimljivim jer ćete biti iznenađeni kad vidite da se mnoge osobine Vaše podudaraju. To bi vas moglo dovesti do toga da se volite, a možda čak i odlučite potrošiti više vremena da biste se bolje razumjeli. 

Prema ljubavnom horoskopu, Vaše komunikacijske vještine i razumijevanje prirode pomoći će Vam da izgradite snažnu vezu, na taj način je učinkovito upotrebljavajući da Vas primijeti Vaša simpatija. 

Prema horoskopu braka., godina 2021. može biti povoljna godina za brak. Međutim, za stabilan bračni život trebala bi Vam podrška Saturna i Jupitera. Srećom, ove su godine planeti dobro postavljeni što će Vam možda dati bolju sreću da uđete u brak i skrasite se. Godina će započeti s pozitivnom notom i možda ćete uspjeti u prepoznavanju pravog partnera.

Ljubavni horoskop može Vam dati uvide koji Vam mogu pomoći da donesete ispravnu odluku, stoga nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite osobnu ljubavnu analizu! Tako se 2021. godina može pokazati povoljnom i na kraju godine možda ćete biti zadovoljni svojim postignućima.

ZDRAVLJE

Uz dobro zdravlje, Vage će biti robusne kondicije. Unos hrane jedno je područje oko kojeg ste vrlo oprezni. Horoskop za 2021. godinu kaže da ćete vjerojatno pretjerati u prehrani zbog koje biste mogli imati prekomjernu težinu. To Vas također može učiniti tromima, što ćete odlučno spriječiti.

Aspekt Jupitera na Vaš znak znaku učinit će Vas proždrljivima i to bi mogao biti jedan od razloga Vaše loše kondicije u početku. Prema tome, sredinom godine vjerojatno ćete preuzeti brigu o načinu prehrane. 

POSAO

Kao što se vidi u predviđanjima, 2021. godina vjerojatno će za Vas biti posebna. Velika je vjerojatnost da ćete biti uspješni u svojoj karijeri ako se trudite zaraditi novac. Ali istodobno morate voditi računa da napori ne budu razrijeđeni. To je jedini uvjet koji ćete morati imati na umu. Postoje šanse da Vam godina poboljša stanje ako planirate promijeniti karijeru i prijeći na posao. Međutim, rezultate ćete vidjeti polako, a ne iznenada. Stoga planirajte svoje kretanje na način koji će Vam donijeti neko olakšanje.

Prema horoskopu 2021., ako ste se prošle godine u karijeri morali suočiti s mnogim izazovima, tada 2021. ima nešto zanimljivo i važno za Vas. Znamo da je prošle godine bilo zapreka u napretku koje su dovele do određenog nezadovoljstva u Vašem životu, nije Vam bilo pogodno vidjeti svjetlo nade koje Vam je davalo znakove za poboljšanje. Međutim, godina 2021. pružit će Vam mnogo prilika, ne dopustite da Vam te mogućnosti izmaknu.

NOVAC

Prema financijskom horoskopu, 2021. može Vam donijeti financijske dobitke. Štoviše, uz potporu Jupitera i Saturna, postoje šanse za povećanje prihoda i stalan pad izdataka. Vjerojatno ćete se zadovoljiti načinom na koji će dva planeta nadopuniti Vaš znak kako biste smanjili sve neželjene troškove koje dugo niste mogli kontrolirati. Bit ćete zadovoljni načinom na koji će napredak prihoda rasti i smanjenje izdataka poboljšati Vašu uštedu. 

Zapravo postoji velika vjerojatnost da će Vam godina biti dobra ako planirate preurediti svoje investicije, prema novčanom za 2021. Također, ako planirate započeti investicije, to može poboljšati stalan protok prihoda, pa postoje šanse da Vas 2021. godina prosvijetli s više opcija. Možda znate pravi vremenski okvir ulaganja. Samo prepoznajte pravi i rado ćete donijeti odluku.

Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Gordanu na kodu 311 i savjetnika Aleksandra na kodu 407, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min),  koji će Vas provesti kroz ritual provjere negativnih energija kako ništa ne bi sprečavalo Vaš napredak u poslu, financijama i ljubavi! 

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

sanjarica_24astro

 

ŠKORPION – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Prema horoskopu, 2021., godina može donijeti mješovite rezultate za pojedince Škorpione. Kako će godina napredovati, vjerojatno ćete biti energičniji, hrabriji i čak ćete se moći držati svojih novogodišnjih odluka. Štoviše, tranzit Saturna u Jarcu učinit će Vas hrabrima, a tranzit Jupitera u Vodenjaku omogućit će da se čvrsto držite odluke koju ste donijeli iz hrabrosti. 2021. godina može biti prilično progresivna jer ćete biti odlučni u postizanju onoga što Vam je jasno.

U prvoj bi polovici godine u odnosima učestalo mogli nastajati nesporazumi u obitelji. Nemojte biti tvrdoglavi, radije se okrenite dobrim rješenjima. U lipnju i srpnju te u studenom zvijezde će Vam pomoći u boljoj komunikaciji. Nastojte iskoristiti ta razdoblja do maksimuma.

BRAK I VEZA

Poznato je da su pojedinci Škorpioni čvrsti u predanosti u ljubavi i odnosima. Stoga očekujete da Vas partner poštuje u vezi i očekujete vibraciju u romantičnim vezama. Putovanje, jelo s partnerom, duga vožnja, neki su od primjera koji mogu poboljšati Vašu vezu. Štoviše, očekujete da Vas partner uzajamno poštuje i ne cijeni nikakvu neukusnost u vezi. 

Jupiterov tranzit u Vodenjaku može donijeti kućni mir i sklad. Drugim riječima, ako ste u vezi, vjerojatno ćete ojačati vezu sa voljenom osobom. Uz to, poznato je da Jupiter donosi ljubaznost i proširuje naklonost u bilo kojoj vezi. Ova je godina povoljna za rješavanje problema i nesporazuma s partnerom. Vidjet će se međusobno razumijevanje i suradnja kako biste prihvatili partnera. Ovo je povoljna godina u kojoj možete razgovarati sa svojim partnerom i tražiti odanost partnera za podizanje odnosa na sljedeću razinu, a to je brak. Ako ste voljni razgovarati o braku, tada će mjeseci studenoi i prosinac 2021. biti od velike podrške. 

2021. donosi izazove u Vaš bračni život

Prema horoskopu za brak,  2021.  vjerojatno će biti malo izazovna za Vaš bračni život, međutim, godina će biti povoljna za bračne parove. Ako ste se odlučili na brak, savjetuje Vam se da ne nastavljate s tom idejom do kraja prva tri kvartala. To znači da su posljednja tri mjeseca u godini, listopad, studeni i prosinac 2021. godine možda puno bolja za brak i nagodbu sa životnim partnerom. Ostatak godine nije Vam podrška, ako dugo izlazite. 

U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Lada na kodu 434, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja će Vam odraditi ljubavnu magiju za 2021. godinu, koja dokazano djeluje! 

ZDRAVLJE

Kad govorimo o zdravlju, 2021. godina će vjerojatno biti povoljna za Vaše zdravlje. Ovo je možda faza u kojoj će Vaše zdravlje biti robusno i zbog čega se ne morate brinuti. Ali da, morat ćete biti oprezni oko prehrane od početka godine. Pogotovo ako ste u srednjoj životnoj dobi i patite od nasljednih bolesti kao što su krvni tlak ili problemi povezani sa šećerom. Potkraj godine možda ćete biti zadovoljni novogodišnjom odlukom koja će biti održavanje pravilne prehrane i zdravlja. Nastavite s istim ograničenjem prehrane do sljedeće godine.

POSAO

Prema horoskopu karijere, 2021. godina za Vas može biti vesela. To može poboljšati Vaše izglede za karijeru. Vjerojatno ćete biti sretni, pa čak i zadovoljni postignućima i ciljevima koje ćete lako nadmašiti svakim mjesecom. Prema poslovnom horoskopu 2021., tranzit Jupitera i Saturna usko je odgovoran za napredak u karijeri.

NOVAC

Prema financijskom horoskopu, 2021. godina vjerojatno će biti progresivna i stabilna u financijskom smislu. Štoviše, s aspektom Jupitera u kući karijere, postoji velika mogućnost snažnog napretka u karijeri. Uz to, planetarni tranziti u godini mogu Vam pomoći da imate redovite i stalne prihode. 

U našem Astro centru Vas čekaju savjetnica Nina na kodu 753 i savjetnica Zija na kodu 523, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam odraditi magiju uspjeha koja dokazano djeluje na svim područjima života! 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

 

STRIJELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Tranzit Saturna ove godine nije povoljan za obiteljske odnose, ali tranzit Jupitera ublažit će te utjecaje. Prva četvrtina 2021. dobro je razdoblje za obiteljski život u obliku suradnje i podrške članova obitelji. Krug prijatelja također će se pokazati korisnim. Društveni će krug biti jak i možda ćete se osjećati energično i entuzijastično. Bit ćete skloni dobrotvornim organizacijama i željeli biste se uključiti u društvene aktivnosti. Razdoblje od travnja do kolovoza 2021. ne može se smatrati povoljnim za obiteljski život jer možete biti uznemireni zbog svog agresivnog pristupa ili zbog pretjeranog samopouzdanja.

Nepotrebne svađe s rodbinom mogu uzrokovati dodatnu napetost.  Stariji članovi obitelji možda neće biti zadovoljni, a razlike među vama mogu isplivati na površinu. Tenzije također mogu negativno djelovati na Vaše zdravlje. Trebate održavati udaljenost, jer ni sljedeća godina ne bi mogla biti povoljna za Vas na tom području. 

BRAK I VEZA

Prema ljubavnom horoskopu, 2021. godina obećava uspjeh za ljubav i veze. Veza u kojoj prevladavate od prošle godine, možda će se nastaviti i u sadašnjoj godini. Štoviše, samopouzdanje i podrška koji su prevladavali u prošlosti možda će i dalje cvjetati ove godine

To također može predstavljati osnovu za Vašu mentalnu i emocionalnu snagu. Vjerojatno ćete rado podijeliti dragocjene trenutke i međusobnu brigu i razumijevanje jedni s drugima. Prema horoskopu, velike su šanse da će se veza koju dijelite s partnerom samo jačati iz dana u dan. Vjerojatno će to biti prekrasan trenutak u Vašem životu koji će se pamtiti za vrijeme koje dolazi.

Postoji velika mogućnost da se čak i promijenite i preobrazite kako biste svoju vezu učinili zanimljivijom i jačom. Važnost brige i razumijevanja bit će naglašeni, što će dirnuti srce Vašeg partnera u vezi. Važnost koju ćete dati svojoj vezi može se pokazati izvrsnim vremenom koje ćete provesti tijekom godine.

U braku će Vam nedostajati podrška Jupitera


Prema Strijelčevim predviđanjima braka, 2021. godina vjerojatno će donijeti pomiješane reakcije u bračnom životu. Mješovite reakcije uglavnom su posljedica oslabljenja Jupiterovog tranzita u 2. kući. Što se tiče sretnog braka, milost Jupitera je od najveće važnosti i ista u početku nedostaje. 

Ova faza može prevladati do kraja ožujka 2021., što također može unijeti određenu emocionalnu zbrku. Ako tražite povoljno vrijeme tijekom početka godine, možda Vam neće nedostajati podrška za pravilno određivanje vremena.

Početkom godine oslabljeni Jupiter mogao bi odgoditi vjenčane izglede koji bi bili unaprijed planirani. To se ne bi trebalo smatrati nesretnim jer Jupiterova milost odlučuje o boljoj sreći za sretan i uspješan brak. Za boljitak dvojca je primiti Jupiterovu milost. Nema sumnje, podrška Saturna tu je da ostane cijelu godinu. Zapravo, Saturn donosi stabilnost u odnosima, ali da bi se odvijao sretan bračni život, i Jupiter se mora okrenuti dobrodušnosti.

Ako osjećate da Vam je potrebna pomoć, obratite se savjetnici Viktoriji na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja je vrsni astrolog i koja će Vam odraditi detaljnu analizu za ljubav u 2021. godini!

ZDRAVLJE 

Zdravlje je uvijek bilo važno područje, a isto će biti i za Vas u novoj 2021. godini. Posljednjih nekoliko mjeseci rješavali ste neke zdravstvene probleme. Uz to, vjerojatno ćete se osjećati mentalno pod stresom, ali morate naučiti kako to kontrolirati. Stalni strah i briga natjerali su Vas da se brinete za svoju budućnost. Morate imati na umu jedno da se Vaša životna energija ne bi trebala trošiti lako na besmislene stvari. Treba je koristiti na sjajan način. Što više budete imali kontrolu nad sobom i koristili svoju energiju na pozitivan način, to ćete se više osjećati sjajno iznutra. 

POSAO

Prema horoskopu karijere, 2021. vjerojatno će biti povoljna za karijeru i profesionalni rast za  Strijelce. Na početku godine, savršena nadopuna Jupitera i Saturna stvara usklađenje kozmičke sile koje je idealno za posao i samorazvoj. Štoviše, možda ćete vidjeti kontinuirani napredak u svim sferama života koji možda podiže Vaš društveni standard. Velike su šanse da ćete u sebi pronaći izvrstan izvor energije. S obnovljenom energijom možete i dovršiti neke od projekata s kojima ste dugo odgađali.

Od sredine lipnja možete biti svjedoci i stranog zadatka koji će vjerojatno biti unosan. Međutim, to se može dogoditi ako ste strogo i dosljedno pratili zadatak. Imajte jak razlog da podržite svoje putovanje kako biste osigurali uspjeh u izvršavanju zadatka. 

NOVAC

Prema financijskom horoskopu za 2021. godinu, financijski će Vam godina vjerojatno biti dobra. Štoviše, gospodar bogatstva, budući da je Saturn, bit će smješten u 2. kuću prihoda tijekom cijele godine. Možda će Vam pomoći da polako i stalno poboljšavate svoj financijski položaj. Dobar dio je taj što ćete vjerojatno biti više usredotočeni na načine zarade, a to će zadržati Vašu predanost poslu do kraja.

Međutim, većina zarade tijekom godine može biti ostvarena vlastitom aktivnošću, s obzirom na Vaš ponos i prepoznavanje Vaše sposobnosti. Vaša obitelj i dobronamjernici vjerojatno će pohvalno govoriti o Vašem kalibru, a Vi ćete se osjećati samouvjereno i preplavljeno time.

Ako osjećate da Vam je potrebna pomoć stručnjaka, obratite se savjetniku Kristijanu na kodu 700 i savjetnici Mirti na kodu 613, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koje će Vam odraditi detaljniju analizu putem sudbinskih karata i tako Vam skrenuti pažnju na mogućnosti koje ne smijete propustiti! 

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Tranzit Jupitera mogao bi dati dvojake rezultate u obiteljskom životu, istodobno ni Saturn neće biti od pomoći. Tijekom ovog tranzita planeta, nećete moći ostvariti Uz to, odnos s prijateljima i rodbinom mogao bi biti narušen. Loša atmosfera u obitelji mogla bi Vas natjerati na samoću. No to će Vam s jedne strane i goditi, bit će Vam potreban odmor.

Generalno, sve što se bude događalo, navest će Vas na put iskrenosti. Promjene u obiteljskom životu možete očekivati sredinom 2021. godine, ali početak i zadnja četvrtina 2021. godine neće donijeti željene rezultate. Tijekom godine možete dobiti poriv da sudjelujete u dobrotvornim organizacijama koje su većinom usmjerene na religiju. U tome će Vam pomoći i stariji članovi obitelji. Svakako biste trebali nastaviti pomagati onima kojima je to potrebno. Sljedeća godina donijet će veće rezultate. 

BRAK I VEZA

Prema ljubavnom astrološkom predviđanju 2021., utjecaj Saturna na Vaš znak neće donijeti samo stabilnost u financijskim pitanjima, već i u osobnom životu. Da, tranzit Saturna preko Vašeg znaka donosi sve oblike stabilnosti i predanosti u Vašem romantičnom životu. Nadalje, tranzit Saturna također nadopunjava Jupiter u 2. kući što će ublažiti ljubavni život i dokazati Vašu iskrenu predanost u vezi.

2021. godina vjerojatno će biti povoljna za samce koji traže odgovarajućeg partnera u svom životu. Možete pronaći romantičnu vezu koja se može nesvjesno razviti za nekoga posebnog u Vašem životu. To je možda netko koga ste puno ranije poznavali kao srednjoškolskog prijatelja ili čak nekoga tko radi s Vama na Vašem radnom mjestu. Veza koja Vam je potrebna za poboljšanje odnosa također će prevladati jer ćete od prvog dana vjerojatno biti ozbiljni u vezi. Bilo bi to prekrasno iskustvo u Vašem životu.

2021. godina povoljna je za vjenčanje

Prema horoskopu za brak 2021., ovo je povoljna godina za vjenčanje i naseljavanje u Vašoj vezi. Ako ste tražili idealnog partnera, možda ćete ga napokon pronaći i odlučiti trajno stvoriti vezu u svadbenom čvoru. To može biti netko s kim ste u vezi jako dugo. To će se vjerojatno pretvoriti u nove veze koje bi tijekom ove godine mogle prerasti u brak. Dobar je dio taj što ćete vas dvoje možda pronaći i svoje starije u obitelji kako bi podržali Vašu odluku. Ovo Vam može biti poput ostvarenja sna, jer ste dugo čekali da pronađete odgovarajućeg partnera. 

ZDRAVLJE

Prema horoskopu za zdravlje 2021., godina 2021. imat će potporu dobrog zdravlja i kondicije. Prošle godine bilo je mnogo slučajeva koji su doveli do raširene infekcije i virusa, što je također dovelo do globalne prijetnje. No, uz pomoć redovitog vježbanja moći ćete živjeti zdrav život. Također brinete o svojoj obitelji i distanci.

POSAO

Prema horoskopu za karijeru 2021., ako ste već zaposleni, tranzit Jupitera u 2. kući i aspektiranje 6. kuće u 10. kući bit će ohrabrujući. Uz to, aspekt 6. kuće dobar je za starosjedioce u službi. Ova godina vjerojatno će Vas ohrabriti ako tražite unapređenje. To Vam može podići samopouzdanje, pa čak i poboljšati status prihoda. Štoviše, ako tražite promjenu na poslu, možete se veseliti ove godine, nakon siječnja 2021. Dakle, budite spremni i uredite svoj profil, portali za posao mogu se brinuti i o Vašem profilu i možda biti odabrani po zasluzi. Obavezno se pripremite za intervju prije nego što poduzmete isti, poručuje horoskop za karijeru za 2021. godinu. 

NOVAC

Prema horoskopu za novac, 2021. godina bit će za Vas prilično ohrabrujuća. Postoje šanse za rast prihoda kako godina počinje. Tranzit Jupitera u 2. kući vrlo je povoljan i vrlo dobrohotan za rast dohotka. Ako tražite rast prihoda putem postojećeg posla ili ako tražite rast prihoda promjenom posla, to je moguće u oba scenarija.

Samo morate napraviti pravi izbor, a to može zahtijevati Vašu potpunu pažnju i domaću zadaću, Povezivanje s novim ljudima preko prijatelja postat će korisno. Te nove veze mogu Vam ponuditi i izglednu priliku.

Anđeli također imaju poruku za Vas, stoga nazovite savjetnicu Violetu na kodu 973 i savjetnicu Reu na kodu 777, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), i zatražite Vašu poruku anđela za 2021. godinu! 

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!

 

VODENJAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021.

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Prema horoskopu za obitelj 2021. godine, tranzit Jupitera u 12. kući ne smatra se povoljnim utjecajem. Tranzit Saturna također u 12. kući dat će nepovoljne rezultate. Harmonija u obitelji neće zauzeti glavno mjesto u 2021. godini. Neki od vas bit će prisiljeni odvojiti se od obitelji i razmisliti o samostalnom životu. To nije loša ideja, jer narušeni mir u obitelji može negativno utjecati na Vaše zdravlje. Uz to, obiteljske probleme rješavajte sami, nemoj uplitati ljude koji nisu dio obitelji. Odnosi s prijateljima i rodbinom također mogu biti zategnuti. Sve to će Vas udaljiti od obitelji, zbog čega nećete sudjelovati u zajedničkim programima, kako biste pronašli vlastiti mir. 

BRAK I VEZA

Budući da je Vodenjak fiksni zračni znak u Zodijaku, poznat je po posvećenosti romantičnoj vezi. Prema ljubavnom horoskopu Vodenjaka 2021. godine, dok je Merkur gospodar 5. kuće ljubavi i romantike, poznato je da svoju ljubav i brigu izražavate prema svom partneru. Ovaj izraz daje osjeća samopouzdanja Vašem partneru i poboljšava vezu između vas dvoje.

Prema horoskopu, 2021. godina bit će idealno prekrasna godina za brak. Da bi se dogodio povoljan događaj poput braka, podrška planeta Jupiter smatra se vrlo važnom i povoljnom.

Prema horoskopu veze 2021. godine, tranzit Jupitera u travnju 2021. vjerojatno će biti sretan za samce. Ako tražite idealnog partnera, tada možete očekivati da Vam u život uđe netko tko je možda sretna maskota. Sam dolazak vjerojatno će biti sjajan i ohrabrujući, s povoljnim događajima koji se događaju u Vašem životu. Stoga će godina biti povoljna za samce nakon dugog čekanja. Sljedeći mjeseci vjerojatno će biti povoljni za ljubavne i romantične veze: travanj, svibanj, kolovoz, rujan i prosinac 2021. Ako ste romantično skloni nekome, ovi će mjeseci možda vidjeti bliskost u povezivanju. 

Međutim, u Vašoj se vezi također možete suočiti s nekim izazovima, nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), njezine karte pokazat će Vam prave smjernice u ljubavi u 2021. godini! 

ZDRAVLJE

Prema horoskopu za zdravlje, 2021. godina vjerojatno će za Vas donijeti mješovite rezultate. Zdravlje Vam je važno, ali tranzit Saturna u Jarcu može smanjiti Vaš imunitet i vitalnu snagu tijekom godine. Možete razviti potrebu za traženjem novijih načina održavanja kondicije, a to može uključivati i promjenu rutinskih zadataka. 

POSAO

Pojedinci Vodenjaci poznati su po svom marljivom radu i odlučnosti. Prema horoskopu karijere  2021., Vi ste netko tko će možda poduzeti pravi korak u karijeri i poslu kako bi ispunio svoje snove. 2021. godina vjerojatno će Vam ići u prilog i možda će Vam pomoći da uspijete u karijeri i poslu.

Štoviše, partnerski posao ili likvidacija udjela Vaše tvrtke radi dovođenja novog člana u posao mogu biti korisni. Morate imati na umu kako biste osigurali da je novi član sposoban donijeti obećano ili sigurno poslovanje koje partnerstvo može rasti na novu razinu. Nabavite ovu obvezu jasno dokumentiranu kako biste izbjegli bilo kakve sporove u budućnosti.

NOVAC

Financijski će godina 2021. vjerojatno biti vrlo povoljna za Vodenjake, kaže novčani horoskop. Od sredine godine vjerojatno ćete vidjeti rast prihoda. Poznato je da ste vrijedni i predani, Vaš se učinak može procijeniti nadmorsko visokim, a to se može pokazati isplativim. Štoviše, kada se dogodi tranzit Jupitera oko Vašeg horoskopskog znaka, sredinom godine, vjerojatno ćete uživati u pozitivnim rezultatima. 

Nazovite savjetnika Borisa na kodu 444 i savjetnicu Etiku na kodu 333, ako tražite posao ili namjeravate promijeniti sadašnji, njihove karte će Vam pokazati prave smjernice u 2021. godini! 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

RIBE – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2021. 

 

OBITELJ I PRIJATELJI

Ova bi se godina mogla pokazati kao nositelj dobrih rezultata za sve Ribe. Posebno će biti povoljno prvo i posljednje tromjesečje u godini. Povoljne će rezultate omogućiti tranzit Saturna i Jupitera. Predano ćete obavljati sve što ste naumili i postizati uspjehe koji će izazivati divljenje. Društvene će veze biti i više nego stabilne, a može Vam se javiti želja za humanitarnim radom. Vašoj će opuštenosti pridonijeti nepoljuljano financijsko stanje i dobro zdravlje.


Neke okolnosti izvan moći Vašeg utjecaja mogle bi od travnja do sredine kolovoza narušiti spokoj Vašeg doma. Neka bi neželjena osoba mogla izazvati nesklad među članovima obitelji. To bi moglo dovesti do privremeno odvojenog života.

BRAK I VEZA

 U vezama i brakovima odnosi će biti srdačni tokom cijele godine makar bi u posljednjem tromjesečju moglo doći do trzavica među partnerima. Uzrok bi neskladu mogao biti u tome što Vi naglašeno mislite samo na sebe ili u partnerovim zdravstvenim poteškoćama. Onima izvan veze sreća se smiješi u svim mjesecima, osim u lipnju i srpnju. Kolovoz i rujan mogli bi biti mjeseci u kojima na Vaše prijedloge nitko neće moći reći „ne“.

Ljubavi Vam ove godine ne bi trebalo nedostajati. Dapače, i Vaši najbliži bit će sretni što ste Vi zadovoljni. Posebno su povoljne okolnosti za ljubavnu sreću od kraja rujna do kraja godine.
U najsretnijem ljubavnom razdoblju i tjelesni će užici biti na vrhuncu. Začudno, s mnogo manje dobrih ljubavnih osjećaja u dobrom biste seksu mogli uživati i sredinom godine.

Ako Vam je potrebna osobna analiza za ljubav u 2021. godini, s povjerenjem se obratite savjetnici Seleni na kodu 571, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koja je vrsni stručnjak za ljubav!

ZDRAVLJE

Zdravlje će Vas dobro služiti tokom cijele godine. Ipak, u drugoj polovici 2021. mogli biste imati probavnih smetnji. U studenom i prosincu čuvajte se lomova bude li poledice.

Solidno zdravlje dat će Vam poleta. Prštat ćete od energije, lako se koncentrirati i brzo pamtiti. Stoga neće izostati ni uspjeh uložite li dovoljno truda.

POSAO

Uložen trud donosi željene rezultate. Mogli biste za svoj rad biti nagrađeni pohvalom ili čak napredovanjem na radnom mjestu. Kolege će Vas također cijeniti. Čini se da će se pojaviti i mnogobrojne zgode za nova zaposlenja ili promjenu radnih mjesta. Nezaposleni ne bi smjeli propustiti neka kratka povoljna razdoblja da pošalju molbe za posao.

NOVAC

Načelno, 2021. za Vaše je financije povoljno razdoblje. Istina je, rashodi bi Vam mogli biti neočekivani i povisoki, ali ni prihodi neće izostati. Ova je godina povoljna za financijska ulaganja u osiguranja i nekretnine. Nasuprot tome, prodajete li nekretninu, mogli biste imati podosta poteškoća.

U 2021 godini također su mogući dobici na igrama na sreću, stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217 i savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064 501 510 (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78 kn/min), koji će Vam predati Vaše dobitne brojeve i reći Vam razdoblje tijekom kojeg trebate igrati! 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

UPRAVO SE ČITA:

Šarm pun hrabrosti: kako cilja žena Strijelac

Tibetanska knjiga smrti - Drevni zapisi o životu nakon smrti!

Zašto je Nikola Tesla bio opsjednut egipatskim piramidama?

Predviđanje Baba Vange za 2021. godinu!

facebook

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro