Nazovite 064 501 510 i unesite kod (FIX: 3,49 kn/min / MOB: 4,78kn/min)

Registracija Prijava

Zatražite obiteljsku zaštitu od arkanđela Gabrijela!

Arkanđeo Gabrijel može Vam pomoći ako želite zaštitu za obitelj. On je anđeo istine i nade. Njegove poruke će Vam pomoći da dobijete pravu zaštitu za Vašu obitelj. Arkanđeo Gabrijel Vam ne daje samo nadu, već i snagu kako biste znali djelovati. Širi svoja ogromna krila nad Vama i Vašoj obitelji, ako ga prizovete.

Tri metode karmičkog opterećenja, detaljnije OVDJE

Trebate ga prizvati čista srca, i uistinu trebate to željeti. Zapalite jednu bijelu svijeću i prizovite arkanđela Gabrijela uz sljedeći tekst. Ponovite tekst nekoliko puta zaredom, zatvorite oči i usredotočite se na nevidljive stvari, uz čiste anđeoske energije!

Dočekajte ljeto sretni i zaljubljeni, za sve detalje kliknite OVDJE

Sada te prizivam, arkanđeo Gabrijele. Molim te da se pojaviš! Molim te dođi i pomozi mi! Molim te da staneš s moje lijeve strane, sa svojim čistim bijelim energijama. Molim te da upotrijebiš svoju čistu bijelu energiju na moju auru, i kontroliraj moje sljedeće korake ili me navedi na pravi put! Želim da se simboli mog života sada prosvijetle i aktiviraju! Molim te, donesi mi radost, milosrđe, viziju, razumijevanje, velikodušnost i red u mom životu!

Kako Vam visak može biti od pomoći? Klikom OVDJE doznajte sve detalje! 

Ako ga uspješno prizovete, magija zaštite se može odraditi. Morate osjetiti njegovu prisutnost. Osjetit ćete mir, vruć ili hladan val. Možda ćete morati tekst izgovarati više puta za redom, ali morate vjerovati da će on doći!

Ako ste ga uspješno prizvali, javite nam se, jer Vam onda možemo napraviti jedan poseban anđeoski talisman, koji će Vam na duge staze pomoći zaštititi Vašu obitelj.

Veselimo se Vašem pozivu, i nadamo se da Vam arkanđeo Gabrijel nije uzalud poslao poruku!

Zatražite anđeoski talisman, kako bi Vaši dani bili mirni i sigurni! Međutim, ako imate niz pehova, vrijeme je da odradite analizu negativnih energija, kao i zaštitu od loših energija! Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432 i savjetnicu Taniju na kodu 555, 064 501 510 (fix: 3,49 kn/min ; mob: 4,78kn/min), koje će to za Vas odraditi!

Facebook

  • Slobodno Zauzeto Nedostupno

    Tehnike: Astrologija, Bioenergija, Numerologija, Reiki

    Specijalnosti: Ljubav - Brak, Obitelj - Djeca, Posao, Smisao života - Duhovnost

    kod 523