Razgovarajte iz USA
putem bonova
Paula
Nazovite i unesite 111
Svaki savjetnik ima svoj kod. Nakon odabira savjetnika nazovi (fix: ; mob: ) unesi KOD svog savjetnika i započni savjetovanje.
Ocijeni savjetnika

Paula

KOD: 111
 • Kupoprodaja nekretnina
 • Ljubav - Brak
 • Novac
 • Obitelj - Djeca
 • Obiteljsko pravo
 • Posao
 • Rituali
 • Ciganice
 • Numerologija
 • Parapsihologija
 • Tarot
 • Visak

Za mene nema tajni. Samo vi imate moć promijeniti vaše sutra. Najvažnije je da odluku donesete Vi, a ne netko umjesto Vas. Točno proričem Vašu budućnost, imam urođenu vidovitost i jaku intuiciju i pomažem da dođe do promjene kod vas jer u životu dobiješ samo ono što imaš hrabrosti tražiti. Nema nerješivog. Promjenimo vašu sudbinu zajedno. Jednostavnim objašnjenjem dajem nove poglede i smjer rješenja. Tarot vam daje podlogu za donošenje ispravnih odluka na temelju novih saznanja i savjeta, u kombinaciji sa sudbinskim kartama daje smjernice kako djelovati onda kada mislite da se nalazite u bezizlaznoj situaciji rasvjetljavam put u životu kao Vaš vjerni savjetnik i vodič. Točno, pouzdano iskreno i otvoreno dajem odgovore na sva pitanja vezana za vašu budućnost, posao, obitelj, ljubav. Pomažem u rješavanju životnih problema, nema tog pitanja na koje Vam ne mogu dati odgovor, nema nerješivog. Saznajte kako dalje, jer možete promijeniti svoju sudbinu. Pozivom ćete dobiti od mene odgovore na sva vaša pitanja, precizne vizije budućnosti i sudbine koja Vas čeka

Komentari korisnika

Jozo18111962

Svakodnevno pratim objave na Vašoj web stranici! Obožavam članke o horoskopu!

hrvojezg

Najbolje je to što se uvijek najlakše otvaramo ljudima koji nisu u našem svakodnevnom životu. Nema srama, nema nelagode, uvijek dobio super pomoć i odlične savjete.

Dobila sam ugodnu gospođu u astrocentru koja mi je pomogla obnoviti svoj odnos s sinom i njegovom obitelji

ja sam zvao jer me zanimalo kak se ta savjetovanja opče rade

Brigita

Samohrana sam majka već malo starijeg djeteta. Zaljubila sam se u divnog čovjeka kojem se nisam usudila prići. Dodatan mi je pritisak bio to što on nikada nije bio oženjen i nije imao svoje djece. Bojala sam se da ću biti odbijena i bez stopostotne sigurnosti ne bi mu se obratila niti za živu glavu! Nazvala sam za otvaranje tarota i ono što sam iz tog koraka dobila… Uskoro slavimo treću godišnjicu braka! Hvala ti Karla!

milicakamilica

Imala sam jako puno nedoumica na više područja. Sama se nisam nikako mogla organizirati. Pronašla sam ove divne ljude koji su mi uvelike pomogli. Kad god se nađem u problemu, znam kome se mogu obratiti i da me nitko neće osuđivati.

Schmid Zdravka

Savrseni ste !

Schmid Zdravka

Pratim vas na TV. Svidatemise u nadi da mi mozete pomoci. U mojim velikim problemima. Zelim kontakt sa vama.

Hvala puno Gosp. Jasni od molitve sta mi cita svaki dan je bolje bolje sa mom deckom. Jedva cekam sta mi draga jasna rekla da i to de izpuni. Zove te nece te se kajati

odlican savetnik Dario sve sto mi je reko je upravu

Kada cete biti dostupni za nazvati s vama sam komunicirala ranije pa bih voljela da se CUJEMO opet hitno mi je Selma

Učitaj još...

Da bi ste postavljali komentare morate biti ulogovani. Prijavu/Registraciju možete obaviti ovde.

Select your currency
EUR Euro