Razgovarajte iz USA
putem bonova
Mila
Nazovite i unesite 104
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Mila

KOD: 104
  • Čišćenje aure
  • Ljubav - Brak
  • Novac
  • Obitelj - Djeca
  • Posao
  • Rituali
  • Kristalna kugla
  • Tarot
  • Vidovitost

S obzirom na urođenu vidovitost i jaku intuiciju cijeli život pomažem ljudima u borbi sa svim njihovim problemima. Čovjeka treba prihvatiti, voljeti i pomoći mu. Moja životna misija je pomoći svim ljudima koji mi se obrate za savjet, zato mi se obratite s potpunim povjerenjem.
Radim rituale za ljubav, financije, obitelj. Posebnim ritualima donosim sreću u Vaš život i rješavam sve probleme i čistim sve vrste negativnosti, magije i uroka. Gledam precizno u tarot karte i kristalnu kuglu te kombinirano s izraženom intuicijom iskreno i otvoreno dajem odgovore na sva pitanja vezana za Vašu budućnost.

Nazovite me kada god Vam je potrebna pomoć, savjet i iskreni prijateljski razgovor!

Komentari korisnika

Filipp1

Povišica na poslu je prošla kako je bilo i rečeno.

hrvojezg

Najbolje je to što se uvijek najlakše otvaramo ljudima koji nisu u našem svakodnevnom životu. Nema srama, nema nelagode, uvijek dobio super pomoć i odlične savjete.

sve super, pratio emisiju i nazvao savjetnicu

anushka909

stvarno ste najbolji

Lucija_Luca

Živjela sam u zabludi, a jedna mi je gospođa u samo jednom pozivu otvorila oči. Još sad ne mogu vjerovati da sam bila tako naivna. Hvala joj do neba!

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

milicakamilica

Imala sam jako puno nedoumica na više područja. Sama se nisam nikako mogla organizirati. Pronašla sam ove divne ljude koji su mi uvelike pomogli. Kad god se nađem u problemu, znam kome se mogu obratiti i da me nitko neće osuđivati.

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro