Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mia
Nazovite i unesite 119
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Mia

KOD: 119
  • Ljubav - Brak
  • Posao
  • Sex
  • Astrologija
  • Lenormand karte
  • Svijeće
  • Tarot

Imam dvadeset godina iskustva u radu i pomoći klijentima. U zavisnosti od Vaših potreba, prilikom konzultacije služim se Tarot kartama, Oracle kartama ili astrologijom. Moj pristup kombinira ezoteriju, Jungovu psihologiju kako bi Vama pomogla riješiti problem, ukloniti blokade, pronaći svrhu i smisao, da se povežete sa sobom. Sa mnom možete razgovarati o najdubljim i skrivenim problemima koje ćemo pokušati riješiti uz pomoć Tarota i arhetipova Velike Arkane.
Tarot citanje je tehnika koja Vam uz moju pomoć omougućava da prodrete u osobno i kolektivno nesvijesno, te time dobijete odgovore, spoznaje ili uklonite blokade koje stoje na putu "rada na sebi". Pitanja koja treba postavljati tarotu su: Šta trebam učiniti/poduzeti da bih došao/la do određenog cilja ili ostario/la željeno. Koji je najbolji način ili kakav stav da zauzmem, kako da se postavim - Ako napravim ovako kako će to utjecati na situaciju, i slično. Što su Vaša pitanja "dublja" i točnija, tarot čitanje će Vam biti vise od pomoći. Pitanja koja su formulirana kao izbor ili/ili i pitanja koja počinju sa da ili ne nisu dobro formulirana i potrebno ih je preformulirati. Primer, da li će ishod željenog biti pozitivan, treba preformulisati u – šta trebam napraviti da bih ostvario/la željeno ili koje su mogućnosti da se željeno ostvari. Tarot čitanja ne deluju u okviru fatalističkog poimanja sveta I zahtevaju Vašu slobodnu volju, odluku i razum.

Komentari korisnika

anushka909

stvarno ste najbolji

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

sve super, pratio emisiju i nazvao savjetnicu

Dobila sam ugodnu gospođu u astrocentru koja mi je pomogla obnoviti svoj odnos s sinom i njegovom obitelji

Filipp1

Povišica na poslu je prošla kako je bilo i rečeno.

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

ja sam zvao jer me zanimalo kak se ta savjetovanja opče rade

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro