Nedostupno
BONOVI ZA RAZGOVORE
Najpovoljnije minute
064 501 510
Fix 3,49 kn/min Mob 4,78 kn/min
647 444
Cijena 6,20 kn/sms
Boris Crveni Mag
Nazovite 064 609 992 i unesite 444
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi 064 609 992 (fix: 6,99 kn/min ; mob: 8,41 kn/min) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Boris Crveni Mag

KOD: 444
  • Novac
  • Rituali
  • Numerologija
  • Tarot
  • Vidovitost

Moje ime je Boris, crveni mag-tarot majstor.

Posjedujem veoma izraženu intuiciju. Šesto čulo i sposobnost vizije, naslijedio sam rođenjem od svoje bake, koja me je nakon moje punoljetnosti uvela u svijet tarota i magije. Naučila me je tajne koje se već 19 stoljeća prenose s koljena na koljeno.
Stečeno znanje tarota i magije proširio sam raznim edukacijama, školovanjem, seminarima i u radu s tisućama klijenata. Od početka sam prihvatio svoj dar i svoj život podredio isključivo duhovnosti, molitvama i radu s ljudima. Zato što je to svrha mog života i postojanja.
Tehnike kojima se bavim: Tarot, Numerologija, Radioestezija, Visak, Kristalna kugla, Voodoo Magija, Vlaška Magija. Također odrađujem i drevne rituale za ljubav, zdravlje, financije, uspjeh i posao.
Uz to, odrađujem i rituale sa svijećama, theta healing, iscjeljivanje, čišćenje, bioenergiju. Za sve navedene tehnike posjedujem certifikate.
Oslobađam Vaš životni put i pružam prave odgovore na sva pitanja koja Vas muče. Zajedno možemo riješiti sve Vaše sumnje, ukloniti svu Vašu negativnost, nečiste sile i otvoriti Vaše sudbinske puteve, posebice put ljubavi i srca, a meni će biti drago ako nekome mogu u tome pomoći.

Vaš Boris, Crveni Mag!

Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro